o arkadaş ise (senin haberin yok galiba olanlarda ),dün gece saat 10 da açıklama yapacağım deyip de açıklayamadığı isimden dolayı ,forzada bayağı kulaklarını çınlattılar .
Ahmet Amca yaşından ve forzada eskiden ismine beri aşina olduğumdan dolayı cevabı sana yazıyorum.
2007-2012 yılları arası en güzel gecelerimi yaşadığım, en güzel dostluklarımı kurduğum forzada ne konuşuldu arkamdan bilmiyorum.
Ben kendi ismimle kullandığım twitter adresimden arkadaşlarıma güzel bir haberim var yazdım. Kimseye transfer haberi vereceğim yazmadım. Güzel haberi haberdar olması gereken kişilerle paylaştım. Takipçi peşinde falan demişler bunu da şöyle açıklayayım. Twitterda onbinlerce takipçisi olan birkaç tane hesap yönetiyorum. Birçok twitter fenomeni benim samimi dostumdur. İsmim Aytaç Tereci, nick kullanmadan bu paylaşımı yapıyorum

20 yıldır Pendikte yaşıyorum, Pendikte çalışıyorum. Doğuş Üniversitesinde MBA yapıyorum. Yerim yurdum herşeyim belli yani

kimseye gizem yaratacak beklentiye sokacak birşey yapmadım. Bunu yapmak istesem takipçisi olan hesaplardan yapardım. Dostlarımla özel sohbetimi insanlar paylaşmaya başladı. Dün gece onlarca kişi küfür etmiş, umrumda değil çoluk çocuk doludur heves etmişler Beşiktaş'ın gönüldaşlarıdır canları sağolsun. Onlar kar amacı güden haber sitelerini tıklamaya devam etsin, birilerine para kazandırsınlar. Bilinçli taraftar profilinin oluşmasını canı gönülden diliyorum. Necmi abime bugün telefonda söyledim. 8 kez red yediğimiz top class bir oyuncu var. Halen resmi tekliflerimiz ısrarla sürüyor. Gelmesi tamamen hayaldir. Kulübümüzün yerlerde olan uluslararası itibarının yukarı çekilmesi için yapılan harika hamlelerdir. Dostlarımızın sadece içleri rahat olsun isterim çünkü benim de bir taraftar olarak içim rahat, bu kulübün toparlanmasını sağlayanlara kendi inancıma göre dua ediyorum. Ellerinden öperim