2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583376 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bazi seylere neden bu kadar on yargiyla yaklasiyordunuz. Gunti, Guti ve Quaresma.. Bazi seyleri dusunmek gerek imaj dan bahsediliyor burada. Teklif var mi yok mu bilemem. Teklif edilmesi bile imaj acisindan onemli.
O zaman niye iddaa oynuyorsunuz veya piyango bileti aliyorsunuz. Ya cikarsa diye degil mi. Bazi seyler illaki olacak diye yapilmaz. İmaj duzeltmek icin yapilir. 
Tamam da ben de şunu söylüyorum biz demiyor muyuz stat yapıyoruz, borçlarımız var birçok sorunumuz var diye.Bunlar varken nasıl getirebiliriz Robben gibi bir oyuncuyu ben bunu söylemeye çalışıyorum.Eğer kulübün şartları biraz daha yerinde olsaydı hadi bir ihtimal diyebiliriz de şu anki ortamda bunun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Olur neden olmasın çok istiyorsan  :D
@Çağrı baslik rol çalıyor resmen, stad basligini gecti

Çevrimdışı TØLGA

Sağ bek 3 defa gelirdi şimdiye dek ama inatlaşma oluyor.

Olması gereken miktara değil hep bir tıkını istiyor oyuncular bizimkiler de vermiyor ve inanın doğru olanı yapıyor.

Birbirlerine talip olunca böyle yapmıyorlar bize gelince yolmaya kalkıyorlar. Yok öyle.
bunu linnes için diyorsun muhtemelen de seyinde boncukmu var bu adamin yaaa sağbekmi kalmadi dünyada hiç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi piyango tutturma ihtimalimiz robbeni şu an alma ihtimalinden daha yüksek  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

yeni bilgi gelmiyor abi oraya bu aralar calısmada yok normaldir  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:43:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Teklif olsa dahi olma olasılığı yüzde 1'dir değil mi? Bunu kabul ederiz hepimiz.

Lakin biraz geniş bakmak gerek. Adam 31 yaşında. Bayernden sadece 2 sene daha bu maaşını alacak. Peki aynı maaşı 4 yıl veren bir yer çıkarsa ne der sizce Robben?

Kaldı ki Pep 1 sene sonra üstünü çizer Robben'in. Çok büyütmeyin gözünüzde transfer işini artık paraya hayır diyecek oyuncu yok.

Para nereden gelecek derseniz haklısınız ona bir şey diyemem :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Ciddi ciddi tartismaya basladik ya  :kop: :kop: :kop: :kop:
De jong gelse ciplak sekilde kosucam bu havada
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:44:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben bunun ihtimalini sevmiştim @ZEKI abi aplamıyorum gözüme bir şey kaçtı  :bawling: :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:44:52
  • Beşiktaş / Bodrum
bunu linnes için diyorsun muhtemelen de seyinde boncukmu var bu adamin yaaa sağbekmi kalmadi dünyada hiç

Aynen öyle. Bilic çok istiyor boncuğu bu Linnes'in  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Teklif olsa dahi olma olasılığı yüzde 1'dir değil mi? Bunu kabul ederiz hepimiz.

Lakin biraz geniş bakmak gerek. Adam 31 yaşında. Bayernden sadece 2 sene daha bu maaşını alacak. Peki aynı maaşı 4 yıl veren bir yer çıkarsa ne der sizce Robben?

Kaldı ki Pep 1 sene sonra üstünü çizer Robben'in. Çok büyütmeyin gözünüzde transfer işini artık paraya hayır diyecek oyuncu yok.

Para nereden gelecek derseniz haklısınız ona bir şey diyemem :)
O adam sampiyonlar ligini almadan birakmaz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi piyango tutturma ihtimalimiz robbeni şu an alma ihtimalinden daha yüksek  :evillol: :evillol:
:fkr: :fkr: :upto: :upto:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:47:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Ciddi ciddi tartismaya basladik ya  :kop: :kop: :kop: :kop:
De jong gelse ciplak sekilde kosucam bu havada

Gaza gelenleri fava atalım buralar çok şenlenecek  :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:48:32
  • Beşiktaş / Bodrum
O adam sampiyonlar ligini almadan birakmaz

2013'te aldı yetmiyor mu :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Christian Noboa PAOK ile 2.5 yıllığına anlaşmış. Yıllık 2 ya da 2.5 milyon euro alacakmış :by2: @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:49:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Christian Noboa PAOK ile 2.5 yıllığına anlaşmış. Yıllık 2 ya da 2.5 milyon euro alacakmış :by2: @Çağrı

Al işte gitti adam  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hadi be  :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

neyse yabancıya gitmedi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Beyler tamamdır olayı çözdüm milli piyangonun ortaya çıkmayan iki talihlisi Başkan Fikret Orman mış.Önce piyangoyu tutturdu şimdi de parayı masaya koydu robbeni getirecek  :halay: :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 20:50:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

Biri devre arasina kadar hak edislerin listesini yuklemisti buraya. Tekrar onu yukleyebilecek olan vardi tekrar bulamadim sayfalar hizli gectigi icin :)

Çevrimdışı Tolga

Beyler tamamdır olayı çözdüm milli piyangonun ortaya çıkmayan iki talihlisi Başkan Fikret Orman mış.Önce piyangoyu tutturdu şimdi de parayı masaya koydu robbeni getirecek  :halay: :ishock:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Kemal

Açıklansada rahat rahat şu kampa başlasak

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga