Fikret 1980 ler cok basarili bir futbolcumuzdu Fakat ne hikmetse kluple o zamanlar yildizi barismadi Sergen kadar etkili bir 10 numaramizdi. Frikikleri unutulmazdi. Fakat tutunamadi gitti.. Scout ekibinin basinda olarak cok basairli isler yapiyor insallah boyle devam eder.
öyleymiş abi bende bilmiyordum iki kücük arastırmayla ogrendim sasırdımda,, bu işin içinde futbolu oynamıs koklamıs birisi olması sonrasında eğitime agırlık vermesi dolayısıyla kesinlikle onemli bir değer
fikret demirer bizim eskioyuncumuzdur.80'li yıllarda oynamış,altyapıdan yetişmiş, 15 sene sonra şampiyon olmuş kadronun 10 numara pozisyonunda oynayan (bugünkü oğuzhan tarzında ama onun daha hırslısı)yıldız oyuncumuzdu.disiplin sorunları yüzünden sinan enginle birlikte takımdan ayrılmıştı.
kesinlile altyapı detayıda onemli o dinamiğide gormus yasamıs birisi bu onemli detay
scout ekibinin başındaki gizli kahramanlardan hani burdaki arkadaşların Önder beye adadıkları başarıların aslında gerçek sahiplerinden ismi dillendirilmeyen emekçilerden artık scoutları dinleyen kararlarına saygı duyan ve uygulayan bir yönetimimiz var ve bu emekçilerimizinde emekleri boşa gitmiyor zamanında Önder beyde demişti bizim scoutların iyi çalıştığını

) oyle birseyki ben önder özenin ikinci uzun toplantısında nerdeyse 45dakikalık olan bütün herseyi anlattıgı sambadeyi ilk dillendirdiği konusmasında yaptıgı elkol hareketleri mimikleri hepsi fikret hocanın hareketleriydi zaten ogunden sonra ben bu işin büyük pastanında onda oldugunu gözlemledim

)