2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586939 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Cok uygun fiyata anlasmisiz.su bizim yerli oyunculara da bu ucretten pek bir fazlasini vermememiz lazim.bu cocuk 500 bin e oynuyorsa bizimkiler 700 den fazla etmez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Borussia Dortmund'dan yetişen Tolgay, 2009 yılından bu yana Hamburg forması giyiyor. Orta saha oyuncusu, Almanya ve Türkiye milli takımlarının çeşitli kademelerinde forma giymişti. Beşiktaş Yönetiminin Tolgay transferi için girişimlere başladığı ve görüşmelerin olumlu gittiği bilgisine ulaşıldı.

Özel haberleri genelde doğru çıkıyor bakalım :)

Sen ne diyosun abi gelse yararlı olur mu? @Tolgaozkhrmn
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

İyi oyuncu diyorlar inşallah gelir orta sahaya şimdilik böyle bir alternatif yeter. Sezon sonuda Atiba'yı yollar kralını alırız :halay:

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu kadar zamandır basına adı düşüp aldı alınacak denilip alabildiğimiz ender oyunculardan biri, vallaha helal olsun, gelsin şimdi sağ bek  :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

değerli arkadaşlarım yine söylüyorum ,şu oldu bu olduyu bırakıp çözümlere odaklanalım ,her problemin mutlaka bir çözümü vardır ,renklilerin bizden daha fazla tarftarı olduğuna hiç bir zaman inanmadım ,bize böyle yutturuyorlar .az önce passolig rakamlarına baktım gs 130 küsür biz 120 bin küsür üstelik biz passoyu büyük ğlçüde boykot etmemize rağmen .bu veri olamaz diyenlere de neyin veri olacağını sorarım .

Çevrimdışı Tolga

Bence gelirse faydası mutlaka olur top tekniği bence baya iyi :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 14:46:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yanlız bir şeyi atlamayalım @Çağrı borcu olan kulüp transfer yapamayacak bu bizi yaz transferinde bağlayacak bir durum o yüzden şimdiden kadroyu şekillendirmekte fayda var yaza çok güvenmeyelim önümüze nasıl engeller çıkacak bilmiyoruz. Bize gelince bu kuralı işletmeyeceklerine inanıyormusun kurala göre ne biz nede gs önümüzdeki transfer sezonunda transfer yapamaz

Mümkün değil uygulayamazlar  @Necmi abi ana merci Uefa'dır. Transfer yasağı koyamaz TFF 3büyüklere hele mümkün değil.

Ben finansal fair play'e uyuyorum Uefa denetliyor beni diyip onayı aldıysa Uefa'da TFF Daha sıkı bir kural koyamaz Demirören'in klasik gündem yaratma çabaları bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayırlı olsun Allah utandırmasın... Geçen gün trt sporda kaya çilingiroğlu ersana zıplamayan stoper dedi ne güldüm :) Umarım ersana da 750 bin € verirler başında fazla begenmiyorsa gitsin nede olsa yabancı artık sınırsız :)

Çevrimdışı dogu1903

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Borussia Dortmund'dan yetişen Tolgay, 2009 yılından bu yana Hamburg forması giyiyor. Orta saha oyuncusu, Almanya ve Türkiye milli takımlarının çeşitli kademelerinde forma giymişti. Beşiktaş Yönetiminin Tolgay transferi için girişimlere başladığı ve görüşmelerin olumlu gittiği bilgisine ulaşıldı.

Özel haberleri genelde doğru çıkıyor bakalım :)

sonuçta malum site  :lol: belli olmaz :D :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

iyi başladık transfer sezonuna hadi bakalım

Çevrimdışı Tolga

Şimdi sıra sağ bekte :)

Çevrimdışı Renton

Bonservisi 900 sanıyoduk 1 miş farketmez yıllık ücrette beklediğimiz gibi ama önümüzdeki yıllar için 500-600  neden 2.yarı için 425.000 vereceğiz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Anıl

iyi başladık transfer sezonuna hadi bakalım
Lanzini de geliyormuş @SDemirsoy abi :bandit: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

şu Lİnneside bitirseler süper olur. Yalnız orta sahayada Atiba yerine çok iyi biri lazım. Geçen sene cincon maçında serdarın hatası bütün seneyi bitirdi. Takımın akordu bozuldu. Bu senede Atibanın tam cin con maçı öncesi gereksiz kartı maçı kaybetmemizdeki en büyük etken oldu. Ayrıca takımın kazanma alışkanlığı bir anda unutuldu, derby tedirgini yaptı. BU yüzden atiba ne kadar iyi olursa olsun gözümden düştü. Bencce bu senenin kaderine etki etti

Çevrimdışı nannan

Milosevic'in maaşı da ücreti de çok uygun görünüyor. Eğer beklediğimiz katkıyı alırsak Sunderland Aston Villa tarzı bi takıma 3-5 milyon pounda satarız gibime geliyor. Kuzey ülkelerinin oyuncularının o taraflarda piyasası olur her zaman. Pedro da büyük ihtimalle İspanya'ya gider. Hayırlı olsun diyelim. Ligin 2. yarısında çok bir eklentiye girmeyelim bence bu oyuncu konusunda yabancı sınırı bitene kadar Pedro'nun arkasında bekler. Bu yıl hala takımdan şampiyonluk beklentim yok şahsen stadyum olmadığı için. Ama bu çocuklar şampiyonlar liginde oynasın diye istiyorum sadece.

Bu arada havuz sisteminden çıkmak bildiğim kadarıyla hukuki olarak mümkün değil. Yayın yetkisi sadece TFF'de olduğu için yayın sisteminden çıktığında ligden de otomatik olarak çıkmış sayılıyor diye biliyorum. Bizim yapmamız gereken tek şey Lig Tv yayınlarını arada sabote edip gözlerini korkutmak, takım hakkında yalan yanlış kötü haber yapan muhabirleri kulüpten haber alamayacak şekilde paralize etmek.

Çevrimdışı ozan062

adamıns ezonu bitti dolayısıyla o ucreti vermemzi gerekti

bu arada tolgay geldi gelecek onunla beraber bir kişi daha gelecek

ortasahaya bir kişi alınacak tolga meselesi ayrı o yedege

pedroya 4milyon teklif gelmiş gitmesin

linnes kesinlikle gelmiyor

saga cok iyi bir adam alındı

:))
bu arada bunlar duyumculardan alıntıdır

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Ama kutlamak lazım yönetimi hem anderlecht ve başka kulüplerle yarışıyorsun ve bu miktarlara imza attırıyorsun kaliteli iş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ErsinA.

Zaten ben yıllardır şunu söylüyorum Lig Tv ne zaman yayıncı kuruluş oldu o zamandan beri futbolda her türlü kirli oyun dönmeye başladı.Fb-Gs rekabetini körükleyerek decoder satmaya çalışan bir kurumdan bahsediyoruz.Hem taraftar sayısı olarak hemde şampiyonluk sayısında biraz daha geride olmamızdan dolayı sürekli Fb ve Gs üzerinden dönen bir rant var ve bu rantı biz şuan ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.Çünkü Lig Tv türk futbolunda önemli paralar veriyor bu yüzden hiçbir kulüp Lig Tv'ye karşı bir tutum içerisine giremez yani buna cesaret edemez.Lig Tv olduğu müddetçe de yine söylüyorum biz her zaman geri planda kalacağız ama bu sadece Lig Tv ile de alakalı değil.Görsel ve yazılı medyada dahil herkesin amacı Fb-Gs rekabeti üzerinden rant sağlamak.Yani sonuç olarak bu ülke futbolunda herşey bu iki kulüp etrafında dönüyor.Onlardan birine bile birşey olmaması için herşey yapılır bundan eminim.

Örnek vermek gerekirse Digiturkte Ligtv paketin yoksa ve derbilerde sadece o maçı açtırmak istiyorsan Beşiktaş'ın derbi maçları için 50 TL,  Gs Fb arasındaki maçlar için 60 TL ücret alıyorlar.

Beşiktaş 3. büyük algısı yaratılmaya çalışılıyor.

Bu algıyı yıkmak içinde sportif başarılarla birlikte, korkak olmayan yönetici ve teknik direktör lazım...

Çevrimdışı ahmet türken

Hayırlı olsun Allah utandırmasın... Geçen gün trt sporda kaya çilingiroğlu ersana zıplamayan stoper dedi ne güldüm :) Umarım ersana da 750 bin € verirler başında fazla begenmiyorsa gitsin nede olsa yabancı artık sınırsız :)
aynen katılıyorum ersan düşüncene. saatli bomba. Bana hiçbir zaman güven vermiyor. Her an hata yapabilir ,ne zaman napacağı belli değil. 89 dk mükemmel oynar bir hata gereksiz top kaybı 90 da maçı verir. Tekk bir tane maçını hatırlamıyorumki kritik yerde pas hatası yapmasın,yada top sektirmesin

Çevrimdışı Tolga

adamıns ezonu bitti dolayısıyla o ucreti vermemzi gerekti

bu arada tolgay geldi gelecek onunla beraber bir kişi daha gelecek

ortasahaya bir kişi alınacak tolga meselesi ayrı o yedege

pedroya 4milyon teklif gelmiş gitmesin

linnes kesinlikle gelmiyor

saga cok iyi bir adam alındı

:))
bu arada bunlar duyumculardan alıntıdır

:)

Çevrimdışı Tolga

Örnek vermek gerekirse Digiturkte Ligtv paketin yoksa ve derbilerde sadece o maçı açtırmak istiyorsan Beşiktaş'ın derbi maçları için 50 TL,  Gs Fb arasındaki maçlar için 60 TL ücret alıyorlar.

Beşiktaş 3. büyük algısı yaratılmaya çalışılıyor.

Bu algıyı yıkmak içinde sportif başarılarla birlikte, korkak olmayan yönetici ve teknik direktör lazım...
Katılıyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen katılıyorum ersan düşüncene. saatli bomba. Bana hiçbir zaman güven vermiyor. Her an hata yapabilir ,ne zaman napacağı belli değil. 89 dk mükemmel oynar bir hata gereksiz top kaybı 90 da maçı verir. Tekk bir tane maçını hatırlamıyorumki kritik yerde pas hatası yapmasın,yada top sektirmesin
ğs macında gereksiz kart gördü üstüne son adam statüsünde iken burak mıydı umut muydu çalım atayım dedi allahtan top oyuncunun önüne değilde taca dogru gitti... yoksa kaleci ile başbaşa kalacaklardı gol olur olmaz önemli değil ama orada o hatayı yapmayacasın ersan 750bin piyasa değeri...

Çevrimdışı Deniz

Linnesi de almamiz lazim 5 gun icinde aciklanmazsa linnes isi yatar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba