2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587642 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İçimin yağları eridi iyi koymuş  :bandit: 
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

tereci çıkmasın :) herkes twittter fenomeni olmuş klübü tehtid ediyor açıklama yapılmasa ben yapacagım varsa bilgin şimdi yap popülerlik peşinde koşuyorlar resmen...

Ali Rıza Bey dün bunu yazmışsınız. Şimdi Gökhan İnler'i unutun portakala bakalım diyorsunuz :D Lütfen insanları itham etmeden daha dikkatli olalım

Ahmet Koç kısıtlı imkanlarla iyi işler yaptı. Yeni sezonda iki katı maaş istiyor. Ama taraftarın yerine getirmek istediği Koç da Ahmet Koç'un şu an ki maaşının 4 katını istiyor :) Euroleague şansımız var. Katılamazsak yine sponsor sıkıntısı çekeceğiz. Daha çok sular akar

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  kardeşim herkesin nicki ( nick ne demekse herkes  öyle yazdığı için yazdım ) küçük harflarle yazılıyken senin neden büyük harf buranın patronu benim mi demek istiyorsun . :hiho:  :bandit:  :steamed:  :money:
:money: :money: :money: ağada benim paşa da benim @Necmi abi gelene kadar   :ishock: :ishock: @ahmet türker
İşin şakası bir yana o zaman SaLVaDoR du sonra yönetim karar aldık denetçiler yönetim gerçek adları ile nick oluştursun hitap ederken daha rahat oluyor o zaman ALİ RIZA yapmıştık tek benim büyük değil @FARUK @ZEKI  @MURAT 

Çevrimdışı TØLGA

Ahmet Koç kısıtlı imkanlarla iyi işler yaptı. Yeni sezonda iki katı maaş istiyor. Ama taraftarın yerine getirmek istediği Koç da Ahmet Koç'un şu an ki maaşının 4 katını istiyor :) Euroleague şansımız var. Katılamazsak yine sponsor sıkıntısı çekeceğiz. Daha çok sular akar
ufuk sarıcadan mı bahsediyorsun?? sezon sonuna kadar gider ahmet kandemirle malesef  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

ben derse kaçar linnesi getirin beyler  :evillol: :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

İngiltere'de yayın yapan The sun gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Younes Kaboul ile ilgileniyor.

Ara transfer döneminde Milosevic'i resmi olarak kadrosuna katan siyah beyazlıların tecrübeli bir savunmacı transfer edeceği ifade edildi.

The Sun gazetesinin haberine göre; Kaboul'ün Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

Tottenham'ın teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun forma şansı vermediği tecrübeli savunmacının İngiliz kulübünden ayrılmak istediği ve 2015-2016 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kaboul'ün Beşiktaş'a gitmeye yakın olduğu ifade edildi

Adı Beşiktaş ile anılan Joao Pereira'yı Bilic'in istemediği ortaya çıktı.

MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; Son günlerde adı Beşiktaş ile anılan  Joao Pereira'nın menajerleri bu oyuncunun Beşiktaş'a daha evvel teklif edildiğini ancak Bilic tarafından kabul edilmediğini açıkladı.

Şu an için bu oyuncu ile ilgili yeni bir görüşmenin olmadığını, ayrıca BJK yönetiminin Linnes ile anlaştığı haberlerinin kendilerine de geldiğini söyledi.

Haber Kaynağı: MALUM1903 ÖZEL HABER

Beşiktaş Kulübü Yönetimi, Hamburg'da forma giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan 1990 doğumlu Orta Saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan transferi için düğmeye bastı.

MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; Borussia Dortmund'dan yetişen Tolgay, 2009 yılından bu yana Hamburg forması giyiyor. Orta saha oyuncusu, Almanya ve Türkiye milli takımlarının çeşitli kademelerinde forma giymişti. Beşiktaş Yönetiminin Tolgay transferi için girişimlere başladığı ve görüşmelerin olumlu gittiği bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: MALUM1903 ÖZEL HABER

Bu haberler bugün buraya yazıldımı bilmiyorum ama yazayım dedim ben yine de.

Çevrimdışı TØLGA

ben derse kaçar linnesi getirin beyler  :evillol: :bye:
balığa çıktı şimdi o balıktan dönsün bakıcez  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kartal Ç

Kaboul için mini bir anket mi yapsak :bandit: bakalım forum ahalisi ne düşünüyor?

Çevrimdışı Türkay

Acaba bu hollandalı Robben mi  :naughty:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

şu maçı izleyin 12.dk yaptığı faulu türkiyede yapsın beşiktaşlı olduğu için acımazlar verirler kırmızıyı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

balığa çıktı şimdi o balıktan dönsün bakıcez  :evillol: :evillol:

kartal yuvasında norveçli balıkçıların tercihi kremlerden satmaya mı başlasak :)

Çevrimdışı ZEKI

kartal yuvasında norveçli balıkçıların tercihi kremlerden satmaya mı başlasak :)
heleki bu karli gunlerde Norvec havasi gibi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 22:36:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saçma bir benzetme var ortadan kaldırma amaçlı farkındalık yaratalım.

Real Madrid Fenerbahçe

Galatasaray Barcelona

Atletico Beşiktaş

İmajı veriyor bazı geri zekalılar.

Real Madrid Yayın Geliri : 128 Milyon Pound

Barcelona Yayın Geliri 120 Milyon Pound

Atletico Madrid Yayın Geliri : 40 Milyon Pound

Fenerbahçe Yayın Geliri : 25 Milyon Dolar

Galatasaray Yayın Geliri 25 Milyon Dolar

Beşiktaş Yayın Geliri : 21 Milyon Dolar

Şampiyonluk Sayıları

Real Madrid : 32

Barcelona : 22

Atletico : 10

Galatasaray : 19

Fenerbahçe : 19

Beşiktaş : 13

Birilerinin gözüne sokmak gerekiyor illa. Orada dağlar var arada burada sadece 5 yıla bakacak farklar var mali durumlar ise eşit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

heleki bu karli gunlerde Norvec havasi gibi :D
deniz yakın balık tutayım felan derse
hava şartlarını da benzer şuan gelsin artık :)
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 22:40:23 FARUK ]

Çevrimdışı Türkay

Real Madrid Fenerbahçe

Galatasaray Barcelona

Atletico Beşiktaş

Şampiyonluk Sayıları

Birilerinin gözüne sokmak gerekiyor illa. Orada dağlar var arada burada sadece 5 yıla bakacak farklar var mali durumlar ise eşit.

Bu imajı yıkmak çok basit. Kadıköyde ve Toki arena da bunları ezerek yenip sene sonu şampiyon olmalıyız. Sonra zaten Vodafone Arena geliyor isteseler de şampiyon olamazlar  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Real Madrid Fenerbahçe

Galatasaray Barcelona

Atletico Beşiktaş

Şampiyonluk Sayıları

bu imajı ilk geldiğinde biliç yarattı  sosanında ilk geldiğinde buna benzer bir açıklaması vardı yalanlandımı o bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

salla gitsin @Çağrı onlar kendilerini öyle görmek istiyorlarsa bırakalım nede olsa şampiyon olduklarına da inanmışlardı öbürleri de gurup kolay ezer geçeriz demişlerdi gördük halleriniz reziller  :money:

Çevrimdışı Türkay

Rıdvan Dilmen az önce Ozan Tufan yarın Trabzonsporla anlaşabilir öyle duyum aldım dedi. Kaça gitti acaba

Çevrimdışı Anıl

Acaba bu hollandalı Robben mi  :naughty:
Dur bakalım eğer benim önerim kabul edilirse öğreniriz belki :D

Çevrimdışı ozan062

hareketlendireyim burayı:D

bu senenin basına kadar besiktaslı gazeteciler takıma guvenmiyordu ve her zaman fener ve cincon diyorlardı ama ne zamanki bilic birseyler gosterdi bir anda bizim besiktaslılar ortaya cıkmaya basladı taaaki derbiyi kaybedene kadar bakıyorum yine direncleri kırılmıs yine piyasada gorunmuyorlar yine oburlerine yalama yapıyorlar....

arkadaslar medyada gücümüzü coktan kaybettişk biraz kıprastık ama yine direncimiz kırıldı bu sorunu tek cozecek sey bu ikisinide yarısta yenmekten geciyor bu derbi almak değil sampiyonluk  kupa almak demektir....

bilic sampiyon hoca değil diyoruz saki yönetim sampiyonluk almıs:)) hentbol harici hiçbir bransında yüzleri gülmüyor  3-4 sene içinde hayli basarısız bu yonetim kupa kaldırma konusunda bunu arastırmanızı rica ederim:))

onlarda bastan beri kaybedenler onun için winenr olmamaktan dolayı isyan etmiyorlar edemiyorlar

bizim taraftar iki senedir umutlular ama onceleri boylemiydi

hersey topculara baglı artık disiplinli olurlarsa girdikleri pozisyonları golle sonuclandırırlarsa taraftarsızda alırlar bu sampiyonlugu

yönetim suclama değildir gerceklerdir bu yonden bakamnızı isterim topa tutarsanız yanlıs yaparsınız... ben kupa alamadılar diyorum alamayacaklar demiyorum dikkat aman
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 22:55:33 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 22:58:54
  • Beşiktaş / Bodrum
hareketlendireyim burayı:D

bu senenin basına kadar besiktaslı gazeteciler takıma guvenmiyordu ve her zaman fener ve cincon diyorlardı ama ne zamanki bilic birseyler gosterdi bir anda bizim besiktaslılar ortaya cıkmaya basladı taaaki derbiyi kaybedene kadar bakıyorum yine direncleri kırılmıs yine piyasada gorunmuyorlar yine oburlerine yalama yapıyorlar....

arkadaslar medyada gücümüzü coktan kaybettişk biraz kıprastık ama yine direncimiz kırıldı bu sorunu tek cozecek sey bu ikisinide yarısta yenmekten geciyor bu derbi almak değil sampiyonluk  kupa almak demektir....

bilic sampiyon hoca değil diyoruz saki yönetim sampiyonluk almıs:)) hentbol harici hiçbir bransında yüzleri gülmüyor  3-4 sene içinde hayli basarısız bu yonetim kupa kaldırma konusunda bunu arastırmanızı rica ederim:))

onlarda bastan beri kaybedenler onun için winenr olmamaktan dolayı isyan etmiyorlar edemiyorlar

bizim taraftar iki senedir umutlular ama onceleri boylemiydi

hersey topculara baglı artık disiplinli olurlarsa girdikleri pozisyonları golle sonuclandırırlarsa taraftarsızda alırlar bu sampiyonlugu

yönetim suclama değildir gerceklerdir bu yonden bakamnızı isterim topa tutarsanız yanlıs yaparsınız... ben kupa alamadılar diyorum alamayacaklar demiyorum dikkat aman

Ozan eleştirebilirsin de niye topa tutalım  :D

Ama muhalefet olurum o ayrı. Kupa almak için ekonomi gerekir. Sağda holosko sol bekte Uğur Boral oynarsa Önde de Almeida kasanda da para yoksa kimseye kızmam ben kupa alamadı diye  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bizim kadroyu teknik direktorsuz koysan yine 3. Olur zaten neyi tartisiyoruz ki bu senede cok ellesmiyorum ama vodafone arenadan sonra baltalarım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 23:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizim kadroyu teknik direktorsuz koysan yine 3. Olur zaten neyi tartisiyoruz ki bu senede cok ellesmiyorum ama vodafone arenadan sonra baltalarım

Aynen öyle. Seneye final senesi sonra kim gelse şampiyonluk bekliyor olacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ozan eleştirebilirsin de niye topa tutalım  :D

Ama muhalefet olurum o ayrı. Kupa almak için ekonomi gerekir. Sağda holosko sol bekte Uğur Boral oynarsa Önde de Almeida kasanda da para yoksa kimseye kızmam ben kupa alamadı diye  :)

öyle deme insan korkuyor yeminle aman nasıl bu dusuncemi kısarımda yanlısa maal vermemi dusunuyorum kırk saat:) malum savunma mekanizması hayli kuvvetli ve içeri sızmak imkansıza yakın:D

oyle diyorsunda bursaspor orneği var:)) yani arada boyle sampiyonlukta patlatabiliriz kaldıki hep sıyrıkla kaybediyoruz hep 5milyonluk yapılmayan yatırımlarla kaybediyoruz arada ucurum osla eyvallah:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi