2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4584207 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı duymasın   :ebebe: :ebebe: noboa'yı trabzonspor istemiş ve gelmek istiyormuş haberleri dolaşıyor.  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ALI RIZA

cicnho gayet iyi olur sağda hatta burhan eşer bile iyidir... kalite uzun pasları düzgün ayaga düzgün oynayan ortaları mükemmel illa türkiyeden alınacak sa cicinho alınmalı

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı duymasın   :ebebe: :ebebe: noboa'yı trabzonspor istemiş ve gelmek istiyormuş haberleri dolaşıyor.  :alala: :alala:

İbrahim Hacıosmanoğluna da Noboa'yı da menajerini de vurur yine de trabzona yar etmez Çağrı abi onu  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Noboa-Constant yaparlar seneye gelsin kaliteli adamlar böyle
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

SON DAKIKA | Fikret Orman Italya'da! Resimler geldi paylasamiyorum.Biraz sabredin

TRANSFER | Besiktas Orta Sahaya bir transfer yapti.Her konuda anlasildi.Iddaa ediyorum bu oyuncu bize hem Sampiyonlugu hemde UEFAyi getirir

isim yazmıyorum cnk ilerde sıkıntı yasamasın ama guveniyorum

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

SON DAKIKA | Fikret Orman Italya'da. Resimler geldi paylasamiyorum.Biraz sabredin

TRANSFER | Besiktas Orta Sahaya bir transfer yapti.Her konuda anlasildi.Iddaa ediyorum bu oyuncu bize hem Sampiyonlugu hemde UEFAyi getirir

aytac başkan bodrumda demişti dün

Çevrimdışı Renton

zuper1903 özel haber sivoğu paok ve kasımpaşa istiyormuş menajeriyle görüşmüş kasımpaşa çok para istemiş sivok görüşmeler tıkanmış

Çevrimdışı rubi_tobin

abi tolga da söylemiş ama ntv de yanlış hatırlamıyorsam mide rahatsızlığı var futbolu bırakabilir demişlerdi
o yüzden sözleşmesi feshedildi sanırım
Üzüldüm ama niye boşa düşsün ki zaten. Boş hayaller
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ozan062

belki bugun gitmiştir her ihtimal var:)) bu ay içinde amerikaya ucacak baskan sonraki ayda avustralyaya mesela simdiden soyleyelim bjktvde demişti aman transfer için gidiyor diye dusunulmesin:))

Bodrumdan çorluya geçti. İnler için taraftar beklenti yaratmasın nolur kulübün menfaati için şu menejerlerin oyununa gelmeyelim artık. Çok fazla paralar bunlar yeter artık

Çevrimdışı Renton

http://www.napolimagazine.com.cn/in-evidenza/il-leone-il-besiktas-e-interessato-ad-inler-le-ultime-292028

Bunuda internette gezerken buldum az buz italyanca bilen var mı translateden olmuyor  :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bodrumdan çorluya geçti. İnler için taraftar beklenti yaratmasın nolur kulübün menfaati için şu menejerlerin oyununa gelmeyelim artık. Çok fazla paralar bunlar yeter artık
Aynen 50 kere dedik inler almıyoruz yabancı statüsü devam etseydi bizde idi... yabancı statüsü kalktıgı için yabancı bakacagız...

Çevrimdışı Renton

Aynen 50 kere dedik inler almıyoruz yabancı statüsü devam etseydi bizde idi... yabancı statüsü kalktıgı için yabancı bakacagız...
Kalktı kalmasına ama bu sene şampiyonluğu getirebilir 6 ay daha devam ediyor kural şimdi yabancı orta saha alırsak nasıl oynatacağız belki inleri kiralık alabilir belli olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

Kalktı kalmasına ama bu sene şampiyonluğu getirebilir 6 ay daha devam ediyor kural şimdi yabancı orta saha alırsak nasıl oynatacağız belki inleri kiralık alabilir belli olmaz
Nasıl nasıl oynatacagız ? gökhan nasıl oynarsa onu da aynı şekilde oynatırız... 5+3 kuralı var sivok, pedro, motta, sosa, atiba, dem ba, moloseviç, 1 tane daha hakkı var sivok giderse 2 hak olacak

Çevrimdışı mikartal

Abi deli misiniz Cicinho'nun neyini beğenmiyorsunuz ? Danny'le ne alaka adam Allah aşkına.. Elmayla Armutu karıştırmayalım. :alala:
Yaşına başına ne bakıyorsunuz, adamın istatistikler ortada bize 1.5 sene çok güzel iş yapar. Yabancı 14 olacaksa 14'ün 1'i çok rahatlıkla ayrılabilir.
Tecrübe katar defansa ve takıma.
Yusuf geldiğinde de hoplayıp zıpladık 35 yaşında diye adam bizi şampiyon yaptı.
5 sene sözleşme yapmayacağız zaten adamla max 2 sene. Eldeki adamlardan Sivas'a verilip bonservis ödemeden alabiliriz.
Zaten Roberto Carlos olduğu için oynuyordu Sivas'ta...
Adamın sağdan kestiği ve tehlike yaratan ortalardan bizim takımda ben 1 tane görmedim daha bu sene. En kötü 5 asisti var her şeyine iddaa'ya da girerim.

Elimizde rahatlar biraz ondan sonra kapı gibi bi genç eleman alır koyarız. Tecrübeli adam da lazım bize.
aynen katılıyorum,bize 1.5 sene cok faydalı olur,tabi bonservis verilmesine bende karşıyım.

Çevrimdışı SDemirsoy

SON DAKIKA | Fikret Orman Italya'da. Resimler geldi paylasamiyorum.Biraz sabredin

hoaydaaaa neler oluyor

Çevrimdışı Renton

Nasıl nasıl oynatacagız ? gökhan nasıl oynarsa onu da aynı şekilde oynatırız... 5+3 kuralı var sivok, pedro, motta, sosa, atiba, dem ba, moloseviç, 1 tane daha hakkı var sivok giderse 2 hak olacak
ba-sosa-beklerden birini sayıyorum yabancı-stoperlerden biri yabancı diyorum-atiba 5 oldu zaten oda defansta 3 yabancı ile oynarız biz zaten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Cicinhoyu çok istiyorum, Hem Ligi tanıyor hem kaliteli :bandit: Ara Transferde alınabilecek en iyi oyuncu , Kariyerine bakmk yeterlidir , Real Madrid ve Brezilya Milli takımında Banko oynamış bir futbolcu :iscrewy: Son 2 Sezonun Asist Kralı!!! Gokhanla Birlikte Rakiplerin Sol kanadını Otobana çevirirler , Felç Ederler Net :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

haydaaa

@figencivan1: SON DAKİKA / Beşiktaş İsveç Milli takımı oyuncusu Emil Krafth ile her an anlaşabilir..

Çevrimdışı ozan062

(08.01.2014) saat 23:00'de TRT3 Spor 90'a Doğru programında Konuk Önder Özen olacak

aksam izliyelim bakalım

Çevrimdışı Renton

haydaaa

@figencivan1: SON DAKİKA / Beşiktaş İsveç Milli takımı oyuncusu Emil Krafth ile her an anlaşabilir..
bayan boşuna konuşan biri değil

Çevrimdışı Tolga

Mükemmel transfer olur yar etmezler

Hastalığından dolayı futbolu bırakma noktasına geldi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Cicinho içinse şunu söyliyeyim şahsi fikrim olumsuzdur.

Artık bize işi bitmiş adamlar değil daha dinamik daha diri oyuncular gerekiyor.

Cicinho geçen sezon iyiydi ama bu sezon ortalarda yok.Bence hatalı transfer olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cicinho içinse şunu söyliyeyim şahsi fikrim olumsuzdur.

Artık bize işi bitmiş adamlar değil daha dinamik daha diri oyuncular gerekiyor.

Cicinho geçen sezon iyiydi ama bu sezon ortalarda yok.Bence hatalı transfer olur.
işi Bitmiş Dediğin Adam 25 lik Gençlerden daha dinamik ve daha Hızlı koşuyor Hocam!! Ayrıca Son 2 Sezonun Asist kralı olması Tesadufmu sence???? Devre Arasında yapılacak en iyi takviye Cicinhodur !! Alışma donemi olmaz , Ligi tanıyor , Artısı çok yani , Tabi herkesin. Görüşü farklıdır Saygı duyarım :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Kraftın bir kaç videosunu izledim değişik bir şekilde hızlanabilen bir çocuk ilginç bir oyuncu