2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583454 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Puyol 1.78 mi ? Emin misin abi :alala:
Evet. 1.78 Anıl.  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:29:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Zaten bu yüzden sordum.

2 stoper adam paylaşır değil mi. Hava toplarına her zaman biri çıkar en iyi olan çıkar duran toplar hariç böyle paylaşılır.

Rakip teknik direktör 10 numara ve forvetle oynuyorsa içeride şunu der. Biriniz çapraz koşu yapıp markajı ve pozisyon alması iyi olan stoperi yanında götürecek.

Öbürü boş alanda zayıf stoperi teke tek yakalayacak.

Dikkat edin Pedro'nun tuttuğu adama atılan top sayısı 3'ü 4'ü geçmez maç başı. Adam kesiyor çünkü geçirmiyor.

Ersan sertlikle durduruyor markajı zayıf. Alves gibi. Egemen gibi. O yüzden devam lı kart görüyor. Onlar orada görmüyor bize de vay be ne iyi stoper gibi gözüküyor.
imza

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben demirspor maçında yediğimiz ilk golü hatırlatmak isterim
2 stoperimiz de çevre kontrolü kötü olduğundan ve nerede duracaklarını bilmediğinden (atınç ersan)
uzun zamandır unuttuğumuz arkaya tek topla adam kaçırma  olayını yaşadık ve golü yedik
2. yarısında da bir kaç kez oldu ama gol yapamadılar

Aynen öyle. 8 senedir iflahımızı Kesti Alex o ara topları ata ata Toraman Sivok'a. Deliriyorduk hatırlayın bunlar olmuyor artık.

Melih Şendil şöyle demişti '' Beşiktaş'ın hastalığı olan stoperler arasına atılan ara toplardan yine gol yedi ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

acık konusayım ahmet hoca gibi:)) ben oyunda gorunmeyen oyunculardan hoslanmıyorum kimdir mesela bunlar pedrodur velidir oguzhandır yani stoperdir,, ortanın iki tarafıdır

belki oyunun bütün yükünü çekiyorlardır pozisyon alarak alan kapatıyorlardır vs vs peki ben neden a class takımlarda veya ona en yakın takımlarda ismi maç içinde geçmeyen oyunculara rastlamıyorum hadi futbolu anlamayım bari bu düz mantıkla baktıgımızdada yanılayım?:))

yani arkadas sen yeteneğinle var olmalısın sadece calısmayla var olacaksan yandık git o zaman sıradan takımlara orada sen brseyler yaparsın zaten...tabi birde işin içinde oyunculara yuklenen roller var simdi onunlada alakalı tabiki ama ne olursa olsun o isim maç içinde bolca zikredilmeliii bu kadar arkadas....

bana topun oyunda kalma süresinden bahsetmeyin ekranda bile gorunmuyorlar:D
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 22:34:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Zaten bu yüzden sordum.

2 stoper adam paylaşır değil mi. Hava toplarına her zaman biri çıkar en iyi olan çıkar duran toplar hariç böyle paylaşılır.

Rakip teknik direktör 10 numara ve forvetle oynuyorsa içeride şunu der. Biriniz çapraz koşu yapıp markajı ve pozisyon alması iyi olan stoperi yanında götürecek.

Öbürü boş alanda zayıf stoperi teke tek yakalayacak.

Dikkat edin Pedro'nun tuttuğu adama atılan top sayısı 3'ü 4'ü geçmez maç başı. Adam kesiyor çünkü geçirmiyor.

Ersan sertlikle durduruyor markajı zayıf. Alves gibi. Egemen gibi. O yüzden devam lı kart görüyor. Onlar orada görmüyor bize de vay be ne iyi stoper gibi gözüküyor.
Abi partizan deplasmaniydi galiba adamin teki topu bir aldi kosarak ceza sahasina geldi pedro once gecildi sonra kovalamaya basladi ama nerdee tek hamleli
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:31:32
O değilde forumun bu başlığı  ALlahın lütfu futbol bilgisi yüksek adamlarla beyin fırtınası yapıyosun , stad başlığında konu dışı yapıcaz diye ödümüz kopuyordu . Bu başlık tam bizlşik dostum  :icool: :halay: :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

Bizim en zayif noktamiz stoperlerimizin hic golü yok gol olarakta katki alabilsek cok rahatlarız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:33:58
  • Beşiktaş / Bodrum
acık konusayım ahmet hoca gibi:)) ben oyunda gorunmeyen oyunculardan hoslanmıyorum kimdir mesela bunlar pedrodur velidir oguzhandır yani stoperdir,, ortanın iki tarafıdır

belki oyunun bütün yükünü çekiyorlardır pozisyon alarak alan kapatıyorlardır vs vs peki ben neden a class takımlarda veya ona en yakın takımlarda ismi maç içinde geçmeyen oyunculara rastlamıyorum hadi futbolu anlamayım bari bu düz mantıkla baktıgımızdada yanılayım?:))

yani arkadas sen yeteneğinle var olmalısın calısmayla olacaksan yandık git o zaman sıradan takımlara orada sen brseyler yaparsın zaten...tabi birde işin içinde oyunculara yuklenen roller var simdi onunlada alakalı tabiki ama ne olursa olsun o isim maç içinde bolca zikredilmeliii bu kadar arkadas....

Ozan oyunda gözükmeyen adamlar oyunu kazandırırlar.

Pozisyon bilgileri çok yüksektir çünkü zeki adamlar oluyor genelde ve sezgileri çok yüksek oluyor.  :)

Ben de çok gözükeni sevmem Tuncay mesela gözükecem diye boğanın oraya giden topa bile koşardı bıraksan.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi partizan deplasmaniydi galiba adamin teki topu bir aldi kosarak ceza sahasina geldi pedro once gecildi sonra kovalamaya basladi ama nerdee tek hamleli

Pedro aslında tek hamlelik adam değil dikkatli bakarsan geri geri çekilerek savunma yapar.

Bu benim en çok dikkatimi çeken şeydi. Tek hamlelik adam Ersan'dır. Ya alır ya öldürür adamı.

Pedro çekilir çekilir sezer sezdiği anda sokar ayağını ama tabi ki hatalar olabilir arada :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:35:44
Bizim en zayif noktamiz stoperlerimizin hic golü yok gol olarakta katki alabilsek cok rahatlarız
stoperi geçtim kenar beklerimizin hadi golü de geçtim kaç asi,sti var cicinho ile caner gerçeği var geçen sene caner 12 asist gökhan 4 asist ile oynamış , bizim asistlere hiç bakmadım bile  :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:35:45
  • Beşiktaş / Bodrum
O değilde forumun bu başlığı  ALlahın lütfu futbol bilgisi yüksek adamlarla beyin fırtınası yapıyosun , stad başlığında konu dışı yapıcaz diye ödümüz kopuyordu . Bu başlık tam bizlşik dostum  :icool: :halay: :ishock:

@ALI RIZA Duymasın  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:37:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Şuraya bakın adam katil resmen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Evet. 1.78 Anıl.  :)
Bende baktım öyleymiş. Şaşırdım valla :D

Çevrimdışı Türkay

Alın Bruno Alves

Şu topu Pedro tereyağından kıl çeker gibi alır.

Şurda bi şey dikkatimi çekti Diego Costa çok ayarlı atarlanıyor Alves e
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Ozan oyunda gözükmeyen adamlar oyunu kazandırırlar.

Pozisyon bilgileri çok yüksektir çünkü zeki adamlar oluyor genelde ve sezgileri çok yüksek oluyor.  :)

Ben de çok gözükeni sevmem Tuncay mesela gözükecem diye boğanın oraya giden topa bile koşardı bıraksan.

:kop: :kop: :kop: harbi o tuncay neydi oyle yav dogru ne cok nede az ama kararlı devamlı olmak iyidir fakat hadi hak vereyim bizim takımın daha o seviyelere gelmesine vakit var:)) hadi oyun hızlı oynanmıyor kanatlardan kanatlara gitmiyor dolayısıyla çeşitli varyasyonlar olmuyor oyun kitleniyor... fakat yinede hucum futbolu oynayan takımda bu olmamalı  biz ne zaman geride karsılıyoruz pat büün velinin sıkıntıları ortaya cıkıyor ya kart alıyor ya adam kacırıyor... diğerlerini soylemiyorum zaten

onder hoca tott macından once soylemişti ilk mac oncesi,, bilic takımın savunma anlamında binlerce cozum üretebildiğini fakat hucumda bunu yapmadıgını yapamadıgını soylemişti cokda dogruydu  sosa oynayana kadar o gecen vakitte bütün duran toplar rezilce hunharca harcandı:)) dagları tasları dovuyorduk habire
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:39:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende baktım öyleymiş. Şaşırdım valla :D

Biraz braveheart durumu olduğu için öyle gelmiştir  :biggrinking:

Mel Gibson ile aynı boydalar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Şurda bi şey dikkatimi çekti Diego Costa çok ayarlı atarlanıyor Alves e
Yardim macinda oyle sert kim girse atarlanir tabiki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

Biz buna katil değil de başka birşey diyoruz ama burda söylenmez tabi  :iscrewy:

Çevrimdışı Türkay

Yardim macinda oyle sert kim girse atarlanir tabiki...

Ama koşarak gelip hakemin tek uyarısın da arkasını dönüp gidiyor üstelik bi yardım maçında böyle bi faul sonrasında bizim futbolcular çoktan olayı büyütüp kart görmüştü bile

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kimse Umursamadı galiba ama yine yazayım ! Aşı Tutarsa Pedro-Milo ikilisi Bize Zago-Ronaldo iklisini hatırlatabilir !! Ama Ben Biliçe GUVENMİYORUM !! Çunku Biliç Gençlere Kolay Kolay güvenmiyor :iscrewy: Pedro Tam Yarım Sezon bekledi , Atınç ı oynatmamak için Necipi Stoper oynattı :akuma: Milo Ya hemen Güveneceğini zannetmiyorum , Gider Banko Ersanı oynatır O , Pedroyu keser Benide KANSER eder!!! Pedro nün markajı 4x4 lük , Kademeleri Süper , Sezgileri iyi , Kayarak Çok rahat top alıyor , Kafa Topunda kotu diye beğenmiyorsunuz !! Yanındaki Adam Kazmaysa Pedro ne yapsın ?????? Çelimsiz Diyenler var Pedro için Ozaman Neden birebirde iyi Pedro!!! Fatih terimi sevmem ama Dun ne dedi Adam : Messi bizde olsa Çelimsiz diye oynatmazdık dedi , Haklıda !! Çelimsiz olması Kotu olduğu anlamına gelmez ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:43:22

oo katil alırım bir dal  :D

Çevrimdışı Türkay

Kimse Umursamadı galiba ama yine yazayım . Aşı Tutarsa Pedro-Milo ikilisi Bize Zago-Ronaldo iklisini hatırlatabilir .. Ama Ben Biliçe GUVENMİYORUM .. Çunku Biliç Gençlere Kolay Kolay güvenmiyor :iscrewy: Pedro Tam Yarım Sezon bekledi , Atınç ı oynatmamak için Necipi Stoper oynattı :akuma: Milo Ya hemen Güveneceğini zannetmiyorum , Gider Banko Ersanı oynatır O , Pedroyu keser Benide KANSER eder... Pedro nün markajı 4x4 lük , Kademeleri Süper , Sezgileri iyi , Kayarak Çok rahat top alıyor , Kafa Topunda kotu diye beğenmiyorsunuz .. Yanındaki Adam Kazmaysa Pedro ne yapsın ?????? Çelimsiz Diyenler var Pedro için Ozaman Neden birebirde iyi Pedro... Fatih terimi sevmem ama Dun ne dedi Adam : Messi bizde olsa Çelimsiz diye oynatmazdık dedi , Haklıda .. Çelimsiz olması Kotu olduğu anlamına gelmez ....

Zaten sağ bek e de yabancı gelirse ki öyle olacak Milo oynayamaz Pedro-Ba-Sosa-Sağbek-Motta. Gerçi Motta yerine İsmail oynayabilir ama İsmail maalesef top oynamayı unutmuş o yüzden Motta formayı kaptı. Yani Milo gelse bile bu yarı anca avrupa da oynar

Çevrimdışı Anıl

Ama koşarak gelip hakemin tek uyarısın da arkasını dönüp gidiyor üstelik bi yardım maçında böyle bi faul sonrasında bizim futbolcular çoktan olayı büyütüp kart görmüştü bile
Zaten normalde Costa çok çirkef ve agresif bir oyuncu. Geçen sene neredeyse her Atletico maçında kavga çıkıyordu onun yüzünden. Bu arada koyu bir Atleti fanı olarak dünde Real'i yendik :halay: Atletico gerçekten harika bir takım. Özellikle büyük maçlarda onları izlemek büyük keyif.

Çevrimdışı Fatih

O adam da bosuna D.Costa degil  :D Senin dedigin karakterdeki oyuncular E.Belezoglu, F.Melo. Lugano, Eboue felan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:47:25
  • Beşiktaş / Bodrum
0,57'e Alex'e atılan ara topa bakın.

Şu golü şuan yer miyiz sizce?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli