2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583375 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

fikirlere her zaman saygı duymuşumdur ama milosevic ile pedro yu 11 de düşünenlere anlam veremiyorum bana sanki fazla macera pesinde kosan renktaslarim gibi geliyo .bu sene bize pedro milosevic ikilisi sampiyonluk getirmez bize derbilerde hüsran yasatir hayal kirikligina ugrariz bize yillarin tecrubesi lazim defansta kaya gibi iki stoper olursa bu sene sampiyonluk kesin john terry mexes vidic vs. hepsi tecrübe abidesi ben baskan olsam bu yarı sag bekmis  orta alanmis dinlemem alırım 2 kaya stoper oturur cayimi yudumlarim

Katılıyorum..

Pedro Franco nunda çok abartıldığını düşünüyorum..

Hatta seneye milosevic ile forma rkabeti yaşayacağını, yanlarına mutlaka iyi bir oyuncu alınacağını düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı TØLGA

Katılıyorum..

Hatta seneye milosevic ile forma rkabeti yaşayacağını, yanlarına mutlaka iyi bir oyuncu alınacağını düşünüyorum
seneye pedroyu iyi bir rakamla satmazsak tabi  :fkr:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Buralar kaynamış Schweinsteiger ismi bile geçmiş bende o zaman İbrahimovic diyorum hem adam 33 yaşında kariyerinin sonunda.  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Pahali midir anil ??  Ya su orta sahaya iyi bir adam alsalar ne.guzel olacak ya valla benim gonlumdem gecem inler
Bilbao'ya 12 milyona gitmiş @Mehmet abi :)

Çevrimdışı Türkay

ANÇ pazarlık yapacaksa Robben'i Ömer Şişmanoğlu + bir miktar para teklif edip getirir yapar yani  :lol: Şaka bir yana Robben'in gelmesi için Münih e stattan pay vermemiz lazım  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

ANÇ pazarlık yapacaksa Robben'i Ömer Şişmanoğlu + bir miktar para teklif edip getirir yapar yani  :lol: Şaka bir yana Robben'in gelmesi için Münih e stattan pay vermemiz lazım  :lol:
Çok abartıyorsunuz gerçekten. Robben Bayern'de en fazla 2 sene daha oynar. Sonraki durağı da parayı seçmek olur.

Çevrimdışı Dogan

Katılıyorum..

pedro bu haliyle cok sıska ve cılız kaliyo biraz agresiflesmesi lazim savasmasi lazim hava toplarinda sıfır gs den yedigimiz golde iki stoperimizde olmasi gerektigi yerde degildi ben açıkçası ikinci yaridan ümidimi kestim.çünkü fb ve gs maclari bana bunu gösterdi ha baskan alirsa bi stoper daha o zmn isler degisir aksi halde beklentiyi fazla yüksek tutmayalim pedronun oynayacagini düşünürsek diger stoperin kim olacagi konusunda kafam cok karışık  :alala:

Çevrimdışı Türkay

Çok abartıyorsunuz gerçekten. Robben Bayern'de en fazla 2 sene daha oynar. Sonraki durağı da parayı seçmek olur.

2 sene sonra biz Robben e bakmayız abi Töre yeni Robben olur  :icool:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

2 sene sonra biz Robben e bakmayız abi Töre yeni Robben olur  :icool:
Bu Töre konusunu da abartıyorsunuz. Töre'nin Robben olması için 1 milyon fırın Trabzon ekmeği yemesi lazım. :)

Çevrimiçi Samet Ç

pedro bu haliyle cok sıska ve cılız kaliyo biraz agresiflesmesi lazim savasmasi lazim hava toplarinda sıfır gs den yedigimiz golde iki stoperimizde olmasi gerektigi yerde degildi ben açıkçası ikinci yaridan ümidimi kestim.çünkü fb ve gs maclari bana bunu gösterdi ha baskan alirsa bi stoper daha o zmn isler degisir aksi halde beklentiyi fazla yüksek tutmayalim pedronun oynayacagini düşünürsek diger stoperin kim olacagi konusunda kafam cok karışık  :alala:
Her şey fizik değil hocam. Pedro'nun kıymetini bilmiyor taraftar. Markajları çok sağlam. Bu sistemde Pedro'nun hatalarını tabi ki çok görürüz ve bize yetersiz bir oyuncu gibi gelebilir. Çünkü yanındaki adam Ersan hava topları kötü hamle oyuncusu değil. Eğer Pedro'nun yanına Kaboul tarzı bir oyuncu alınırsa kıymeti daha çok artacak. Bunu o rıdvan da görecek. Bana kalırsa Pedro-Milo ikilisi mükemmel olmaz ama mükemmele yakın olabilir.  :)

Çevrimdışı Türkay

Bu Töre konusunu da abartıyorsunuz. Töre'nin Robben olması için 1 milyon fırın Trabzon ekmeği yemesi lazım. :)

Robben olması gerçekten zor ama bizden daha iyi bir takıma giderse ilerleyen zamanda Robbenden çok da kötü olacağını düşünmüyorum tabi şuan imkansız  :)

Çevrimdışı ozan062

pazar aksamı gelir milo:))

Çevrimiçi Samet Ç

Robben olması gerçekten zor ama bizden daha iyi bir takıma giderse ilerleyen zamanda Robbenden çok da kötü olacağını düşünmüyorum tabi şuan imkansız  :)
Orası öyle tabi ama ben bizden başka bir takıma da gideceğini düşünmüyorum. Ama şu son vuruşlarını geliştirirse ve her sene belirli bir gol sayısını tutturursa Olcay gibi avrupaya tekrar dönebilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 21:59:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim anlamadığım bir olay var  belki biri anlatır böyle düşünen.

İlk sorum her stoperin hava hakimiyetti çok iyi olmalı mıdır?

İkinsi soru hava hakimiyeti olmayan stoper kötü stoper midir?

Üçüncü sorum her iki stoperin de hava hakimiyeti olması şart mıdır?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bilic bunu beğenmediyse kimi alacak çok merak ediyorum..

bu nasıl soru

baBayı alacak tabiki neyi alacak :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Çevrimiçi Samet Ç

Üçü de şart değildir abi. En iyi stoper ikilisi bellidir dünyada biri havadan çok iyi olur biri yerden.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herseyi bi kenara biraktim rakip takimi korkutacak bi tane oyuncumuz yok... Nedense hepsi narin... Agresif, sert oyuncuya ihtiyacimiz vardi bulduk...

Benim en sevdigim ozelligi oyunu cok iyi baslatmasi... Tolga'nin degajlari malum...Bu sene toplarin hepsini rakibe verdi...Bi Konya macinda kica bala Gokhan'a asist yapti... Milosevic sayesinde oyuna iyi baslayip hizli cikabilicez... 30-40 metre ayaga pas atan oyuncu....

Yatirim acisindan da muazzam bi transfer...Elinde patlama riski yok.. En kotu ihtimal 5.5 sene cok cuzi miktara kulubende duracak...
100%100 katılıyorum :ok: Miloseviçin bir kaç Videosunu izledim , Yıllardır Aradığımız istediğimiz Defanstan Oyun kurabilen Stoperi sonunda bulduk :ok: 1.91 Boy , Çok sağlam Fizik var , Savaşçı yapıya sahip , Sık sık ileri çıkıp gol arıyor , Golleri ve Asistleri var , Cezalı olduğu maçlard Tribüne çıkıp Amigoluk yapıyor Tam bizlik tam SAKAT :D Ben Çok umutluyum Miloseviçten , Anderleth ve Lazioyu reddedip bize imza attı , atar atmazsa Lazio 2 milyon teklif etmiş ne kadar doğrudur bilemem ! Aşı tutarsa 4x4 lük bir Stopere sahip olmuş olacagız :ok: En büyük sıkıntımız olan Defansta Top çıkarma ve Defanstan oyun kurma Problemine Kesin çözüm olacak o kesin ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Her stoperin hava hakimiyeti iyi olmalı ama her hava hakimiyeti kötü olan stoper de kötü stoper değildir, iyi stoperdir ve bi stoperin diğer stoperin eksikliklerini kapatacak şekilde birbirini tamamlaması gerekir bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:05:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Üçü de şart değildir abi. En iyi stoper ikilisi bellidir dünyada biri havadan çok iyi olur biri yerden.

Hani şunu anlarım keşke ikisinin de her şeyi tam olsa Nesta Stam ikilisi olsalar ama öyle bir dünya yok.

Malesef sorsak Egemen - Alves'i Pedro - Milo'ya tercih eden çıkar baya.

Arkadaşlar stoperde 4 temek özelliğe bakıyorlar. Markaj , Kafa , Kayarak top kesme ve pozisyon alma.

Pedro'da 4ünden 3'ü çok iyi seviyede sadece kafa eksik ama sırf kafa yok diye adam yetersiz diyorsunuz.

Yanına koyarsınız Milosevic gibi bir adam çıkar her topa vurur.

Oyun rakipteyken Markajda Pedro'ya ihtiyacın var.

Top boştayken kayarak yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Topu oyuna sokarken yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Sadece rakip topu şişirdiğinde Milosevic'e ihtiyacın var.

Büyük takımın stoperi en en önce markaja ve pozisyon bilgisine sahip olmalıdır çünkü önde oynar büyük takım.

Ver İBB'ye rezil olur Pedro ama büyük takımda yıldız olur, oluyor da zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 Stoperinde Hava Hakimiyetinin iyi olması şart değil bana göre !! Biri Havadan İyi olur ve hamlesi iyi olur ,diğerini de Kademe ve Markajı iyi olur , birbirlerini tamamlarlar :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Hani şunu anlarım keşke ikisinin de her şeyi tam olsa Nesta Stam ikilisi olsalar ama öyle bir dünya yok.

Malesef sorsak Egemen - Alves'i Pedro - Milo'ya tercih eden çıkar baya.

Arkadaşlar stoperde 4 temek özelliğe bakıyorlar. Markaj , Kafa , Kayarak top kesme ve pozisyon alma.

Pedro'da 4ünden 3'ü çok iyi seviyede sadece kafa eksik ama sırf kafa yok diye adam yetersiz diyorsunuz.

Yanına koyarsınız Milosevic gibi bir adam çıkar her topa vurur.

Oyun rakipteyken Markajda Pedro'ya ihtiyacın var.

Top boştayken kayarak yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Topu oyuna sokarken yine Pedro'ya ihtiyacın var.

Sadece rakip topu şişirdiğinde Milosevic'e ihtiyacın var.

Büyük takımın stoperi en en önce markaja ve pozisyon bilgisine sahip olmalıdır çünkü önde oynar büyük takım.

Ver İBB'ye rezil olur Pedro ama büyük takımda yıldız olur, oluyor da zaten.
:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:08:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Her stoperin hava hakimiyeti iyi olmalı ama her hava hakimiyeti kötü olan stoper de kötü stoper değildir, iyi stoperdir ve bi stoperin diğer stoperin eksikliklerini kapatacak şekilde birbirini tamamlaması gerekir bence

Aynen öyle Dünya kadar ikili yazarız buraya hep en iyileri bir iyi bir kısa şeklinde kombine olanlar olur.

Ivan Cordoba - Lucio  ( Cordoba 1,73 )

Cannavaro - Nesta ( Cannavaro 1,76 )

Puyol - Pique ( Puyol 1,78 )

Dünya kadar örneği var bunun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:11:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Frank De Boer - Jaap Stam da son örneği olsun.

Bunlar hep Dünyaca ünlü tabi ki algının değişmesi gerek.

Güçsüz diye eleştirilse hak veririm güçlenmesi lazım.

Ama kafası anca bir tık daha ileri gider olacağı o.

Yarın öbür gün Pedro Franco Valencia'da oynarsa yetersiz diyebilecek miyiz yine :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli