2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579260 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

@Kartal Ç hocam yazmıştım görmedin herhalde :)

Mevzu o kadar hararetli ki sürekli ileti yağıyor takibe yetişemiyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:33:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam görseli nerden buldunuz acaba merak ettim ?

Kendi araştırmalarımda var hocam bir makaleden alıntı. Zagreb üniversitesi'nde altyapı grupları antrenörlerüne verilen eğitimin parçası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Mevzu o kadar hararetli ki sürekli ileti yağıyor takibe yetişemiyoruz  :evillol:
:evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Noboa ve Lassana Diarra boşta şuan @Necmi abi.

Ama ne kadar istiyorlar bilmiyorum yıllık bu adamlar.
inler kadar istemezler @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

Saka mi bu?Fikret orman karara tepki gostermis.tepki göstereceksen neden onayliyorsun?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle bence yabancı bir ön libero almaya çalışacaktır yönetim bu kuraldan sonra :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:37:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Noboa geçen ağustosta imza parası dahil yıllık 4 milyon euro çekmişti abi ondan dedim bilemiyorum son durum ne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

transfer başlığı uçuşa geçmiş bir mesaj attım sonra tekrar döneyim ne var dedim 5-6 sayfa ilerlemiş :ebebe: gerçek forum olmaya başladıkmı ne :D

Çevrimdışı Tolga

Saka mi bu?Fikret orman karara tepki gostermis.tepki göstereceksen neden onayliyorsun?
Tepki gösterip bu karara nasıl imza atıyorsunuz anlayamıyorum gerçekten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:37:58
  • Beşiktaş / Bodrum

Onaylamasan da geçecektir be Deniz yani bu ülkeee bu ülke. Özeti bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Noboa geçen ağustosta imza parası dahil yıllık 4 milyon euro çekmişti abi ondan dedim bilemiyorum son durum ne.
kime çekmişti biz ona teklif götürmedikki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:38:22
  • Beşiktaş / Bodrum
transfer başlığı uçuşa geçmiş bir mesaj attım sonra tekrar döneyim ne var dedim 5-6 sayfa ilerlemiş :ebebe: gerçek forum olmaya başladıkmı ne :D

:halay:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Transfer dönemi geldiği için herkes buraları bir kontrol etmeden geçmiyor @Necmi abi :D

Çevrimdışı ilhan

Gönderilmesi Şart olan futbolcular
Necip
İsmail
Uğur Boral
Sivok
Mustafa pektemek
Gersi kalsın , hem rotasyonda hemde İlk 11 için Gerekli futbolcular , Ama Bu 5li 100%100 gonderilmeli :ok:
Mustafa PEKTEMEK  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:39:04
  • Beşiktaş / Bodrum
kime çekmişti biz ona teklif götürmedikki

O zaman bu şekilde dillendirildi nabız yoklandı ama menajeri yüksek uçtu diye ama malum twitterdan kaynaklar abi kesinliği yok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Deniz atalay baglandi simdide
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

O zaman bu şekilde dillendirildi nabız yoklandı ama menajeri yüksek uçtu diye ama malum twitterdan kaynaklar abi kesinliği yok
Bence şuan daha uygun bir fiyata anlaşabiliriz diye düşünüyorum.Zaten almak isteyen bir kulüp olsaydı şu zamana kadar imza attırırdı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:43:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence şuan daha uygun bir fiyata anlaşabiliriz diye düşünüyorum.Zaten almak isteyen bir kulüp olsaydı şu zamana kadar imza attırırdı diye düşünüyorum.

İşte bir anormallik yok mu sence de Tolga? Kimse teklif vermiyor. Eksik ne?

Çok mu istiyor bilmediğimiz bir şey mi var acaba?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Necip gonderilmez, altyapidan yetisme kriterine uygun...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

İşte bir anormallik yok mu sence de Tolga? Kimse teklif vermiyor. Eksik ne?

Çok mu istiyor bilmediğimiz bir şey mi var acaba?
Tabi bu da tuhaf aslında acaba bizim bilmediğimiz sakatlığı falan mı var :alala:

Çevrimdışı okansosa

yabancı sınırı serbest kaldıktan sonra chelsea ile yapılacak olan bir anlaşma varsa daha da önem kazandı bence şu an
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Deniz

Deniz atalay ne diyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Veli'yi uygun bir maaşla kadroda tutarım ben.Zaten elimizdeki oyuncuların birçoğunu tutup üstüne daha kalitelilerini almak zorundayız böyle böyle kalitemiz artar.Yani elimizdeki oyunculardan 4-5 tanesi yedek kulübesine çekilirse işte o zaman kaliteli ve güçlü bir takım olduk diyebiliriz. :ok:
bütün yerliler elde tutulmalı 14 tane yerli oyuncuyu nerde bulacaksın çöplemi dolduracaksın kadroyu bütün yerlileri elimizde tutsak kulübedeki yedi yerliyi sağlayamayız yanlız böyle saçma sapan bir kontenjanmı olur, Yerlilere resmen çöp muamelesi yapmışlar ama 11 yabancıyla çıkarsan kulüben türk olur ve oyuncu değişikliğini nasıl yapacaksın o yüzden elinde mutlaka minimum kaliteli dört tane türk olmalı bir tane yerli kaliteli kaleci olmak zorunda yanlız renkliler bu kriz içinde kadrolarını çöp yabancılarla doldurur durum çok daha vahim olur bu iştende biz kazançlı çıkacağız gene fener iki senedir oyuncu almıyor belli etmiyorlar ama gırtlaklarına kadar borca batıklar gs ninde durumu farklı değil yabancı sınırı koruyordu onları şimdi taraftarın taleplerini nasıl karşılayacaklar yazın transfer sezonunda cümbüş var :D

Çevrimdışı Deniz

Besiktas taraftari kartal pencesi yaparak istiklal marsi soylemeyecekmis ayipmis.su program hala nasil yayinda.

Çevrimdışı Tolga

bütün yerliler elde tutulmalı 14 tane yerli oyuncuyu nerde bulacaksın çöplemi dolduracaksın kadroyu bütün yerlileri elimizde tutsak kulübedeki yedi yerliyi sağlayamayız yanlız böyle saçma sapan bir kontenjanmı olur, Yerlilere resmen çöp muamelesi yapmışlar ama 11 yabancıyla çıkarsan kulüben türk olur ve oyuncu değişikliğini nasıl yapacaksın o yüzden elinde mutlaka minimum kaliteli dört tane türk olmalı bir tane yerli kaliteli kaleci olmak zorunda yanlız renkliler bu kriz içinde kadrolarını çöp yabancılarla doldurur durum çok daha vahim olur bu iştende biz kazançlı çıkacağız gene fener iki senedir oyuncu almıyor belli etmiyorlar ama gırtlaklarına kadar borca batıklar gs ninde durumu farklı değil yabancı sınırı koruyordu onları şimdi taraftarın taleplerini nasıl karşılayacaklar yazın transfer sezonunda cümbüş var :D
Diğer yorumlarımda zaten söylemiştim beğensekte beğenmesekte çoğu yerli oyuncumuzu tutmak zorundayız diye :icool: