2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587873 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türker

abi resmi açıklama olana kadar kimseye inanmayın zaten  :iblush:
ben zaten öyle yapıyorum kap a bildirim yapıldığını duymadığım sürece ,benim için hepsi dedikodu. :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:28:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aynen sadece bu bölüm kapalı olsun. Beklentimiz sürekli isim söylenmesi değil. Atıyorum Kaboul ile görüşme varsa Kaboul'e teklif yaptık gibi. Eğer transfer bitmişse bile bitti yazılmasın ki son anda birşey olur transfer olmaz sıkıntı olur. Tek amaç teklif yapılan ve ilgilenilen isimleri öğrenmek :tabe:

Tartışacağız yönetimde  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar sakin olalım.

Şöyle düşünün. Hiç haber alamamak yerine biraz gerçekten doğru olan bilgi alıyorsunuz.

Hiçbiri dedikodu değil direk içeriden geliyor. Ama hepsini birden açıklamak mümkün olmuyor.

Mabed gibi düşünün açıklayamam diyince fazlasını söyleyemiyor. Bu böyle bir durum. Önce siz öğreniyorsunuz her şeyi emin olun burada  :)
Hocam illa ki kulübün menfaatleri bizim bilgi almamızdan daha önemli bunu tartışmayız da :)

Ama şöyle birşey var mesela dün işte ismi geçen arkadaş şu saatte açıklayacağım dedi net bir şekilde.

Sonra açıklamayınca ciddi bir tepki oldu.Yoksa ben zaten bu tarz haberlere genelde temkinli yaklaşırım resmi açıklamayı beklerim.

Fakat herkes benim gibi değil ister istemez beklentiye giriyor insanlar.Yoksa burada herkesin aldığı bilgiler mutlaka doğrudur kimse durup dururken yalan haber verecek hali yok sonuçta değil mi :icool:

Yine de transfelerle ilgili her türlü bilgiyi paylaşanlara da bir kez daha teşekkür ederim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

eğer o ise kalsın bilmek istemiyoruz ,böyle ucuz spekilasyonlarla hiç bir yere varamaz ,söyleyecekleri kendinin olsun ,buraları da dedikodu dükkanına çevirmesin. :tabe:
Bence ağzından çıkacak her kelimeyi can kulağıyla dinlemenizde fayda var :D @ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen sadece bu bölüm kapalı olsun. Beklentimiz sürekli isim söylenmesi değil. Atıyorum Kaboul ile görüşme varsa Kaboul'e teklif yaptık gibi. Eğer transfer bitmişse bile bitti yazılmasın ki son anda birşey olur transfer olmaz sıkıntı olur. Tek amaç teklif yapılan ve ilgilenilen isimleri öğrenmek :tabe:
bu aslında iyi fikir değerlendirmeye alınmalı .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:30:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam illa ki kulübün menfaatleri bizim bilgi almamızdan daha önemli bunu tartışmayız da :)

Ama şöyle birşey var mesela dün işte ismi geçen arkadaş şu saatte açıklayacağım dedi net bir şekilde.

Sonra açıklamayınca ciddi bir tepki oldu.Yoksa ben zaten bu tarz haberlere genelde temkinli yaklaşırım resmi açıklamayı beklerim.

Fakat herkes benim gibi değil ister istemez beklentiye giriyor insanlar.Yoksa burada herkesin aldığı bilgiler mutlaka doğrudur kimse durup dururken yalan haber verecek hali yok sonuçta değil mi :icool:

Yine de transfelerle ilgili her türlü bilgiyi paylaşanlara da bir kez daha teşekkür ederim :)

Sen de haklısın Tolga'cım ama anlık oluyor çok muhtemelen.

Milosevic mesela. İnanın kimsenin haberi yoktu. Yönetim bir anda aldı getirdi bir kişi bile sızdıramadı.

Aslında ne kadar bilemezsek o kadar iyi kulüp için bakın 500,000 euroya geldi gülle gibi adam medyaya düşünce direk 200 bin atıyor en az özellikle bilindik oyuncularda :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kartal Ç

futbola da bir lofton arıyoruz sanırım :D

konu dışı: lofton demişken az sonra (8'de) pınarkarşıyakayla eurocup maçımız var. hatırlatayım.

Çevrimdışı Tolga

Sen de haklısın Tolga'cım ama anlık oluyor çok muhtemelen.

Milosevic mesela. İnanın kimsenin haberi yoktu. Yönetim bir anda aldı getirdi bir kişi bile sızdıramadı.

Aslında ne kadar bilemezsek o kadar iyi kulüp için bakın 500,000 euroya geldi gülle gibi adam medyaya düşünce direk 200 bin atıyor en az özellikle bilindik oyuncularda :)
Aynen öyle eğer 1 kuruş daha az verilecekse biz hiç bilmesek de olur :)

Çevrimdışı ahmet türker

Bence ağzından çıkacak her kelimeyi can kulağıyla dinlemenizde fayda var :D @ahmet türker
kusura bakmayın şimdiye kadar olan spekilasyonlardan dolayı kimse kimseye artık itibar etmiyor. amacım kimseyi rencide etmek değil ,sadece açıklayacağım deyipte fos çıkanlardan dolayı düşünceler artık bu yöne kayıyor.

Çevrimdışı nannan

Tartışacağız yönetimde  :ok:

Başlığı sadece üyelere açarsanız bakmak isteyen bi mail adresi bi şifreyle 2 dakikada üye olup okuyabilir. Asıl sıkıntı bazı şeyleri burada konuşulamadığı çin öğrenemememiz değil; burada konuşamayacağı şeyler bildiğini söyleyip beklenti yaratmak.
Bu başlığın dışarıya kapanması söz konusuysa stadyum başlığını da kapatalım mabet-necmi abi vs uluorta söyleyemediği şeyleri yazmaya başlasın o zaman.

Çevrimdışı TØLGA

konu dışı: lofton demişken az sonra (8'de) pınarkarşıyakayla eurocup maçımız var. hatırlatayım.
maçı izlemek isteyen olursa özelden yardımcı olabilirm  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Aynen öyle eğer 1 kuruş daha az verilecekse biz hiç bilmesek de olur :)
tamam da kardeşim o zaman açıklayacağım ya da biliyorum gibi ifadelerle kimse ortaya çıkmasın.olunca öğrenelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:35:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Başlığı sadece üyelere açarsanız bakmak isteyen bi mail adresi bi şifreyle 2 dakikada üye olup okuyabilir. Asıl sıkıntı bazı şeyleri burada konuşulamadığı çin öğrenemememiz değil; burada konuşamayacağı şeyler bildiğini söyleyip beklenti yaratmak.
Bu başlığın dışarıya kapanması söz konusuysa stadyum başlığını da kapatalım mabet-necmi abi vs uluorta söyleyemediği şeyleri yazmaya başlasın o zaman.

Stad farklı. Mabet doğrudan yetkili.

Transferde buradan doğrudan yetkili kimse yok hepimiz 2. ağızız. O yüzden mabed'i riske atamayız ama transfer konusunu bir konuşalım kendi aramızda değerlendirelim.  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

tamam da kardeşim o zaman açıklayacağım ya da biliyorum gibi ifadelerle kimse ortaya çıkmasın.olunca öğrenelim.
Ahmet abi ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum söylediklerinin hepsine katılıyorum diğer yorumlarımda detaylıca bahsetmiştim :)

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar bence her turlu bilgi kaynagina ihtiyacimiz var. Q7 nin geldigi donemde hatirlayin forzada Robinho icin hosgeldin msglari atilmisti. Cunku hersey tamamdi. Geliyordu. Ama ne oldu da gelmedi. Neden vazgecildi, simdi forza bu haberi yaparken insanlari mi kandirdi? Tabiki hayir
Bu nedenle hemen dedikodu, itibar etmiyorum dmeek cokda dogru olmaz. Ben kiminle gorusuldugunu biliyorum,, ogrendim gelir mi, Bana gore sifir, gelirse Turkiyede yer yerinden oynar. Ama bunu burda yazmak bile bize heyecan katar. Hayal kurdurtur. Hayal kurmaktan korkmayin.
Milosevic yerinde bir transfer oldu, Mexes'in yerine Messi gelmis gibi oldu.

o arkadaş ise (senin haberin yok galiba olanlarda ),dün gece saat 10 da açıklama yapacağım deyip de açıklayamadığı isimden dolayı ,forzada bayağı kulaklarını çınlattılar .
Ahmet Amca yaşından ve forzada eskiden ismine beri aşina olduğumdan dolayı cevabı sana yazıyorum.
2007-2012 yılları arası en güzel gecelerimi yaşadığım, en güzel dostluklarımı kurduğum forzada ne konuşuldu arkamdan bilmiyorum.
Ben kendi ismimle kullandığım twitter adresimden arkadaşlarıma güzel bir haberim var yazdım. Kimseye transfer haberi vereceğim yazmadım. Güzel haberi haberdar olması gereken kişilerle paylaştım. Takipçi peşinde falan demişler bunu da şöyle açıklayayım. Twitterda onbinlerce takipçisi olan birkaç tane hesap yönetiyorum. Birçok twitter fenomeni benim samimi dostumdur. İsmim Aytaç Tereci, nick kullanmadan bu paylaşımı yapıyorum :) 20 yıldır Pendikte yaşıyorum, Pendikte çalışıyorum. Doğuş Üniversitesinde MBA yapıyorum. Yerim yurdum herşeyim belli yani :) kimseye gizem yaratacak beklentiye sokacak birşey yapmadım. Bunu yapmak istesem takipçisi olan hesaplardan yapardım. Dostlarımla özel sohbetimi insanlar paylaşmaya başladı. Dün gece onlarca kişi küfür etmiş, umrumda değil çoluk çocuk doludur heves etmişler Beşiktaş'ın gönüldaşlarıdır canları sağolsun. Onlar kar amacı güden haber sitelerini tıklamaya devam etsin, birilerine para kazandırsınlar. Bilinçli taraftar profilinin oluşmasını canı gönülden diliyorum. Necmi abime bugün telefonda söyledim. 8 kez red yediğimiz top class bir oyuncu var. Halen resmi tekliflerimiz ısrarla sürüyor. Gelmesi tamamen hayaldir. Kulübümüzün yerlerde olan uluslararası itibarının yukarı çekilmesi için yapılan harika hamlelerdir. Dostlarımızın sadece içleri rahat olsun isterim çünkü benim de bir taraftar olarak içim rahat, bu kulübün toparlanmasını sağlayanlara kendi inancıma göre dua ediyorum. Ellerinden öperim

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaslar bence her turlu bilgi kaynagina ihtiyacimiz var. Q7 nin geldigi donemde hatirlayin forzada Robinho icin hosgeldin msglari atilmisti. Cunku hersey tamamdi. Geliyordu. Ama ne oldu da gelmedi. Neden vazgecildi, simdi forza bu haberi yaparken insanlari mi kandirdi? Tabiki hayir
Bu nedenle hemen dedikodu, itibar etmiyorum dmeek cokda dogru olmaz. Ben kiminle gorusuldugunu biliyorum,, ogrendim gelir mi, Bana gore sifir, gelirse Turkiyede yer yerinden oynar. Ama bunu burda yazmak bile bize heyecan katar. Hayal kurdurtur. Hayal kurmaktan korkmayin.
Milosevic yerinde bir transfer oldu, Mexes'in yerine Messi gelmis gibi oldu.
eee yazın o zaman abi  heyecanlanalım işte yazmıyonuz  :evillol: :evillol:
kim bu adam uçan hollandalı van persie mi yoksa  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Stad farklı. Mabet doğrudan yetkili.

Transferde buradan doğrudan yetkili kimse yok hepimiz 2. ağızız. O yüzden mabed'i riske atamayız ama transfer konusunu bir konuşalım kendi aramızda değerlendirelim.  :ok:
Yanlış anlaşıldım sanırım; ben stat başlığının kapatılması için değil, bu başlığın kapatılmaması için söyledim.:) Bence çifte standarda gerek yok. Bu site böyle güzel. Takip eden çoğu insan da bu samimi-adaletli ortam için tekip edip üye oluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:44:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanlış anlaşıldım sanırım; ben stat başlığının kapatılması için değil, bu başlığın kapatılmaması için söyledim.:) Bence çifte standarda gerek yok. Bu site böyle güzel. Takip eden çoğu insan da bu samimi-adaletli ortam için tekip edip üye oluyor.

Ben yanlış anlamışım o zaman şimdi anlaşıldı  :ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

o arkadaş ise (senin haberin yok galiba olanlarda ),dün gece saat 10 da açıklama yapacağım deyip de açıklayamadığı isimden dolayı ,forzada bayağı kulaklarını çınlattılar .
bence böyle sivri yorumlarla bilgi veren arkadaşları küstürmeyin karşınızdakinin kim olduğunu bilgiyi kimden aldığını bilmeden konuşulan kelimeler yanlış oluyor burda boş haberlere izin verdiğimizi hiç gördünüzmü

Çevrimdışı ilhan

Kimsenin adamı olmamayı ilke edinmiş bir Beşiktaş'lı olarak, Ahmet Başkan ve arkadaşlarının Beşiktaş için son 3 yıldır çektikleri için duacısıyım. Çok hakkı emeği geçti, ödenmez. İnanılmaz işler yapıyorlar Allah yardımcıları olsun
+
Sezon öncesi saha işini halletmelilerde bence, 2. devre için alınan karar pekala sezon öncesinden alınabilirdi. Diğer bir konu ise, Yönetimimizin  agresif olmaması. Duruşumuzu bozmadan gerekli yerde gerekli açıklamalar yapılarak yumruğu masaya vurmalıydılar.  Başkanımız Sayın Fikret ORMAN,  geçen hafta "internet başında taraftar istemiyoruz" diye beyanat veeeceğine Selçuk' a gösterilmeyen karta dem vurarak derbi öncesi en azından hakeme bi göz dağı verilebilirdi, ayrıca maçın gündüz saatlerine aldırılamaması konusu da cabası diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

maçı izlemek isteyen olursa özelden yardımcı olabilirm  :bandit:
Bana yardımcı olabilirsin adaş :biggrinking:

Çevrimdışı ZEKI

Ahmet Amca yaşından ve forzada eskiden ismine beri aşina olduğumdan dolayı cevabı sana yazıyorum.
2007-2012 yılları arası en güzel gecelerimi yaşadığım, en güzel dostluklarımı kurduğum forzada ne konuşuldu arkamdan bilmiyorum.
Ben kendi ismimle kullandığım twitter adresimden arkadaşlarıma güzel bir haberim var yazdım. Kimseye transfer haberi vereceğim yazmadım. Güzel haberi haberdar olması gereken kişilerle paylaştım. Takipçi peşinde falan demişler bunu da şöyle açıklayayım. Twitterda onbinlerce takipçisi olan birkaç tane hesap yönetiyorum. Birçok twitter fenomeni benim samimi dostumdur. İsmim Aytaç Tereci, nick kullanmadan bu paylaşımı yapıyorum :) 20 yıldır Pendikte yaşıyorum, Pendikte çalışıyorum. Doğuş Üniversitesinde MBA yapıyorum. Yerim yurdum herşeyim belli yani :) kimseye gizem yaratacak beklentiye sokacak birşey yapmadım. Bunu yapmak istesem takipçisi olan hesaplardan yapardım. Dostlarımla özel sohbetimi insanlar paylaşmaya başladı. Dün gece onlarca kişi küfür etmiş, umrumda değil çoluk çocuk doludur heves etmişler Beşiktaş'ın gönüldaşlarıdır canları sağolsun. Onlar kar amacı güden haber sitelerini tıklamaya devam etsin, birilerine para kazandırsınlar. Bilinçli taraftar profilinin oluşmasını canı gönülden diliyorum. Necmi abime bugün telefonda söyledim. 8 kez red yediğimiz top class bir oyuncu var. Halen resmi tekliflerimiz ısrarla sürüyor. Gelmesi tamamen hayaldir. Kulübümüzün yerlerde olan uluslararası itibarının yukarı çekilmesi için yapılan harika hamlelerdir. Dostlarımızın sadece içleri rahat olsun isterim çünkü benim de bir taraftar olarak içim rahat, bu kulübün toparlanmasını sağlayanlara kendi inancıma göre dua ediyorum. Ellerinden öperim
@aytactereci senin ne kadar iyi Beisktasli oldugunu biliyorum, kimse burda kimseye hayal pompalamiyor.  Geceni gunduzunu Besiktasa ayirdigini da. Sen misin degilmisin onu da bilmiyorum adi bahsi gecen kisi, cunku forza da uyeligim yok. Sen takilma boyle seylere zaten gorusecegiz yakin zaman da  :biggrinking: Bakarsin 9. kabul olur.. :pray: hic sanmiyorum ama. Hayal guzeldir. yeterki gelecek olan kisi klubun sartlarini ve ekonomik yapisini zorlamasin. Dedigin gibi imaj acisindan bunlar dogru hareketler. Zaten Vodafone bu imaji bayagi bir duzeltti.

Çevrimdışı nannan

Dostum onbinlerce takipçisi olan bikaç hesabı yöneten biri olarak attığın twitin nasıl bi etkisi olduğunu bilmemen-takip etmemen çok yanlış olmuş.
Bi de şöyle bişey var; bu iki twit birbiriyle bağlantılı ve muhattabı sadece arkadaşların değil. Dün yanlış bişey yapmışsın bence. Kimse seni hadi açıkla diye zorlamaz zaten gerek yok burda yazmana herkes aslolanın Beşiktaş'ın menfaati olduğu konusunda hemfikir. Muhtemelen heyecanından dolayı öyle bişey yazdın sonra devamını getiremedin. Sıkıntı yok, bidahaki sefere kendini tutmanı tavsiye ederim sonra farkında olmadan bi forum dolusu adamdan küfür yiyosun.

Çevrimdışı TØLGA

Bana yardımcı olabilirsin adaş :biggrinking:
baktınmı özele  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK