2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587069 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İlk defa duyuyorum ben :)
Ne bileyim bir kaç haber sitesinde gördüm. Aradığım katil olduğu için heyecanlandım biraz. :)

Çevrimdışı Fatih

abi serdarin performansına bakılarak is yapmayalım yaaaa gelsun sağbek  :biggrinking:
Ortasahada elzem orasi ayri  :)
Bu sene Serdar'in oynadigi maclarda sag taraftan 1 gol yedik sanirim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Duyum kendimden  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

fikret demirer cok acayip bir adam bizim semih usta gibi arka planda medyada gorunmediler hiçbir zaman ancak yurt dısında aldıkları kazandıkları o kadar cok sey varki ve hepsinin ortak yani hayli avruplaı gibi davranımaları:))

ben gecen sene fikret demireri arastırmıstım yabancı forumlarda baya konusulmus bir isimdi :)) cok sasırdım ve birkaç senedirde bizdeymiş dombilinin döneminden beri...süreklilik iyidir ve kesinlikle birikimli insanlara ihtiyacımız var tecrübe fark yaratır işte onlara cok buyuk fırsat bu yabancı kuralı:))
scout ekibinin başındaki gizli kahramanlardan hani burdaki arkadaşların Önder beye adadıkları başarıların aslında gerçek sahiplerinden ismi dillendirilmeyen emekçilerden artık scoutları dinleyen kararlarına saygı duyan ve uygulayan bir yönetimimiz var ve bu emekçilerimizinde emekleri boşa gitmiyor zamanında Önder beyde demişti bizim scoutların iyi çalıştığını

Çevrimdışı TØLGA

Bu sene Serdar'in oynadigi maclarda sag taraftan 1 gol yedik sanirim...
nazar değmesin bu sene defansta taş gibi ileride pek birsey beklenemez ondan zaten kendi yetenekleri capında birseyler yapmaya calısıyor işte  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Duyum kendimden  :bandit:
bende diyorumki pazartesi günü dahil acıklanmaz ise sıkıntı var o transferde büyük hemde
Bu arada devre arasi kampina ne zaman toplaniyo bizimkiler??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

senin önerin kabul görmez insanları üye yapmaya zorlamayalım yakışık almaz ama bu benim kararım olmayacak yönetimde tartışacağız çıkan kararı uygularız kapansa bile isim telafuzu olmaz iki kişinin bildiği sır değildir diyor yönetim ve kimseye söylemiyor :D
@Necmi abi belki doğru değil ancak burada sabahtan beri isim bilenler arasında bir muhabbet var ve sadece boş boş okuyoruz hiçbir şey anlamadan. İsim telaffuzu olmayacaksa zaten kapamaya gerek yok o zaman :)

Çevrimdışı TØLGA

@Fatih  bu arada abi birşey sorucam sana biz baska bir stadyumda oynamak istediğimiz zaman diğer takımlara soruyorduk bunu
Klüpler birliğinde karar cıkmıstı yanilmiyosam sorulmayacak diye hayla sorulacak diye bir söylenti varda emin olmak istedim  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bende diyorumki pazartesi günü dahil acıklanmaz ise sıkıntı var o transferde büyük hemde
Bu arada devre arasi kampina ne zaman toplaniyo bizimkiler??
Eger transfer soylrndigi gibi bittiyse yakin zamanda imxalanmali.ya cuma ya pazartesi.cunku ona gore kadro planlanmasi yapilir on libero icin hamle bekletilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@Fatih  bu arada abi birşey sorucam sana biz baska bir stadyumda oynamak istediğimiz zaman diğer takımlara soruyorduk bunu
Klüpler birliğinde karar cıkmıstı yanilmiyosam sorulmayacak diye hayla sorulacak diye bir söylenti varda emin olmak istedim  :)
Karar değişti diye biliyordum bende ama bugün NTV SPOR'da bunun tam tersi konuşuldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

:money: :money: :money: ağada benim paşa da benim @Necmi abi gelene kadar   :ishock: :ishock: @ahmet türker
İşin şakası bir yana o zaman SaLVaDoR du sonra yönetim karar aldık denetçiler yönetim gerçek adları ile nick oluştursun hitap ederken daha rahat oluyor o zaman ALİ RIZA yapmıştık tek benim büyük değil @FARUK @ZEKI  @MURAT
sadece şakaydı . :kop:  :bateri:

Çevrimdışı FARUK

Karar değişti diye biliyordum bende ama bugün NTV SPOR'da bunun tam tersi konuşuldu.
Ercan taner felan vardı onu diyorsan sanki onların kulüpler birliği toplantısında Beşiktaş in stadı olimpiyat stadıdır ibaresinin kaldırılmasından haberi yok gibiydi

Çevrimdışı Tolga

Ercan taner felan vardı onu diyorsan sanki onların kulüpler birliği toplantısında Beşiktaş in stadı olimpiyat stadıdır ibaresinin kaldırılmasından haberi yok gibiydi

Aynen tam da ondan bahsetmiştim.Ya daha net bir karar çıkmadı ya da onların haberi yoktu :)

Çevrimdışı Fatih

4 Gun oncesine kadar haber vermek gerekiyor hangi statta oynanacagina... Karsi kulupte seve seve kabul etmek zorunda... @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

4 Gun oncesine kadar haber vermek gerekiyor hangi statta oynanacagina... Karsi kulupte seve seve kabul etmek zorunda... @Tolga
biz zamanında bildirirsek seve seve yani anladım abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Bu arada Cicinho bi ihtimal ya devre arasinda ya da sezon sonu gelme ihtimali var... Sezon sonu sozlesmesi bitiyor...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi belki doğru değil ancak burada sabahtan beri isim bilenler arasında bir muhabbet var ve sadece boş boş okuyoruz hiçbir şey anlamadan. İsim telaffuzu olmayacaksa zaten kapamaya gerek yok o zaman :)
kim biliyormuş ismi bilen yokki bir tek ortaya atan biliyordur :D bilinmesi istense açıklardı zaten değilmi anılım demekki sürece zarar verecek bir durum var yada yönetim olmazsa tekrar bir kriz yaşamak istemiyordur açıklamıyordur olgunlaştığında öğreniriz nasılsa @anilt

Çevrimdışı edursan07

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  7 dk. 7 dakika önce
2015'te tribünler İnler..  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ozan062

Fikret 1980 ler cok basarili bir futbolcumuzdu Fakat ne hikmetse kluple o zamanlar yildizi barismadi Sergen kadar etkili bir 10 numaramizdi. Frikikleri unutulmazdi. Fakat tutunamadi gitti.. Scout ekibinin basinda olarak cok basairli isler yapiyor insallah boyle devam eder.

öyleymiş abi bende bilmiyordum iki kücük arastırmayla ogrendim sasırdımda,, bu işin içinde futbolu oynamıs koklamıs birisi olması sonrasında eğitime agırlık vermesi dolayısıyla kesinlikle onemli bir değer

fikret demirer bizim eskioyuncumuzdur.80'li yıllarda oynamış,altyapıdan yetişmiş, 15 sene sonra şampiyon olmuş kadronun 10 numara pozisyonunda oynayan (bugünkü oğuzhan tarzında ama onun daha hırslısı)yıldız oyuncumuzdu.disiplin sorunları yüzünden sinan enginle birlikte takımdan ayrılmıştı.

kesinlile altyapı detayıda onemli o dinamiğide gormus yasamıs birisi bu onemli detay

scout ekibinin başındaki gizli kahramanlardan hani burdaki arkadaşların Önder beye adadıkları başarıların aslında gerçek sahiplerinden ismi dillendirilmeyen emekçilerden artık scoutları dinleyen kararlarına saygı duyan ve uygulayan bir yönetimimiz var ve bu emekçilerimizinde emekleri boşa gitmiyor zamanında Önder beyde demişti bizim scoutların iyi çalıştığını

:)) oyle birseyki ben önder özenin ikinci uzun toplantısında nerdeyse 45dakikalık olan bütün herseyi anlattıgı sambadeyi ilk dillendirdiği konusmasında yaptıgı elkol hareketleri mimikleri hepsi fikret hocanın hareketleriydi zaten ogunden sonra ben bu işin büyük pastanında onda oldugunu gözlemledim :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

Aytaç Tereci.. Terbiyesizsin.

Başka birşey demiyorum. Burada seviliyor olabilirsin, umrumda dahi değil.

Delikanlısın ya, yiyeceğin lafı söylemeyeceksin. Delikanlı öyle olunur.

insanları 4 saat beklentiye sok, sonra dalga geçer gibi kimseye cevap verme, Daha sonra yine dalga geçer gibi cruyflu hollandanın videosunu koy kollektif futbol bilmemne zırvası olsun..

Delikanlısın ya, özür dahi dilemedin kimseden.

Senin gibi insanlardan nefret ediyorum, bugün söylediğini yarın yalanlayan, bugün söylediğini ertesi gün unutan.

Ha Senin duyumun falan zerre umrumda değil de, sana inanan çocuklar oldu, arkadaşlar oldu, kendince beklentiye girdiler. İşte ona üzüldüm.

Dediğim gibi, Sonu ne olursa olsun, verdiğin, ağzından çıkan sözü yemek, erkekliğe sığmaz. O kadar.
arkadaşlar  bu aradaşın yazdıklarına kulak verin ,insanlar nasıl hayal kırıklığına uğratılıyor ,bu kardeşimin yaşadıklarını dün gece ben de yaşadım yeğenlerim bile ( çocuklarımı söylemiyorum bile ) benimle dalga geçti . bu insana ne söylenebilir ki.

Çevrimdışı ALI RIZA

Fırat Günayer beni engelledi söyler misin gerek kalmadı diye geriden gelmesin  :kop: portakal ligi düşünsün  :halay:

Çevrimdışı Renton

Badem duymuş bir şeyler yine kumar oynuyor  :money: :money:

O değilde bir ara mexes olayı dönüyordu anlaşıldı falan deniyordu mexes işi yattı mı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  6 Oca
Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

Saat : 13:47

Aytaç Tereci
@aytactereci
Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım

Saat : 13.56

Şimdi, Birisimi sormuş buna transfer var mı diye? Hayır.

Kendi kendine yazmış etmiş, insanları beklentiye sokmuş.

Sonra neler yazmış?

Ivır zıvır..

Terbiyesizliktir en basit tabiriyle.

Çevrimdışı Deniz

Badem yine sallamaya baslamis tribunler inlermismis.ah badem ah klavye muhabirisin.

Çevrimdışı Tolga

Başlamış mı gene sallamaya :kop: