2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586423 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmet türken

Ersan sakatlanmasını dün gibi hatırlıyorum boş boş ucuyordu zıplıyordı saga sola saldırıyordu sonra pat çaprazbağ gitti paket oldu... gösteriyim diye göstermelik oldular  :evillol: Mustafa gelince oda kendi kendine yapıyor arkadas anlamıyorum defansa gelip top cıkartmak forvetin işi değil... duran toplarda gel ama diğer durumlarda gelme ileride rakip oyuncu sahana getirmemek için orada durman topu tutman lazım bizimkiler tutturmuşlar takım oyunu forvet gelsin top alısın gole gitsin diye  :evillol: 4 defans 2 liberon 3-4 orta sahan var onlar ne işe yarıyor acaba ?
:lol: Mustafa Pektemek muhallebi yese dişi kırılır öyle kısmetsiz adam :lol: Adamın hırsını gözükaralığını seviyorum fakat kendini kontrol etmiyor. Kontrolsüz güç güç değil. Acaba tek başına Mustafa ye forvet bölgesini teslim edebilirmiyiz.  Ki zaten bana göre Pektemek forvet değil. Kenarlarda yada forvet arkasında oynayabilecek yardımcı forvettir. Ama Her ikisi ve diğerleri içinde sözleşme pazarlığı yapmalarını  hazmedemiyorum. Başlarlar şimdi onlar profesyonel diye. Profesyonel işletmelerde o kadar rapor al işten uzak kal bak noluyor. Git raporlu günlerini sigortadan al diyorlar, hatta uzun süreli hastalık ve raporlarda işten çıkarma sebebi bile oluyor. Bence vefa borçlarını ödemeliler. Kulübün uygun gördüğü rakamı imzalamalılar. Ayrıca başkan herkese hakkettiğini veriyor bence. Neredeyse hepsinin ücretlerini sözleşmeleri olmasına rağmen artırmadımı. Adamın karşısına çıkıp başkan ne uygun görüyorsan imza atmaları lazım

Çevrimdışı FARUK

Ondan degil de imza parasi vermemek icin bunu yapmislar.normalde yarim sezon 250.000€ almasi gerekiyordu,bizimkiler 450.000€ vermis yani 200.000€ imza parasi olmus

ama bonservisi elinde değilki 1m avro vermişiz zaten demek ki kendine başka tekliflerde vardı bu şekilde anlaşıldı

Çevrimdışı Renton

Arkadaşlar önyargılarınızdan kurtulun bence.
Herkes sağ bek sağ bek diyor, bence de takıma sağ bek lazım ama Serdar'a da ayıp etmeyin. Geçen sezon kalas gibi olan adam bu sene fotolardan gördüğümüz üzere robocop gibi vücut yapmış. Bu sezon adam ofsayt çizgisini bile bozmadı. Gerektiğinde bindirme yapıyor, bek oynayan diğer oyuncularımızın hepsinden iyi orta açıyor. Tamam Beşiktaş'ın banko sağ beki olacak kalitede olmayabilir ama Antep'e gidip gelse de bu takımın en eski oyuncularından biri sayılır. Geçen yıl kendisinden nefret ediyordum ama bu yıl gösterdi ki Serdar istediğinde çalışıp kendini geliştirebilen bi oyuncu. Yabancı sınırının kalkması da belki onun için motive edici olur. Ligin 2. yarısında göreceksiniz yabancı sağ bek gelirse 1 maç oynar, o maçta İsmail batırınca ikinci maça Motta+Serdar'la çıkar Bilic.
Ersan'a ben de çok güvenmiyorum aslında ama takımda 10-14 civarı yabancı olacağını düşünürsek hem yerli hem yabancı(Avustralya) hem de Beşikaşlı oyuncu olarak Ersan tutkal görevi görecek oyunculardan biri olur. Gökhan, Veli, Olcay, Tosun da bu kriterde oyuncular. Bu demek değil ki hepsine 2şer milyon Avro maaş verelim ama takımı bir arada tutmak için, Beşiktaş'ın ne olduğunu sayısı artan yabancılara gösterebilmek için bu tip oyuncular da lazım.
serdarın adı linnes olsaydı kaç haftadır yere göğe sığdıramazdık  :tabe: ama rekabet daha büyük başarılar getirir 1 oyuncu şart o noktaya alternatifsiz adam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

ama bonservisi elinde değilki 1m avro vermişiz zaten demek ki kendine başka tekliflerde vardı bu şekilde anlaşıldı
Artik bonservisli oyuncular bile imza parasi istiyor :D
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 15:22:51 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

@nannan hocam serdara haksızlık eden yok sag bek almak sart oglu sart.ligin 2. Yarisinda 30 a yakin mac oynayacaz serdarin bunlarda sakatlanmayacagi ne malum?sakatlanirsa ne yaparız. Alacagimiz sag bek de tabi ki serdardan iyi olmali ki forma savasi versinler.iyi olan formayi alsin  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer konusuna bak :) @SDemirsoy burada @FARUK burada @Necmi abi niye geldiyse oda burada  :evillol: yakında @bjk_mabet  burada görürsek şaşırmayalım  :kop:

Çevrimdışı nannan

Sozlesme fesih bedeli olarak odenmis, yani bonservis degil...Dun bir haber vardi, Lazio gec kaldi diye. Aslinda Lazio daha yuksek bir bonservis onermis klube ama Noel tatilini bekledigi icin oyuncu bizimle anlasmis ve fesih bedelini verdigimiz icin transfer degimemis...Hatta Lazio hemen satin 2 milyon euro verelim demis-ne kadar dogru bilmiyorum ama istedikleri bir oyuncuysa cok da sasirmam... Guzel transfer, son derece makul bir fiyata, tutmazsa da sorun degil Anadolu kluplerine kiralasak bile zarar etmeyecegmiz tarzda bir maasi var..Bence tutar hatta Euro 2016 sonrasi piyasasi bile olur en az 6-7 kazandirarak gider eger giderse...Tabi tutarsa ben gitmesini de istemem acikcasi.
Bonservis-Fesih bedeli aynı şey :) Burak Yılmaz'ın 5m Avroya GS'ye gitmesi gibi olmuş muhtemelen. 9.000.000 Kron 956.000 Euro yapıyor. 44.000 de fazladan vermişiz almışız adamı.:)
Aynen dediğin gibi Euro 2016'da iyi bi performans gösterirse 5 milyon civarına İtalya veya İngiltere'ye göndeririz arkadaşı.

Çevrimdışı f_madida

Aslinda Inler'i alsak, Veli-Inler'i ortaya koyup Atiba'yi da sagbek rotasyonuna sokabiliriz...Ama ideali bu degil tabi, tam bir sagbek almak en iyisi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı İrfan

Aslinda Inler'i alsak, Veli-Inler'i ortaya koyup Atiba'yi da sagbek rotasyonuna sokabiliriz...Ama ideali bu degil tabi, tam bir sagbek almak en iyisi.

Abi yabancı 14e çıkacak belli ki o yüzden devşirmenin alemi yok gidip taş gibi bi tane alsınlar. Yanına da İnler'i de alsınkar yok demem  :halay:
We are Electric..!

Çevrimdışı ALI RIZA

atiba inler daha süper olur hücüm yönelik veli pas tekniği hem atibadan hemde inlerden kötü adam sadece koşmak için ve ironman olmak için yaratılmış kavganız varsa veliyi çağırın acı duygusu alınmış resmen  :evillol:
lines gelince serdar iler gayet iyi 2 li olur yalnız serdar ona birseyler öğretmeye kalkarsa yandık... kadromuz şampiyonluk kadrosuna dogru ilerliyor tek sorun demba ilerde topla fazla buluşturamıyoruz sosa uyarılmalı daha dirençli olmalı...

Çevrimdışı SDemirsoy

Abi ben inleri hiç beğenmiyorum nedense itici geliyor o adam bana :D

Çevrimdışı ahmet türken

serdarın adı linnes olsaydı kaç haftadır yere göğe sığdıramazdık  :tabe: ama rekabet daha büyük başarılar getirir 1 oyuncu şart o noktaya alternatifsiz adam
Serdarı gönderelim demiyoruzki oniyi bir yedek olur. Bu kadar hedefleri olan bir takımın sağbeki olamaz bana göre. Gaziantepin sağbeki olabilir,sivasın olabilir ama Beşiktaşın banko sağbeki olamaz. Ayağında top çıkarmayı orta sayıyorsak bilmem. Kaç tane ceza sahasına isabetli orta yapmış veya asist yapmış. Yanındaki adama pas atmaktan acizler. Bu kadar senedir profesyonel olarak süper ligde oynuyorlar hala pas atmayı orta yapmayı bilmiyorlar.  Oraya ağaç eksek bu kadar senede büyür ve en azından yanındakine atabilir. Dalga geçtiğimiz Sabri bile bir kaç maç oynada sadece adamın asist sayısına ve orta sayısına bak. Beşiktaşta bek oynamak sadece gelen rakibe ve topa dan dun vurmak olmamalı. Önündeki kanat oyuncusunada yardımcı omak gerekirse ataklara değişerek çıkmayı gerektirir. Baksana bizim maçlarda Gökhan TÖrenin ne hale düştüğünü. En çok yorulan adamdır. Adama zerre kadar geriden yardım gelmiyor. Bence bu sebepten Serdar iyi bir profesyonel, ahlaklı , dürüst ,tam bir beyefendi futbolcu. Ama bu takımın karakterli bir yedeği olabilir. Banko sağ beki olamaz. Aynı sol bekleirimiz gibi

Çevrimdışı nannan

@nannan hocam serdara haksızlık eden yok sag bek almak sart oglu sart.ligin 2. Yarisinda 30 a yakin mac oynayacaz serdarin bunlarda sakatlanmayacagi ne malum?sakatlanirsa ne yaparız. Alacagimiz sag bek de tabi ki serdardan iyi olmali ki forma savasi versinler.iyi olan formayi alsin  :ok:

Ya ben de sağ bek istiyorum ama şimdi çok iyi bi sağ bek alınca solda İsmail'in oynayacağını düşünmek inanılmaz korkutuyor.:) Öyle bi adam almamız lazım ki ligin 2. yarısında genelde yedek kalırsa hiç ses çıkarmasın, seneye de canavar gibi oynasın.:)
Tabi bi de şu var; orta sahaya Atiba'yı zaman zaman yedek bırakabilecek bi yerli alırsak bu dediklerim yalan olur çünkü o yabancı hakkını her yere kullanabiliriz. O yüzden Gökhan İnler transferi bizi şampiyon yapabilir.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 15:32:15 nannan ]

Çevrimdışı Türkay

Serdar geçen sene hep eleştirildi ama bu sene kendini acayip geliştirdi vistadan 7'ye geçmiş gibi oldu ama tek başına olmaz mutlaka onu forma yarışına sokacak biri lazım Linnes gibi hem daha genç hem sezon başında Serdar resmen unutulmuştu İsmail Necip oynuyordu ama Serdar şimdi formayı kaptı 2. bi sağ bek herkes için çok iyi olur.

Ersan bence kötü oynasa bile takımda tutulmalı Beşiktaş'ın ne olduğunu bilenler gerekiyor takımda yabancılar için.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@nannan yorumlarınızı ve futbola bakış açınızı gerçekten takdir ediyorum, yanlız burada eklemek istediğim bir şey var şimdi Serdar bu seneki performansı geçen seneye göre gerçekten gelişti ama yinede bu takım için yeterli değil, bence iyi bir yedek olur güçlü bir Beşiktaş kadrosunda, alıncak oyuncu mutlaka sağ bekin hakkını verecek yaptığı hatalar değil maç kaybettirmek maç içinde sırıtmayacak düzeyde bir görev adamı olmalı. Son zamanlarda gördüğüm kadarı ile Sol bekde ilerki dönemlerde çatırdayacak bir görüntü veriyor, Motta kendini geliştirdi son zamanlarda ama İsmail aynı oranda geriliyor, yaz döneminde o bölge içinde iyi bir aday araştırılmalı, bence büyük ihtimal İsmail seneyi göremez bu futboluyla o yüzden Mottayı bile yedeğe çekecek bir sol bekte gelebilir.

Çevrimdışı Ozan E.

yıllık kadro maliyetlerimiz :) elimden geleni yaptım euro/tl 2,75 olarak hesaplanmıştır :) ilgili konunun linkini de atayım : http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/msg53213/#msg53213

Maliyetlerimiz gerçekten birkaç yıl sonra gayet düşecek.Yönetimimiz akıllı işler yapıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Serdar geçen sene hep eleştirildi ama bu sene kendini acayip geliştirdi vistadan 7'ye geçmiş gibi oldu ama tek başına olmaz mutlaka onu forma yarışına sokacak biri lazım Linnes gibi hem daha genç hem sezon başında Serdar resmen unutulmuştu İsmail Necip oynuyordu ama Serdar şimdi formayı kaptı 2. bi sağ bek herkes için çok iyi olur.
Ersan bence kötü oynasa bile takımda tutulmalı Beşiktaş'ın ne olduğunu bilenler gerekiyor takımda yabancılar için.
keşke vista olsaydı vista kalite idi ne kadar sağlam alt yapıp yaparsan o kadar verim alırsın win 7 xp gibi hafif hata payı alma şansın yüksek altyapısı üstün olmasına gerek yok :) win 8 ve 8.1 geçse korkun alışılmadık sistem karmaşık plan zorlayıcı sistem hatası değilde kullanıcı hatası alırsınız :)

Çevrimdışı ozan062

ali ece bjktv ye baglandı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı nannan

@nannan yorumlarınızı ve futbola bakış açınızı gerçekten takdir ediyorum, yanlız burada eklemek istediğim bir şey var şimdi Serdar bu seneki performansı geçen seneye göre gerçekten gelişti ama yinede bu takım için yeterli değil, bence iyi bir yedek olur güçlü bir Beşiktaş kadrosunda, alıncak oyuncu mutlaka sağ bekin hakkını verecek yaptığı hatalar değil maç kaybettirmek maç içinde sırıtmayacak düzeyde bir görev adamı olmalı. Son zamanlarda gördüğüm kadarı ile Sol bekde ilerki dönemlerde çatırdayacak bir görüntü veriyor, Motta kendini geliştirdi son zamanlarda ama İsmail aynı oranda geriliyor, yaz döneminde o bölge içinde iyi bir aday araştırılmalı, bence büyük ihtimal İsmail seneyi göremez bu futboluyla o yüzden Mottayı bile yedeğe çekecek bir sol bekte gelebilir.
Eyvallah abi:) Aslında hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ama çoğumuz bu sezon sahada 5 yabancı bulundurabildiğimizi unutuyor. O yüzden bu sezon as sağ bekimiz Serdar olacak kurtuluşumuz yok. Çünkü İsmail çok kötü. Tek söylemeye çalıştığım şey bu :)

Çevrimdışı ALI RIZA

yıllık kadro maliyetlerimiz :) elimden geleni yaptım euro/tl 2,75 olarak hesaplanmıştır :) ilgili konunun linkini de atayım : http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/msg53213/#msg53213

Maliyetlerimiz gerçekten birkaç yıl sonra gayet düşecek.Yönetimimiz akıllı işler yapıyor.
Süper bir fiyat listesi buradan bakabilirz

Çevrimdışı f_madida

Inler fena degil aslinda, tabi Linnes gelirse Serdar da ihtiyac halinde on libero olabilecek bir oyuncu, ilk gelisinde ortasahada oynadigi maclar vardi..

Çevrimdışı Ozan E.

Süper bir fiyat listesi buradan bakabilirz

Çok teşekkürler @ALI RIZA abi gelişmeler oldukça düzeltmeleri yaparım ben :) işe yaramayan topçulara para ödemekten kurtulunca çok güzel olacak liste :)

Çevrimdışı f_madida

Abi yabancı 14e çıkacak belli ki o yüzden devşirmenin alemi yok gidip taş gibi bi tane alsınlar. Yanına da İnler'i de alsınkar yok demem  :halay:

Baskan ne der artik bakalim...  :D

Çevrimdışı İrfan

Takoz Recep çok mu çekiciydi allasen  :D
We are Electric..!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 15:44:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Linnes de gelecek 1 hafta içinde.

Bir stoper daha gelirse sürpriz olur şuan gerek de yok. Sene sonu DEDE'ye saldırsınlar.

Şimdi bize bir ön libero alsınlar. Ama alsınlar kiralamasınlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli