2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585035 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZEKI

İnler transferi yabancı olacak die rafa kaldırıldı deniyor. Fakat bu yeni kural yeni sezondan itibaren geçerli değilmi? Benim anladığım devre arasında İnleri alırsak türk statüsünde oynayacağıdır.
Turk statusunde de oynasa yuksek para  istiyor diye biliyorum yazik gunah degil mi?

Çevrimdışı Akil Emre

Turk statusunde de oynasa yuksek para  istiyor diye biliyorum yazik gunah degil mi?
Bize kazandırabileceği fazladan 2-3 maç için bile yeterli diyorum. Veli-Atiba eksikliğinde takımın hali ortada iken bence imkan varsa alınmalıdır. Tabikide takım içinde dengeleri bozmadan.

Çevrimdışı Kemal

Ya abi , 35 yaşındaki adam bize ne katar Allah aşkına , kaca alacaz ,bizden emekli olacak . Cicinho 2. Danny vakası olur bizim için .

Yanlış hatırlamıyorsam 300'lü sayfalarda başkan inler ile anlaştı ama çok para istiyor Ahmet Başkan'dan geçmez bu iş demiştim. Hala aynı yerdeyiz. Umarım Sezer Öztürk olayını tekrar yaşamayız.

Çevrimdışı ahmetx

Linnes işi olmazsa Cicinho olur demedi demeyin,2. yarı bizi idare eder.YAz dönemi gerçek sağbek alınır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı rubi_tobin

Yalnız Rasmus Elm boşa çıktı.

http://www.transfermarkt.com.tr/rasmus-elm/profil/spieler/30391

Tam anlamıyla 4-2-3-1'in ön liberosu çok istikrarlı ve o da isveçli.

Bu çok sağlam transfer olur.
Mükemmel transfer olur yar etmezler
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ahmetx

işte bu adam gelmez bize tam PL takımları için uygun bir adam.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Linnes işi olmazsa Cicinho olur demedi demeyin,2. yarı bizi idare eder.YAz dönemi gerçek sağbek alınır.

Mottayi da bozar istanbul gecelerinE Akarlar demedi demeyin

Çevrimdışı Fatih

Ya abi , 35 yaşındaki adam bize ne katar Allah aşkına , kaca alacaz ,bizden emekli olacak . Cicinho 2. Danny vakası olur bizim için .
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Ankaradaki maçta izleme fırsatım oldu bu Ciciyi toptan anlıyor gerçekten uzun pasları ve ara pasları süper,ama artist tarzı hoşuma gitmedi sevmiyorum ben böyle adamları yahu.

Çevrimdışı Kemal

O istatistiklere bakarsak linnese 4 m euroyu hemen verelim cl şampiyonu olalım , ayrıca bize adaptasyonu var süper emekliliği var istanbulu var gece hayati Sivas değil , var oğlu var. Bedavaya mi gelir Hayır , bu yaşta bu riske girilir mi ?  Sivok la takasla gelecekse hemen gelsin bisey demem , ama bonservis vermek rus ruletidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yanlış hatırlamıyorsam 300'lü sayfalarda başkan inler ile anlaştı ama çok para istiyor Ahmet Başkan'dan geçmez bu iş demiştim. Hala aynı yerdeyiz. Umarım Sezer Öztürk olayını tekrar yaşamayız.
inşallah videosunu izledim bu adam makina gibi @aytactereci

Çevrimdışı Renton

Cicinho ancak 6 ay kiralık iyi olurda takimin en iyilerinden sergen birakmaz sivas bu durumdayken
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

abi tolga da söylemiş ama ntv de yanlış hatırlamıyorsam mide rahatsızlığı var futbolu bırakabilir demişlerdi
o yüzden sözleşmesi feshedildi sanırım

Çevrimdışı ozan062

bir kere bu kadar mac oynadıysa ve sakatlanmadıysa bize geldiği gibi sakatlanır hemde geridonusu zor olur yasından dolayı hiç ama hiç bulasmayalaım hatat kaboul içinde aynı kafadayım

biz 28lik elemanlarla takımı dolduralım ona eyv ama 32liklerle işimiz yokk
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

O istatistiklere bakarsak linnese 4 m euroyu hemen verelim cl şampiyonu olalım , ayrıca bize adaptasyonu var süper emekliliği var istanbulu var gece hayati Sivas değil , var oğlu var. Bedavaya mi gelir Hayır , bu yaşta bu riske girilir mi ?  Sivok la takasla gelecekse hemen gelsin bisey demem , ama bonservis vermek rus ruletidir.
Abi bu sene bonservisi bitiyor zaten Sivas ile...Bizimkiler sittin sene bonservis vermez ona... Kiralama yontemi bi ihtimal olabilir... Ama suan bi gorusme var...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Kiralık gelsin ona hemfikirim yada uğur Boral Sivok takası olur onada mantıklı derim , ama bonservis sacmaligin Saçmalığı olur

Çevrimdışı ALI RIZA

cicinho 2 yılda toplam 20 -25  arası asist yapmış neredeyse

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi bu sene bonservisi bitiyor zaten Sivas ile...Bizimkiler sittin sene bonservis vermez ona... Kiralama yontemi bi ihtimal olabilir... Ama suan bi gorusme var...
bence kiralasınlar 2.devre ilaç olur o kanada

Çevrimdışı Kemal

Sivas kiralatmaz en iyi adamını bu senede kontrat bitiyor Robertoda gitti , adam bedava gitmesin diye kakalamaya calisacaklardir , ha bizde de Sivok uğur Boral atıl durumda takasla verirlerse yerinde olur

Çevrimdışı Anıl

abi tolga da söylemiş ama ntv de yanlış hatırlamıyorsam mide rahatsızlığı var futbolu bırakabilir demişlerdi
o yüzden sözleşmesi feshedildi sanırım
Aynen Faruk abi transfermarkt'ta da mide rahatsızlığı var dönüşü belli değil yazıyor :)

Çevrimdışı Renton

Sivas kiralatmaz en iyi adamını bu senede kontrat bitiyor Robertoda gitti , adam bedava gitmesin diye kakalamaya calisacaklardir , ha bizde de Sivok uğur Boral atıl durumda takasla verirlerse yerinde olur
Abi 35 yaşındaki adama kim bonservis öder sence
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Abi 35 yaşındaki adama kim bonservis öder sence

Tüpcu öderdi mesela

Çevrimdışı İrfan

Abi deli misiniz Cicinho'nun neyini beğenmiyorsunuz ? Danny'le ne alaka adam Allah aşkına.. Elmayla Armutu karıştırmayalım. :alala:
Yaşına başına ne bakıyorsunuz, adamın istatistikler ortada bize 1.5 sene çok güzel iş yapar. Yabancı 14 olacaksa 14'ün 1'i çok rahatlıkla ayrılabilir.
Tecrübe katar defansa ve takıma.
Yusuf geldiğinde de hoplayıp zıpladık 35 yaşında diye adam bizi şampiyon yaptı.
5 sene sözleşme yapmayacağız zaten adamla max 2 sene. Eldeki adamlardan Sivas'a verilip bonservis ödemeden alabiliriz.
Zaten Roberto Carlos olduğu için oynuyordu Sivas'ta...
Adamın sağdan kestiği ve tehlike yaratan ortalardan bizim takımda ben 1 tane görmedim daha bu sene. En kötü 5 asisti var her şeyine iddaa'ya da girerim.

Elimizde rahatlar biraz ondan sonra kapı gibi bi genç eleman alır koyarız. Tecrübeli adam da lazım bize.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 12:32:21 İrfan ]
We are Electric..!

Çevrimdışı panic13

Değerli arkadaşlarım,

Sisinyo, Dany'den farklı olmayacaktır. Haberiniz ola. Sonra birlikte ağlamayalım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari