2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578986 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

Deniz atalay ne diyor

ne diyecek bizden daha habersiz :)

kardeşim kulüp olarak karşı isen bugün resmi sitenden manifesto yayınla. yayınlamıyorsan çıkıp tv lerde boşa konuşmanın anlamı yok. susun ve kadro kurmaya uğraşın derler adama...

Çevrimdışı Renton

kardeşim kulüp olarak karşı isen bugün resmi sitenden manifesto yayınla. yayınlamıyorsan çıkıp tv lerde boşa konuşmanın anlamı yok. susun ve kadro kurmaya uğraşın derler adama...
Bizden daha habersiz cidden ahahhaa
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Benim kızdığım nokta savunduğumuz şeyi bile sert bir şekilde dile getiremiyoruz.Bu bizim maalesef bu tarz konularda gücümüzün olmadığını gösteriyor Fb'nin başına gelseydi bu durum kolay kolay değişmesine izin vermezdi maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

transfer başlığı uçuşa geçmiş bir mesaj attım sonra tekrar döneyim ne var dedim 5-6 sayfa ilerlemiş :ebebe: gerçek forum olmaya başladıkmı ne :D
kötü oluyor yaaaa yetişemiyoruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:53:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi ağır konuşmak istemiyorum ama Deniz bey 1 tane bile mantıklı iş yaptı mı şimdiye dek sadece 1 tane bile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

Benim kızdığım nokta savunduğumuz şeyi bile sert bir şekilde dile getiremiyoruz.Bu bizim maalesef bu tarz konularda gücümüzün olmadığını gösteriyor Fb'nin başına gelseydi bu durum kolay kolay değişmesine izin vermezdi maalesef.

aynen öyle. gücünüz yetiyorsa değiştirin derlerdi ve yaptırmazlardı.

hey Allahım yaaa. Deniz Atalay'a soruyolarki demirörenin açıklamasını dinledinizmi?

Cevap: hayır o zaman dışardaydım.

KARDEŞİM ADAMI DİNLEMEMİŞSİN BİLE BİRDE TV YE CANLI YAYINA ÇIKMIŞ BEŞİKTAŞIMI SAVUNUYORSUNUZ  :s20: :s20:

Bu yönetimin ciddi bir ağır abiye ihtiyacı var.

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle. gücünüz yetiyorsa değiştirin derlerdi ve yaptırmazlardı.

hey Allahım yaaa. Deniz Atalay'a soruyolarki demirörenin açıklamasını dinledinizmi?

Cevap: hayır o zaman dışardaydım.

KARDEŞİM ADAMI DİNLEMEMİŞSİN BİLE BİRDE TV YE CANLI YAYINA ÇIKMIŞ BEŞİKTAŞIMI SAVUNUYORSUNUZ  :s20: :s20:

Bu yönetimin ciddi bir ağır abiye ihtiyacı var.

Diyorum ya söylenecek çok şey var aslında ama neyse işte susuyoruz yapacak birşey yok.Deniz Atalay'a ise hiç girmiyorum zaten.

Çevrimiçi Necmi

Saka mi bu?Fikret orman karara tepki gostermis.tepki göstereceksen neden onayliyorsun?
biz onaylamadık devre arasında alınırsa tahkime iptali için başvururuz dedik. Devre arasında alamamalarının nedeni buydu tek itiraz bizden geldi anadolu takımları bacaklarına sıktılar sanıyorlarki ucuz oyuncu toplayıp büyük takımlara yüksek fiyata satacaklar her zaman senin satacağın oyuncunun yurt dışında alternatifi olacak öyle uçuk fiyatlar çekemeyeceksin bu karar anadolu kulüplerinin batışıdır. yerli futbolcu parasını alamazsa TFF ye gidiyor yabancı uefa ya gidiyor.  bir sene sonra ağlamaya başlarlar.

Çevrimdışı fore_kazık

Forum yöneticilerinden ricam sadece ağızdan gülünen smileyler var. diğer organlarımızla güldüğümüz smileyleri de eklermisiniz acaba?

kusura bakmayın sinirimi bozdular. ben derin futbola açayımda biraz keyfim yerine gelsin.

Serhat ulueren de survivor Hasan olmuş bu arada   :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:55:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Orman'ın söyledikleri okudum gayet mantıklı konuşmuş bence yavaş yavaş olmalı itiraz etmiyoruz ama zamanla olmalı demiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

anlasilan yabanci siniri kalkti bizim yonetim ne yapacagini bilmiyor.ne yapacagini bilen bir profestonel gelmezse isimizncok zor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Yönetim kızmamak lazım bence bu durum da çünkü onların işine gelecek bu durum , maddi anlamda genç yabancı bulmak genç türk bulmaktan daha kolay , tamam planlamaydı falan itiraz edilinebilir ancak bu kararla hem türk futbolu hem beşiktaş daha yukarıya çıkma potansiyeline sahip olacak.Onun için Çebiye Ormana kızmak saçma bence. Ve renklilerin bütçeleri şu an iyi durumda değil bizim ki düzeliyor daha iyi bir imkan olmazdı bence Vodafone Arena + 3-4 tane genç yabancı genç yetenek + Ş.Ligi bir sene de bile düzlüğe çıkma ihtimalimiz olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:57:58
  • Beşiktaş / Bodrum
biz onaylamadık devre arasında alınırsa tahkime iptali için başvururuz dedik. Devre arasında alamamalarının nedeni buydu tek itiraz bizden geldi anadolu takımları bacaklarına sıktılar sanıyorlarki ucuz oyuncu toplayıp büyük takımlara yüksek fiyata satacaklar her zaman senin satacağın oyuncunun yurt dışında alternatifi olacak öyle uçuk fiyatlar çekemeyeceksin bu karar anadolu kulüplerinin batışıdır. yerli futbolcu parasını alamazsa TFF ye gidiyor yabancı uefa ya gidiyor.  bir sene sonra ağlamaya başlarlar.

Öyle ya da böyle olacak o zaman batsınlar abi. Bata çıka öğrenirler.

Denetim de gelsin bununla birlikte herkes kendine gelecek artık. Tam batalım gerekirse ama çıkalım sonra.

Anadolu takımları adam akıllı yönetilecekse  uzun vadede bu kısıtlama ile olmaz 50 yıldır olmadı çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Diğer yorumlarımda zaten söylemiştim beğensekte beğenmesekte çoğu yerli oyuncumuzu tutmak zorundayız diye :icool:

Mantikli olan bu zaten, 14 yabanci hakki var diye bir anda 14 yabanci alacak degiliz...Sivok gidiyor elimizde Milosevic,Motta,Pedro,Atiba,Demba Ba, J.Sosa var. toplamda 6 yabanci, 3 tane yeni satin alsak, 3-4 tane de kaliteli kiralik (Chelsea'den vs) getirsek yeter... 2 altyapi oyuncusu mecburiymis galiba, Atinc ve Necip bu zorunlulugu tamamlar... Bunlarin otesinde Veli-Cenk T.,Gokhan,Kerim,Olcay,Oguzhan,Tolga,Serdar,Ersan,Mustafa,Ismail,Cenk G. devam eder.. Zaten bu haliyle 14 Turk oluyor, bu donemde gelirse Inlerle birlikte 15 Turk 13 yabanci olur.. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı fore_kazık

kesinlikle katılıyorum abi. anadolu klüplerinin en büyük kazancı büyüklere futbolcu sattığından aldığı paralardı. şimdi kime satacaklarda alacaklar o paraları?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:01:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Geceye özet gibi olacak toparlayayım.

Serbest kalması bizi etkilemez biz aynı planda devam edeceğiz kimse gitmiyor şak diye kimse gelmeyecek de.

İhtiyacımız olan yerlere artık sadece yerli değil her türlü adam bakabileceğiz. Zaten oturmuş genç bir kadromuz var.

Her sene buna 4 er 4 er oyuncu eklenecek yerli ya da yabancı hiçbir şey değişmedi bizim için.

Özetle her şey aynı kalan 17 takım kendi derdine yansın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mantikli olan bu zaten, 14 yabanci hakki var diye bir anda 14 yabanci alacak degiliz...Sivok gidiyor elimizde Milosevic,Motta,Pedro,Atiba,Demba Ba, J.Sosa var. toplamda 6 yabanci, 3 tane yeni satin alsak, 3-4 tane de kaliteli kiralik (Chelsea'den vs) getirsek yeter... 2 altyapi oyuncusu mecburiymis galiba, Atinc ve Necip bu zorunlulugu tamamlar... Bunlarin otesinde Veli-Cenk T.,Gokhan,Kerim,Olcay,Oguzhan,Tolga,Serdar,Ersan,Mustafa,Ismail,Cenk G. devam eder.. Zaten bu haliyle 14 Turk oluyor, bu donemde gelirse Inlerle birlikte 15 Turk 13 yabanci olur.. 
Aynen öyle :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:02:19
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle katılıyorum abi. anadolu klüplerinin en büyük kazancı büyüklere futbolcu sattığından aldığı paralardı. şimdi kime satacaklarda alacaklar o paraları?

Haklısınız yalnız değişik bir reaksiyon görebiliriz.

Türk oyuncular oynayamadığı için kendini geliştirmek zorunda kalacaklar. Aralardan sivrilenler mutlaka dışarı açılır en kötü 3-4 milyona.

Zaten oyuncu satışı yapan 3 kulüp vardı kalanı satamıyor. Eskişehir , Gençler , Bursa biraz da Kayseri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

bu gün en az 20, 30 defa aynı şeyleri söyledim , anadolu kulüpleri intihar etmiş ,yerli oyuncuları da para etmeyecek batağa doğru hızla yol alacaklar . eskisi gibi her maç farklı yenilgi kaderleri olacak.

Çevrimiçi Necmi

bu kararı etkileme şansımız yoktu sadece devre arasını engelleyebilirdik bunuda yaptık Tff bir karar aldı iki sene için ve bunu uyguladı zaten yaz için bir karar alması gerekiyordu önümüzdeki sene için bir bağlayıcı kararı yoktu. Kimseninde itiraz etme hakkı yok devre arasında yapsaydı itiraz edilirdi ve edeceğimizi söyledik ama kararı alıp planlamanı seneye buna göre yap diyorlar Etik değil ama itiraz edilecek bir durumda yok bu tip kararlar minimum 5 senelik alınır bir oyuncu alıyorsun dört senelik kontrat yapıyorsun her sene değişen karara nasıl uyum sağlayacaksın ama yöneticilerin böyle gazladıklarına bakma zaten biliyorlardı önlemini almışlardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:05:20
  • Beşiktaş / Bodrum
bu gün en az 20, 30 defa aynı şeyleri söyledim , anadolu kulüpleri intihar etmiş ,yerli oyuncuları da para etmeyecek batağa doğru hızla yol alacaklar . eskisi gibi her maç farklı yenilgi kaderleri olacak.

Burada da atlanılan şeyler var.

Anadolu'da bir takımın bütçesi yaklaşık 50 milyon tl. 40 milyona yakın maaş ödüyorlar.

Yerli oyuncuya 1 ila 2 milyon arası para ödüyorlardı. Şimdi akıllı olanları bunun yarı fiyatına daha kaliteli adam bulabilir.

Ha bulamayıp batacak olanlar zaten bir an önce batsın onlara ihtiyacı Türk futbolunun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Yönetim kızmamak lazım bence bu durum da çünkü onların işine gelecek bu durum , maddi anlamda genç yabancı bulmak genç türk bulmaktan daha kolay , tamam planlamaydı falan itiraz edilinebilir ancak bu kararla hem türk futbolu hem beşiktaş daha yukarıya çıkma potansiyeline sahip olacak.Onun için Çebiye Ormana kızmak saçma bence. Ve renklilerin bütçeleri şu an iyi durumda değil bizim ki düzeliyor daha iyi bir imkan olmazdı bence Vodafone Arena + 3-4 tane genç yabancı genç yetenek + Ş.Ligi bir sene de bile düzlüğe çıkma ihtimalimiz olabilir.
bu karar önünde sonunda büyük klüplerin avantajına bir karar küçük kulüpler yandı.

Çevrimiçi Necmi

Haklısınız yalnız değişik bir reaksiyon görebiliriz.

Türk oyuncular oynayamadığı için kendini geliştirmek zorunda kalacaklar. Aralardan sivrilenler mutlaka dışarı açılır en kötü 3-4 milyona.

Zaten oyuncu satışı yapan 3 kulüp vardı kalanı satamıyor. Eskişehir , Gençler , Bursa biraz da Kayseri.
iyide bu dediğinin olması için on yıl lazım yeni oyuncular yetişecek iyi olacak  :D on yılda biz bütün anadolu kulüplerini gömeriz yetişen oyuncuların oynayacağı kulüp kalmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:07:52
  • Beşiktaş / Bodrum
iyide bu dediğinin olması için on yıl lazım yeni oyuncular yetişecek iyi olacak  :D on yılda biz bütün anadolu kulüplerini gömeriz yetişen oyuncuların oynayacağı kulüp kalmaz

Yenileri çıksın Necmi abi :biggrinking: Gençlerbirliği mesela inanılmaz karlı çıkacak bu sistemden izleyip göreceğiz zira Kayseri de aynı şekilde :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu kararı etkileme şansımız yoktu sadece devre arasını engelleyebilirdik bunuda yaptık Tff bir karar aldı iki sene için ve bunu uyguladı zaten yaz için bir karar alması gerekiyordu önümüzdeki sene için bir bağlayıcı kararı yoktu. Kimseninde itiraz etme hakkı yok devre arasında yapsaydı itiraz edilirdi ve edeceğimizi söyledik ama kararı alıp planlamanı seneye buna göre yap diyorlar Etik değil ama itiraz edilecek bir durumda yok bu tip kararlar minimum 5 senelik alınır bir oyuncu alıyorsun dört senelik kontrat yapıyorsun her sene değişen karara nasıl uyum sağlayacaksın ama yöneticilerin böyle gazladıklarına bakma zaten biliyorlardı önlemini almışlardır.
Direk bu bizim yaptığımız planı baltalamaktır bu yüzden kızıyorum abi.1 sene önce 5+0+3 te karar kılınıyor sonra bir bakıyoruz yabancı sınırı kaldırılmış.Bu hiç adaletli değil yoksa ben de yabancı kuralına karşıyım yıllardan beri de bunu savunuyorum ama böyle bir anda değişiklik olunca ister istemez insan kızıyor yani.