2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583851 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Tehdit etme gibi birşey yok @ALI RIZA abi :) Sadece anlaşma yapıldı eğer 22:00 kadar kulüp açıklamazsa ben söylicem artık bozulma şansı yok diyor :ok:
Klüp ona göre mi hareket edecek ? Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım demek ne oluyor tehtid vari konuşma... ağalık paşalık bana kalır mantıgı 22 den önce açıklasın... pardon şimdi acıklasa popülerliği azalır 22'ye kadar millet canla başla takip eder... Klüp açıklama sistemine kıl olmuşum mıy mıy ediyorlar resmen... web sitede yalan haber vs yapanları bir bildirseler millet te ona göre inansa artık

Çevrimiçi Kartal Ç

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  50 dk. 50 dakika önce

Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  41 dk. 41 dakika önce

Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım

ne diim inşallah yeni transferimiz önder özendir  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Vlaar olmaz artık stoper için.

De  Jong muhtemel ama çok sert.  Aşırı sert adam fazla kaçabilir.
Diyorum ya De Jong gelsin bize her maç atılır diye :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:47:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
De Jong'a ne zaman baksanız bunu görürsünüz profilinde  :biggrinking:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tahminleri alalım kim bu hollandalı (Sarışın olduğu söylenen) yıldız. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:48:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Diyorum ya De Jong gelsin bize her maç atılır diye :D

Aslında iyi rotasyon oyuncusu olur.

Ruhunda rotasyon var. 3 maçta 1 atıldığı için Atiba ile yarı yarıya çıkarırlar sezonu  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Klüp ona göre mi hareket edecek ? Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım demek ne oluyor tehtid vari konuşma... ağalık paşalık bana kalır mantıgı 22 den önce açıklasın... pardon şimdi acıklasa popülerliği azalır 22'ye kadar millet canla başla takip eder... Klüp açıklama sistemine kıl olmuşum mıy mıy ediyorlar resmen... web sitede yalan haber vs yapanları bir bildirseler millet te ona göre inansa artık

Tehdit falan yok sıradan takipçi kasan vatandaşlar işte.

Çevrimdışı Tolga

Aslında iyi rotasyon oyuncusu olur.

Ruhunda rotasyon var. 3 maçta 1 atıldığı için Atiba ile yarı yarıya çıkarırlar sezonu  :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

ne diim inşallah yeni transferimiz önder özendir  :evillol:
Keşke ama artık o da gelmek istemez. Yönetim bir çılgınlık yapsın ve gözünü karartıp Zubizaretta'yı getirsin :D

Çevrimdışı Tolga

Vlaar olabileceğini söyleyenler de var ama ben yine de çok umutlanmayalım derim ne olacağı belli olmuyor bu transfer işlerinde :)

Çevrimdışı TØLGA

miloseviçte 2 güne açıklanır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Lasse Schöne diyorum. :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Lasse Schöne diyorum. :evillol:
Keşke gelse ama Danimarkalı maalesef :bawling:

Çevrimdışı nannan

Vlaar olabileceğini söyleyenler de var ama ben yine de çok umutlanmayalım derim ne olacağı belli olmuyor bu transfer işlerinde :)
Vlaar'ı isterim ama sanmıyorum. Milosevic gelecekken devre arası 2. stopere hem gerek yok hem de alınmaz. Onun yerine orta saha+ sağ bek lazım. Sonuçta yabancı sınırı şimdi değil sezon sonunda kalkıyor. :)

Çevrimdışı Kemal

Bence Daniel Amokachi veya Madida

Çevrimdışı Türkay

Fos çıkacak ama 22 00 da açıp bakıcam bakalım kimmiş bu uçan hollandalı.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Fos çıkacak ama 22 00 da açıp bakıcam bakalım kimmiş bu uçan hollandalı.  :bandit:
Yine trollemelerden biri olabilir :)

Clasie olursa, ya 10 sene oyuncu aramayız orta sahaya yada 2 seneye kadar avrupaya aldığımızın 4-5 misline okuturuz.  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 20:07:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Clasie olursa, ya 10 sene oyuncu aramayız orta sahaya yada 2 seneye kadar avrupaya aldığımızın 4-5 misline okuturuz.  :ishock:

Arsenal istiyor diye biliyorum onu da  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Arsenal istiyor diye biliyorum onu da  :iscrewy:

1 sarışını 10 takım ister 1 takım alır. Attım yani bende sadece.  :evillol:

Çevrimdışı ozan062

haydaaa

heyecanlanmak istiyorum artık merakla beklesiyorumm
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 20:24:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bence kuzey avrupalı elemanlar genellikle fizikli oluyolar , bir de ayağı düzgün olursa tadından yenmez bu yüzden milosevic pavel kaderabek transferlerine yüksek tempolu bir kuzey avrupalı fizikli bir eleman monte edersek iş yapar bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 20:34:15
  • Beşiktaş / Bodrum
İddiaya göre pazartesi antrenmana çıkmayan Messi'ye gün boyu ulaşılamadı. Bunun üzerine teknik direktör Luis Enrique, Arjantinli oyuncuya ceza verme kararı aldı.

Ancak araya giren Xavi, Iniesta ve Busquets, Messi'ye ceza vermenin kaosu daha da arttıracağını belirterek Luis Enrique'yi ikna etmeyi başardı.

Fakat bunu öğrenen Messi, Barcelona yönetimine "Ya ben ya da Luis Enrique" restini çekti.

İspanyol radyosu Cadena Cope, Katalan kulübünde yönetimin Arjantinli yıldıza Luis Enrique'nin kovulacağı yönünde söz verdiğini öne sürdü.

Messi iyi transfer olur
  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

İddiaya göre pazartesi antrenmana çıkmayan Messi'ye gün boyu ulaşılamadı. Bunun üzerine teknik direktör Luis Enrique, Arjantinli oyuncuya ceza verme kararı aldı.

Ancak araya giren Xavi, Iniesta ve Busquets, Messi'ye ceza vermenin kaosu daha da arttıracağını belirterek Luis Enrique'yi ikna etmeyi başardı.

Fakat bunu öğrenen Messi, Barcelona yönetimine "Ya ben ya da Luis Enrique" restini çekti.

İspanyol radyosu Cadena Cope, Katalan kulübünde yönetimin Arjantinli yıldıza Luis Enrique'nin kovulacağı yönünde söz verdiğini öne sürdü.

Messi iyi transfer olur
Takım içi dengeleri bozar Çağrı abi ben istemem :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

Messi iyi transfer olur
Bence Messi göndersinler Barca dan büyük değildir... Rest çekiyor klübe Messi Messi yapan barcadır... gitsin bir takıma bakalım o sistemi bulacakmı...