2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581903 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla çağrı o sana göre

Defans oyuncun oyunun içinde olmalı herdaim

Burada ben varım demeli

Bazı maçlar oluyor özellikle Fenerde

Mesela bekir ve kadlec varken bunu demem ama egemen alves varken

Ulan bir topu da sektir be arkadaş dediğim çok oluyor iksiinden birisine

Pedro zayıf ince. Ve rakipler için hiçte öyle aman aman geçilmeyecek oyuncu değil

Sosa yı sor rakiplere hepsi çok iyi oyuncu der mesela
Ama pedro için demesler çünkü onlar daha tarafsız izler rakip takımları..

Şu n evet ilk 11 oynar ama yerşne iyi oyuncu gelirse Ersandan sonra direkt olarak kulubeye gidecektir

7-8 milyon euro felan muhabbetleri var, buna pedronun kendiside inanmıyordur eminim..

Yanlış anlaışmasın kötü oyuncu demiyorum ama çok iyi oyuncuda değil bana göre. Atiba içinde geldiğinden beri aynısını dedim zaman haklı çıkardı beni , pedro içinde aynısı umarım bu kez yanılırım..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Renton

Aynen öyle Dünya kadar ikili yazarız buraya hep en iyileri bir iyi bir kısa şeklinde kombine olanlar olur.

Ivan Cordoba - Lucio  ( Cordoba 1,73 )

Cannavaro - Nesta ( Cannavaro 1,76 )

Puyol - Pique ( Puyol 1,78 )

Dünya kadar örneği var bunun.
Niye celallendin adamda zaten pedronun kotu dedi dogruda yani sence zago-ronaldoya benzerler mi bu cocuklar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı dogu1903

:ebebe: :ebebe:

"After buying Alexander Milosevic, Besitkas look to make another signing but this time in the Serie A. More specifically, Napoli. Besitkas want the Turk-Swiss midfielder and Napoli no longer consider him to be a useful player. The 30 year old ex-Udinese midfielder could be headed to Turkey this January but it may not happen because Benitez would like to find a replacement for Inler and is working incredibly hard to find him. But it looks very possible that Inler would move to the Super Lig where he would join former Napoli team mates in Goran Pandev and Blerim Dzemaili who play for Galatasaray."

http://www.italianfootballdaily.com/napolis-inler-besitkas/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aşı tutarsa Pedro-Milo ikilisi , bize Zago-Ronaldo iklisini hatırlatır :ok: Ama ben Biliçe güvenmiyorum .. Biliç Gençlere Kolay kolay güvenmiyor , Pedro Yarım Sezon Bekledi ... Atınçı oynatmamak için Necipi Stoper oynattı :akuma: Miloya hemen güveneceğini Sanmıyorum . Ersandan vazgeçmez O Kolay kolay.. Ersanı Banko oynatır Pedroyu Keser Benide Kanser Eder O Biliç .... Pedronun değerini gerçekten bilmiyoruz Arkadaşlar . Kademeleri muhteşem , Markajı muhteşem , Kayarak çok temiz top alıyor . Sırf hava Topunda kotu diye beğenmiyorsunuz .. Yanında oynayan Adam Kazmaysa Pedro ne yapsın??????? Birde Çelimsiz Zannediyorsunuz onu ama degil . Tırkiyede böyle bir görüş hakim , Bunu dun Fatih Terimde spyledi , Messi bizde olsaydı Çelimsiz diye oynatmazdık dedi Haklıda bence .
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 22:16:47 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

keske keske
walter sabatiniyi alabilsek SD ye:))

bizim bilicle saglam ikili olurlar fakat klübün yoneticiler bazında bile en yaslısı olur o ayrı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:14:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Niye celallendin adamda zaten pedronun kotu dedi dogruda yani sence zago-ronaldoya benzerler mi bu cocuklar

Yok celallenmedim niye celalleneyim :)

O ikili çok özeldi zor çok zor hem 1,90 hem teknikti ikisi de efsane.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Hani şunu anlarım keşke ikisinin de her şeyi tam olsa Nesta Stam ikilisi olsalar ama öyle bir dünya yok.

Malesef sorsak Egemen - Alves'i Pedro - Milo'ya tercih eden çıkar baya.

Arkadaşlar stoperde 4 temek özelliğe bakıyorlar. Markaj , Kafa , Kayarak top kesme ve pozisyon alma.

Pedro'da 4ünden 3'ü çok iyi seviyede sadece kafa eksik ama sırf kafa yok diye adam yetersiz diyorsunuz.

Yanına koyarsınız Milosevic gibi bir adam çıkar her topa vurur.

Oyun rakipteyken Markajda Pedro'ya ihtiyacın var.

Top boştayken kayarak yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Topu oyuna sokarken yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Sadece rakip topu şişirdiğinde Milosevic'e ihtiyacın var.

Büyük takımın stoperi en en önce markaja ve pozisyon bilgisine sahip olmalıdır çünkü önde oynar büyük takım.

Ver İBB'ye rezil olur Pedro ama büyük takımda yıldız olur, oluyor da zaten.
:claps:

Çevrimdışı Türkay

Hani şunu anlarım keşke ikisinin de her şeyi tam olsa Nesta Stam ikilisi olsalar ama öyle bir dünya yok.

Malesef sorsak Egemen - Alves'i Pedro - Milo'ya tercih eden çıkar baya.

Arkadaşlar stoperde 4 temek özelliğe bakıyorlar. Markaj , Kafa , Kayarak top kesme ve pozisyon alma.

Pedro'da 4ünden 3'ü çok iyi seviyede sadece kafa eksik ama sırf kafa yok diye adam yetersiz diyorsunuz.

Yanına koyarsınız Milosevic gibi bir adam çıkar her topa vurur.

Oyun rakipteyken Markajda Pedro'ya ihtiyacın var.

Top boştayken kayarak yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Topu oyuna sokarken yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Sadece rakip topu şişirdiğinde Milosevic'e ihtiyacın var.

Büyük takımın stoperi en en önce markaja ve pozisyon bilgisine sahip olmalıdır çünkü önde oynar büyük takım.

Ver İBB'ye rezil olur Pedro ama büyük takımda yıldız olur, oluyor da zaten.

+1903
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Yok celallenmedim niye celalleneyim :)

O ikili çok özeldi zor çok zor hem 1,90 hem teknikti ikisi de efsane.
Boy konusunda pedro biraz assagi kaliyor ama bence teknik olarak iyi ikiside bilicin dedigi gibi savunmayi calisirsin olur ama hucumu satin alirsin  :sevinc

Çevrimdışı TØLGA

keske keske
walter sabatiniyi alabilsek SD ye:))

bizim bilicle saglam ikili olurlar fakat klübün yoneticiler bazında bile en yaslısı olur o ayrı:D
imkansız roma bırakmaz tüm transferlerde parmağı var  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:19:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla çağrı o sana göre

Defans oyuncun oyunun içinde olmalı herdaim

Burada ben varım demeli

Bazı maçlar oluyor özellikle Fenerde

Mesela bekir ve kadlec varken bunu demem ama egemen alves varken

Ulan bir topu da sektir be arkadaş dediğim çok oluyor iksiinden birisine

Pedro zayıf ince. Ve rakipler için hiçte öyle aman aman geçilmeyecek oyuncu değil

Sosa yı sor rakiplere hepsi çok iyi oyuncu der mesela
Ama pedro için demesler çünkü onlar daha tarafsız izler rakip takımları..

Şu n evet ilk 11 oynar ama yerşne iyi oyuncu gelirse Ersandan sonra direkt olarak kulubeye gidecektir

7-8 milyon euro felan muhabbetleri var, buna pedronun kendiside inanmıyordur eminim..

Yanlış anlaışmasın kötü oyuncu demiyorum ama çok iyi oyuncuda değil bana göre. Atiba içinde geldiğinden beri aynısını dedim zaman haklı çıkardı beni , pedro içinde aynısı umarım bu kez yanılırım..

Volkan Egmen ya da Alves mi daha kolay çalım yer yoksa Pedro mu?

Ben Pedro'nun bire birde yakalanıp geçildiğini neredeyse hatırlamıyorum.

Ama Alves'in  geçilip tekmeyi beline bastığını çok hatırlıyorum Alves'in.

Sen bu iki adamı al koy Beşiktaş'a senede 10 tane kırmızı kart yerler. Lugano en basiti. İyi stoper miydi? Sğper stoperdi. Ama komşunun tavuğunun kaz gözükme sebebi itme çekmelere göz yumulması.

Bana Göre Egemen ve Alves iki kazmadır. İkisi de sadece kafa vurur  sert oynarlar. Top tekniği sıfır ikisinde de. Biraz çıksın önde oynasın gör çıkamazlar.

Zaten Ersun da çıkarmadı. Topal'ı yanlarına gönderip siz bekleyin diyor ama Pedro orta yaya kadar gelip top dağıtabiliyor.

Adam gelişecek izin verseniz ama çok sağlam eleştiriyorsunuz iyi dayanıyor çocuk :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

en son bu defans ikili konusunda herkes farklı dusunuyor kesinlikle ben hakem olsam ben rakip hocası olsam ben rakip forvet olsam pedrodan gram korkmam:))

ne çirkef nebeni zorlar ne beni yıldırır :))

onun için yumusak adamlar her zaman farklılıgıyla one cıkmalı suana kadar bizimki ortalamanın üstüne hiçbir zaman cıkmadı...

ama eldeki bütün stoperlerin onunde gorurum ama hiçbir zaman onu unutulmazların arasına almam:))

fakat önümüzde bolca zman var satılmaz kalırsa hersey olabilir ama suan öyle bir topcu değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:21:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir soru daha sorayım.

Neden maçta hep Ersan'ı müdahale yaparken görüyoruz da Pedro'yu çok az görüyoruz?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:22:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Gs li futbolcuların Töreyle imtihanı

http://www.youtube.com/watch?v=qOTt3Kkn2go&feature=youtu.be
ateş etti resmen , hep böyle oynasa düzgün zeminlerde biz her maçı alırız  :D

Çevrimdışı TØLGA

Bir soru daha sorayım.

Neden maçta hep Ersan'ı müdahale yaparken görüyoruz da Pedro'yu çok az görüyoruz?

ersan daha panik top kaybi daha cok yapiyor sakin kalamiyor yani
Ersana basarsan diker yani topu cok basit genelde `de o top rakipte oluyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Maxi diyolar loading diyolarrr  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:24:13
  • Beşiktaş / Bodrum
ersan daha panik top kaybi daha cok yapiyor sakin kalamiyor yani
Ersana basarsan diker yani topu cok basit genelde `de o top rakipte oluyor

2.25'e bakın sadece yeterli. Pedro budur aslında. Büyük takımlar da bunu ister. Biz Türkiye'de anormal şeyler bekliyoruz Fener öyle şampyonluklar aldığı için.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:24:24
Bir soru daha sorayım.

bence öyle bir şey yok pedronun her maç 5 tane kestiği müdahale ettiği pozisyon gösteririm . Pedro kademe olarak bence türkiyede en iyi ama aynı şey hava toplarında söyleyemiyoruz .Hele ersan hava toplarında pozisyon almada bir haber

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:26:44
ayrıca ben bu sene takım savunmamızın bel kemiğinin veli olduğunu düşünüyorum bir bakıyorsun sol bekte mottanın pozisyonunda adam kovalıyor , bir bakıyorsun bizim birinci bölgede pres yapıyor bir bakıyorsun ileri top taşıyıp oyun kuruyor top kesiyor .enerjisi temposu zaten hep yüksek hele bu sene partizan maçında oynadığı futbol ders niteliğinde şiir gibi oynadı ..

Çevrimdışı Renton

Pedro suan eldeki stoperlerden en iyisi hava topu haric

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:27:41
  • Beşiktaş / Bodrum
bence öyle bir şey yok pedronun her maç 5 tane kestiği müdahale ettiği pozisyon gösteririm . Pedro kademe olarak bence türkiyede en iyi ama aynı şey hava toplarında söyleyemiyoruz .Hele ersan hava toplarında pozisyon almada bir haber

Zaten bu yüzden sordum.

2 stoper adam paylaşır değil mi. Hava toplarına her zaman biri çıkar en iyi olan çıkar duran toplar hariç böyle paylaşılır.

Rakip teknik direktör 10 numara ve forvetle oynuyorsa içeride şunu der. Biriniz çapraz koşu yapıp markajı ve pozisyon alması iyi olan stoperi yanında götürecek.

Öbürü boş alanda zayıf stoperi teke tek yakalayacak.

Dikkat edin Pedro'nun tuttuğu adama atılan top sayısı 3'ü 4'ü geçmez maç başı. Adam kesiyor çünkü geçirmiyor.

Ersan sertlikle durduruyor markajı zayıf. Alves gibi. Egemen gibi. O yüzden devam lı kart görüyor. Onlar orada görmüyor bize de vay be ne iyi stoper gibi gözüküyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle Dünya kadar ikili yazarız buraya hep en iyileri bir iyi bir kısa şeklinde kombine olanlar olur.

Ivan Cordoba - Lucio  ( Cordoba 1,73 )

Cannavaro - Nesta ( Cannavaro 1,76 )

Puyol - Pique ( Puyol 1,78 )

Dünya kadar örneği var bunun.
Puyol 1.78 mi ? Emin misin abi :alala:

Çevrimdışı FARUK

Bir soru daha sorayım.

Ben demirspor maçında yediğimiz ilk golü hatırlatmak isterim
2 stoperimiz de çevre kontrolü kötü olduğundan ve nerede duracaklarını bilmediğinden (atınç ersan)
uzun zamandır unuttuğumuz arkaya tek topla adam kaçırma  olayını yaşadık ve golü yedik
2. yarısında da bir kaç kez oldu ama gol yapamadılar

Çevrimdışı TØLGA

Pedro suan eldeki stoperlerden en iyisi hava topu haric
katılıyorum yanınada onu tamamlayacak hava topunda iyi ileri iyi top cıkarabilen sert agresif bir stoper lider lazim
Milosevicmidir o öyle görünüyor liderlik dısında izleyelim görücez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:29:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Alın Bruno Alves

Şu topu Pedro tereyağından kıl çeker gibi alır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli