2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585465 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

abi sorun şu an daha çok Bilic'te malesef. Samet Aybaba'nın elindeki kadroyla sadece Beşiktaş'ın büyüklüğüyle aldığı bir Fenerbahçe maçı var çok uzakta değil yani 90+3 Olcay.

Önemli olan bizim BÜYÜK takım gibi oynamamız. Onu da oynatacak hoca. Getir Ronaldo'yu koy ne değişecek sanki. İş yıldızda değil malesef.
Yıldız olup olmaması çok önemli değil ama derbileri nasıl oynaması gerektiğini bilen 3-4 tane oyuncuya ihtiyacımızı olduğu aşikar.Gs son 3 senede derbilerde ki artan bu performansının altında en başta Melo gibi bir oyuncuya sahip olması geliyor bir de Sneijder var tabi.Melo'yu birçok yönden eleştirebiliriz ama debi maçlarında ne zaman ortamı gereceğini ne zaman sessiz kalacağını iyi biliyor ve bu Gs'ye uzun zamandır ciddi bir derbi avantajı sağlamasına neden olmuştur.Bizde böyle oyuncular yok maalesef ve bunun sıkıntısını son derbide de yaşadık.Tabi tek başına kadroda sorun değil Bilic'in de derbi maçlarına olan bakış açısı en büyük sorun.Bunun yanında bir de stat sorunu var bunları da atlamamak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

ciddi olur isek

gelecek sezona kesinlkle ilk 11 ve yedeğe bolca adam almamıs gerekiyor,varsa güzel fikirleriniz bi havuz yapalım iletelim yetkilileree..

bu arada ne dicem size

bjkdaki yetkililere sordum maminin sözlesmesnin fesh edilip edilmediğini

cevap edilmediği oldu demekki medya yeni hedef olarak onu secmis aman bu oyuna gelmeyelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

katılırmısnız bilmiyorumda egerki yurtdısında basarı isteniyorsa cok cok iyi bir kaleciye ihtiyacımız var

ornegi mecburen cincondan vericem avrupada yediği golleri saymazsak takımı cokca sırtlayan bir profildir muslera kimse inkar edemez,, onun için bi demba bonservisini kaleye odemek gerekir diye dusunuyorum...

Çevrimdışı nannan

ciddi olur isek

gelecek sezona kesinlkle ilk 11 ve yedeğe bolca adam almamıs gerekiyor,varsa güzel fikirleriniz bi havuz yapalım iletelim yetkilileree..

bu arada ne dicem size

bjkdaki yetkililere sordum maminin sözlesmesnin fesh edilip edilmediğini

cevap edilmediği oldu demekki medya yeni hedef olarak onu secmis aman bu oyuna gelmeyelim

Dar kadroyla bu kadar iyi gidiyorken bol transferle takımı bozmaya gerek yok. 23-24 kişilik kadro teknik direktör tercihidir. Kendisi de bu konudaki argümanlarını gayet açık anlattı. Takımın şu anki durumu da Bilicin bu konuda haklı olduğunu gösteriyor. Strateji değişimi olmayacağını varsayarak söylüyorum: Bundan sonraki transfer şeklimiz belli: her dönem 2-3 nokta transfer + eğer oyuncu satarsak yerine aynı kalitede veya fiyatı uygun potansiyelli genç oyuncular.

Çevrimdışı doganay

14 yabancinin oldugu yerde Sivok ile de sozlesme uzatilabilir artik, tabi makul bir ucreti kabul ediyorsa, alternatif oyuncu olur kadro derinliginde rotasyon icin kalabilir.

Çevrimdışı ozan062

Dar kadroyla bu kadar iyi gidiyorken bol transferle takımı bozmaya gerek yok. 23-24 kişilik kadro teknik direktör tercihidir. Kendisi de bu konudaki argümanlarını gayet açık anlattı. Takımın şu anki durumu da Bilicin bu konuda haklı olduğunu gösteriyor. Strateji değişimi olmayacağını varsayarak söylüyorum: Bundan sonraki transfer şeklimiz belli: her dönem 2-3 nokta transfer + eğer oyuncu satarsak yerine aynı kalitede veya fiyatı uygun potansiyelli genç oyuncular.

gerci bol derken yanlıs anlattım:)) chelsea gibi alıp kiralık olarak yollamak yeni bir para kazanma yontemi olabilir

motta,ismail,atiba,ugur,mustafa

bu isimleri begenmiyor cogunluk dolayısıyla serbest kalacaklarını yada gonderiliceklerini varsayarsak kadroda 28den 5 kişi yukarda saydım minimum 3 kişide kiralık yada baska birsekilde uzaklastıgını sayarsak
biranda 20kişi oluyoruz:)) yani bolca adam gerekiyor
3 kulvardan bahsediyoruz mecburen 28 kişi olucaz
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 16:13:30 ozan062 ]

Çevrimdışı ilhan

Aloooo bu ne yaa başlık uçmuş, yaşlıyız arkadaşlar takip edemiyoruz.
Bunlar hep @Necmi abinin hit sevdasından oluyo :evillol:

Çevrimdışı Renton

Maxi pereira gelirse 3 sene kafamiz rahat olur.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ilhan

katılırmısnız bilmiyorumda egerki yurtdısında basarı isteniyorsa cok cok iyi bir kaleciye ihtiyacımız var

ornegi mecburen cincondan vericem avrupada yediği golleri saymazsak takımı cokca sırtlayan bir profildir muslera kimse inkar edemez,, onun için bi demba bonservisini kaleye odemek gerekir diye dusunuyorum...
Aynen katılıyorum kaleci şart bize. Hafta sonu yine gördük. Adam yan toplara çıkmamak için yemin etmiş.

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar kenarda dursun diye oyuncu tutmak şu an yapabileceğimiz bir şey değil. Ya herkes oynayacak, böylece oyuncuları psikolojik olarak tatmin edeceksiniz ve piyasasını canlı tutacaksınız. Ya da iyi futbolcuya iyi para vereceksiniz maddi olarak tatmin olacak kendini zinde tutacak(parasını alıp yatmayacağına da kimse kefil olmaz herhalde). O yüzden ne kadar az oyuncuya ve maaş yüküne sahip olursanız hem oyuncular hem de kulüp için daha avantajlı olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sırp asıllı Alexander Miloseviç'in transfer edilmesinin ardından rotasını sağbek ve orta sahaya çeviren Beşiktaş listesindeki alternatiflerden biri olan Gökhan İnler ile anlaşma zemini arıyor.

Gökhan İnler'in transferinde dikkatli davranan siyah beyazlılar ücret konusunda istenilen seviyeye gelinmesi halinde bu transferi gerçekleştirecek.

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ ŞARTLAR OLUŞURSA GÖKHAN İNLER TRANSFERİ GERÇEKLEŞECEK

Napoli'de yıllık 2 milyon Euro'ya yakın net bir para kazanan Gökhan İnler'in hem kendisine hem kulübüne yüksek ücret ödemek istemeyen siyah beyazlılar oyuncunun menajeri ile temaslarını sürdürüyor. Gökhan'ın 30 yaşında olduğunu ve transferin gerçekleşmesi halinde bir kaç sezon sonra satışının mümkün olmayacağını düşünen Beşiktaş yönetimi bu transferi mümkün olan en az maliyet ile gerçekleştirmek istiyor.

Oyuncunun menajeri ise İtalyan medyasına yaptığı açıklamada klasik hale gelen, ''henüz Beşiktaş ile görüşmedik. Gökhan'ın Napoli ile 2016'ya kadar sözleşmesi var ama transfer zamanı her an her şey olabilir'' cümleleri kullanarak bu konuda her an bir gelişmenin olabileceği konusunda açık kapı bıraktı.

Beşiktaş yönetimi Gökhan'ın ve menajerinin ücret konusunda ikna edilmesinden sonra Napoli'nin belirlediği 10 milyon Euro'luk bonservisini düşürmeye çalışacak.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı Anıl

Xherdan Shaqiri İnter'de. Artık Robben'i bırakmaz Bayern :D

Çevrimdışı nannan

gerci bol derken yanlıs anlattım:)) chelsea gibi alıp kiralık olarak yollamak yeni bir para kazanma yontemi olabilir

motta,ismail,atiba,ugur,mustafa

bu isimleri begenmiyor cogunluk dolayısıyla serbest kalacaklarını yada gonderiliceklerini varsayarsak kadroda 28den 5 kişi yukarda saydım minimum 3 kişide kiralık yada baska birsekilde uzaklastıgını sayarsak
biranda 20kişi oluyoruz:)) yani bolca adam gerekiyor
3 kulvardan bahsediyoruz mecburen 28 kişi olucaz

14 yabancıya sahip olmak için 28 kişilik kadro olacak ama biz dahil çoğu kulüp 28'e yabancıyla değil de altyapıdan oynamayacak oyuncularla tamamlanacak. 28 kişilik kadro yalandan dolacak 28 kişilik kaqdroda maksimum 18-20 tane oyuncu doğru düzgün ilk 11 oynar zaten.
Chelsea gibi yapmak para kazanma yöntemi olabilir evet. Ama onu yapmak için Avrupa çapında büyük kulüp olmak gerekli. Türkiye'de hangi kulübe kiralayarak oyuncuyu geliştirebiliriz?
Avrupa'ya kiralanmak için de hiçbir genç oyuncu bu taraflara gelmez. Şu anki gibi devam etmek bence en mantıklısı. Tecrübeli genç bulup Avrupa Ligi'nde, kısmetse Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak. İlk Örnek Pedro Franco olacak inşallah.

Çevrimdışı ozan062

Aynen katılıyorum kaleci şart bize. Hafta sonu yine gördük. Adam yan toplara çıkmamak için yemin etmiş.

birde penaltılarda hep aynı koseye yatıyor hayır guclu olsa kurtarsa var bi bildiği dicem ama oda olmuyor :)) gelişime sıfır formda tutmuyor bana gore sambade aslıdna hiçbir ise yaramadı bana sorarsanız

belki altyapı olarak işe yaramıstır ama egerki soz konusu sey a takımsa bence işe yaramadı:))

Çevrimdışı SDemirsoy

Xherdan Shaqiri İnter'de. Artık Robben'i bırakmaz Bayern :D
dedim ya 2.5 kattan atlarım diye :D

Çevrimiçi Necmi

00.49 da cikacak haber
Baskan fikret orman italyada de jong icin temaslarda bulundu.yillik ucret konusunda fark var insiyatif oyuncuda suan

Reservleyin o saatte burdayım
Başkan italyaya gitmedi burda :D haberlere inanmayın  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaa bodrumda mı :D

Çevrimdışı ozan062

hahahahahahahahaha

adı bizimle anılan

RON VLAAR sakatlık yasadı:D

bi yerde 6 ay bile denilmis

suan koptum  :kop: kendimden geçtim  yokboyle birsey bizimle ismi gecen hemen sakata geliyor:D
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 16:36:09 ozan062 ]

Çevrimdışı Renton

Yok abi aksam bir gazeteci bu haberi yayınlayacaktır ona gonderme yoksa bildigimden degil  :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

veli kavlaga iki mac ceza verilmiş

YUH olsun TFF ye

bogaza sarılan diğer elemanlara ceza yok bizimkine var

Çevrimdışı ozan062

fikret baskan inlerle ve menejeriyle gorusmedik diyor ve ekliyor ilgilenmiyoruz...

Çevrimiçi Necmi

Aloooo bu ne yaa başlık uçmuş, yaşlıyız arkadaşlar takip edemiyoruz.
Bunlar hep @Necmi abinin hit sevdasından oluyo :evillol:
hee hit iyidir :evillol: ha bere bana sunucu değiştirtiyor :bandit:

hee hit iyidir :evillol: ha bere bana sunucu değiştirtiyor :bandit:

@Necmi abiyi bu iş için daha çok masrafa sokmaya ne dersiniz? :D

Çevrimiçi Necmi

hoaydaa bodrumda mı :D
hee evinin bodrumundaymış samet senden saklanıyor herhalde :alala:

Çevrimdışı Deniz

veli kavlaga iki mac ceza verilmiş

YUH olsun TFF ye

bogaza sarılan diğer elemanlara ceza yok bizimkine var
İyi de nesi yanlış bunun?Direkt kırmızı kartın cezası 2 maçtır.Bütün direkt kırmızı kartlar da pfdk ya verilir yani cezayı minimum seviyede vermişler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba