2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579156 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Görünen o ki sağbek kampa yetişmiyor  :iblush:

Not:belki ikinci devreye`de yetişmeyebilir  :steamed:
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 14:08:38 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Görünen o ki sağbek kampa yetişmiyor  :iblush:
Kampı geçtim sağ bek kadroya dahil olsun da ben razıyım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

SON DAKİKA |

Beşiktaşarena Özel Haber / İbrahim Keten
http://haber.besiktasarena.com/transferlerde-son-durum.html

Çevrimdışı Dogan

tamam kardeşim , peki sakatlanırsa ne olacak ?
sakatlandimi kötü olur elbette ama su acidan dusunelim gokhan gönül sakatlansa ne olcak? kim gececek onun yerine ha bu demek değildir ki ben sag bek istemiyorum kesinlikle şart bu takima asist yapabilcek orta acabilcek bi adam lazim keza motta nin ben su ana kadar bi adam akilli orta actigini goremedim valla boyle berbat bekler bizimi buldu anlamis degilim ya
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 14:13:50 Dogan ]

Çevrimdışı Anıl

Haber sitesinde transferde son durum olarak girilen haberin giriş cümlesini değiştirmekte yarar var bence. Daha ilk haberden sanki Beşiktaş düşmanı yaftası yapıştıracak bir sürü dengesiz var :) http://haber.besiktasarena.com/transferlerde-son-durum.html

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaa ibrahim keten bizim forumdan mi yaaa  :alala:
haber olması için bizim forumdan mı olması gerekiyor :D :D

Çevrimdışı TØLGA

haber olması için bizim forumdan mı olması gerekiyor :D :D
yok yav ondan demedim bağlantı nerden yani twitter dan taniyorum muhabbetim yok ama   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı SDemirsoy

yok yav ondan demedim bağlantı nerden yani twitter dan taniyorum muhabbetim yok ama   :biggrinking:
sağlam adam :D rahat olalım :D

Çevrimiçi Necmi

Haber sitesinde transferde son durum olarak girilen haberin giriş cümlesini değiştirmekte yarar var bence. Daha ilk haberden sanki Beşiktaş düşmanı yaftası yapıştıracak bir sürü dengesiz var :) http://haber.besiktasarena.com/transferlerde-son-durum.html
önemli olan içerik içeriğide başlık okutur @anilt

Çevrimdışı TØLGA

sağlam adam :D rahat olalım :D
adam sağlam biliyoruzda bu haber sağlam cıkmasa keske kendi ayagımıza sıkıyoruz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

haber doğrudur arkadaşlar orta saha baskısı için twitterlerinizde haberi yayın yoksa orta saha oyuncusu alınmayacak yönetimde para yok algısı oluşturulmaya çalışılıyor ama kesinlikle transfer bütcesi ayrıldı ve para problemi yok

Çevrimdışı Kemal

''Alınan bilgiye göre, alınacak oyuncularla ilgili bütçenin oluşturulduğu ve para sıkıntısının olmadığı teknik ekibimizin talepleri ve...''

Para sıkıntısı yokya , o zaman stoperede Milo yerine Kaboul veya Balantayı - sağbekede Kaderabeki hemen alsalardı :D

Atsın bakalım herkes Bilice topu , sonuçta hepimiz üzülecez.

Çevrimdışı SDemirsoy

bende isterim ortasaha ama durum bu sanırım Tolga

Çevrimiçi Necmi

haberde kesin malesef baskı oluşturmak lazım haberin linkini yayın internete

Çevrimdışı Tolga

Bari sadece Maxi gelsin ben ona da razıyım ama orta saha transferi olmadan işimiz gerçekten çok zor.

Çevrimdışı Kemal

haber doğrudur arkadaşlar orta saha baskısı için twitterlerinizde haberi yayın yoksa orta saha oyuncusu alınmayacak yönetimde para yok algısı oluşturulmaya çalışılıyor ama kesinlikle transfer bütcesi ayrıldı ve para problemi yok

Ya abi iyide bu ters algı oluşturur, günah keçisi yaratılır BILIC , bıze olan olur sorumluluk ona yüklenir, sonra hepimiz üzülünce günah keçisi kesilir , ama bize giren girer sarı oğlanlarında ekmeğine yağ sürülür. Bence ters algı yaratılışı var burda.

Çevrimdışı TØLGA

Tüm hevesim şevkim kactı heeeeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Tüm hevesim şevkim kactı heeeeeee
Aynen öyle en azından Tolgay falan alınır diyordum orta sahaya.

Çevrimdışı Dogan

eger haber dogruysa orta sahada eksiklik hissetmeyen bilic benim gözümde bitmistir ne atiba nede veli hücumda etkili degil atibanin bi arapasi attigini gormedim suana kdr veli ayda yilda bir yapar onu eksigimiz bu iste bilic neden bu kadar kör anlam veremiyorum ya :( emre meireles selcuk melo bunlarin hepsi hem defansta ii hem hücumda nedn bizde oyle adamlar yokki bu yuzden kaybediyoz biz bilic hala desin orta saha lazim deil bu sampiyonlukta kacarsa tek sorumlu Bilictir!!!

Çevrimiçi Necmi

''Alınan bilgiye göre, alınacak oyuncularla ilgili bütçenin oluşturulduğu ve para sıkıntısının olmadığı teknik ekibimizin talepleri ve...''

Para sıkıntısı yokya , o zaman stoperede Milo yerine Kaboul veya Balantayı - sağbekede Kaderabeki hemen alsalardı :D

Atsın bakalım herkes Bilice topu , sonuçta hepimiz üzülecez.

kimsenin topu bilice attığı falan yok durum bu kaç oyuncunun menejerinin kapıda beklediğini biliyormusun anlaşılmış ama Bilic onay vermediği için duruyor Milo kesinlikle scout ekibimizin çalışması ve yatırım için alınmış bir oyuncu Beşiktaşta transferleri artık scoutlar yapıyor eski devirler bitti

Çevrimdışı Tolga

kimsenin topu bilice attığı falan yok durum bu kaç oyuncunun menejerinin kapıda beklediğini biliyormusun anlaşılmış ama Bilic onay vermediği için duruyor Milo kesinlikle scout ekibimizin çalışması ve yatırım için alınmış bir oyuncu Beşiktaşta transferleri artık scoutlar yapıyor eski devirler bitti
Bilic peki ne istiyor acaba yav orta sahada eksiklik var bu net belliyken neye güvenerek transfer istemem diyor anlayabilmiş değilim yani.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Ya abi iyide bu ters algı oluşturur, günah keçisi yaratılır BILIC , bıze olan olur sorumluluk ona yüklenir, sonra hepimiz üzülünce günah keçisi kesilir , ama bize giren girer sarı oğlanlarında ekmeğine yağ sürülür. Bence ters algı yaratılışı var burda.
ama bilgi bu ne yapalım ötesindede beşiktaşta para yok transfer yapamıyor algısı oluşturulmaya çalışılıyor doğru olmadığı halde bizim için değerli olan bilic mi yoksa Beşiktaşımızın imajımı @Kemal