+
Sezon öncesi saha işini halletmelilerde bence, 2. devre için alınan karar pekala sezon öncesinden alınabilirdi. Diğer bir konu ise, Yönetimimizin agresif olmaması. Duruşumuzu bozmadan gerekli yerde gerekli açıklamalar yapılarak yumruğu masaya vurmalıydılar. Başkanımız Sayın Fikret ORMAN, geçen hafta "internet başında taraftar istemiyoruz" diye beyanat veeeceğine Selçuk' a gösterilmeyen karta dem vurarak derbi öncesi en azından hakeme bi göz dağı verilebilirdi, ayrıca maçın gündüz saatlerine aldırılamaması konusu da cabası diye düşünüyorum.
O zaman şöyle yorum yapalım
Beşiktaş=Ev
Eski yönetim=Evin eski kiracısı
Yeni yönetim=Evin yeni kiracısı
Taraftar=Ev sahibi
TFF=Apartman yönetimi
Evde yıllarca diğer daireler ile alışveriş yapılmış ve kavgalar edilmiş. Tüm komşular şikayetçi. Evin içinde çok fazla hasar var ve bu ev boşalınca farkedilmiş. Evde yaşamak için apartman yönetimine mecbursun, komşularına mecbursun, ev sahibine de hakkını vermek zorundasın. Geçmişteki izleri temizlemeden Apartman yönetimine yada komşulara nasıl bir yumruk atabilirsin? Bu sefer ya evden atılırsın ya da maddi yükün daha da artar ve ev sahibine hakkını hiç veremezsin.
Zor bir durum. Lütfen biraz daha sabır, sonuna doğru yaklaşıyoruz. Birliktelik lazım. Bana göre de yanlış yapılan o kadar çok şey var ki

ama en az bunların 10 misli doğru iş var.