Valla çağrı o sana göre
Defans oyuncun oyunun içinde olmalı herdaim
Burada ben varım demeli
Bazı maçlar oluyor özellikle Fenerde
Mesela bekir ve kadlec varken bunu demem ama egemen alves varken
Ulan bir topu da sektir be arkadaş dediğim çok oluyor iksiinden birisine
Pedro zayıf ince. Ve rakipler için hiçte öyle aman aman geçilmeyecek oyuncu değil
Sosa yı sor rakiplere hepsi çok iyi oyuncu der mesela
Ama pedro için demesler çünkü onlar daha tarafsız izler rakip takımları..
Şu n evet ilk 11 oynar ama yerşne iyi oyuncu gelirse Ersandan sonra direkt olarak kulubeye gidecektir
7-8 milyon euro felan muhabbetleri var, buna pedronun kendiside inanmıyordur eminim..
Yanlış anlaışmasın kötü oyuncu demiyorum ama çok iyi oyuncuda değil bana göre. Atiba içinde geldiğinden beri aynısını dedim zaman haklı çıkardı beni , pedro içinde aynısı umarım bu kez yanılırım..
Volkan Egmen ya da Alves mi daha kolay çalım yer yoksa Pedro mu?
Ben Pedro'nun bire birde yakalanıp geçildiğini neredeyse hatırlamıyorum.
Ama Alves'in geçilip tekmeyi beline bastığını çok hatırlıyorum Alves'in.
Sen bu iki adamı al koy Beşiktaş'a senede 10 tane kırmızı kart yerler. Lugano en basiti. İyi stoper miydi? Sğper stoperdi. Ama komşunun tavuğunun kaz gözükme sebebi itme çekmelere göz yumulması.
Bana Göre Egemen ve Alves iki kazmadır. İkisi de sadece kafa vurur sert oynarlar. Top tekniği sıfır ikisinde de. Biraz çıksın önde oynasın gör çıkamazlar.
Zaten Ersun da çıkarmadı. Topal'ı yanlarına gönderip siz bekleyin diyor ama Pedro orta yaya kadar gelip top dağıtabiliyor.
Adam gelişecek izin verseniz ama çok sağlam eleştiriyorsunuz iyi dayanıyor çocuk