İngiltere'de yayın yapan The sun gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Younes Kaboul ile ilgileniyor.
Ara transfer döneminde Milosevic'i resmi olarak kadrosuna katan siyah beyazlıların tecrübeli bir savunmacı transfer edeceği ifade edildi.
The Sun gazetesinin haberine göre; Kaboul'ün Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.
Tottenham'ın teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun forma şansı vermediği tecrübeli savunmacının İngiliz kulübünden ayrılmak istediği ve 2015-2016 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kaboul'ün Beşiktaş'a gitmeye yakın olduğu ifade edildi
Adı Beşiktaş ile anılan Joao Pereira'yı Bilic'in istemediği ortaya çıktı.
MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; Son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Joao Pereira'nın menajerleri bu oyuncunun Beşiktaş'a daha evvel teklif edildiğini ancak Bilic tarafından kabul edilmediğini açıkladı.
Şu an için bu oyuncu ile ilgili yeni bir görüşmenin olmadığını, ayrıca BJK yönetiminin Linnes ile anlaştığı haberlerinin kendilerine de geldiğini söyledi.
Haber Kaynağı: MALUM1903 ÖZEL HABER
Beşiktaş Kulübü Yönetimi, Hamburg'da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 1990 doğumlu Orta Saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan transferi için düğmeye bastı.
MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; Borussia Dortmund'dan yetişen Tolgay, 2009 yılından bu yana Hamburg forması giyiyor. Orta saha oyuncusu, Almanya ve Türkiye milli takımlarının çeşitli kademelerinde forma giymişti. Beşiktaş Yönetiminin Tolgay transferi için girişimlere başladığı ve görüşmelerin olumlu gittiği bilgisine ulaşıldı.
Haber Kaynağı: MALUM1903 ÖZEL HABER
Bu haberler bugün buraya yazıldımı bilmiyorum ama yazayım dedim ben yine de.