2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4574717 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İşte bende bunu anlamıyorum. Adam Fenerli olabilir, zaten biz onu taraftara amigo olsun diye almadık ki. Profesyonel bir iş yapması için aldık. Ancak o kimsenin beklemediğinden daha fazla sahiplendi kulübü. Dany'i Bilic istedi diyerek taraftarın önüne atabilirdi de ama yapmadı bunu çıktı suç benim dedi. Şimdi 2 tane milli takım oyuncusu kazandırmasına rağmen özür diliyor. Hakkında konuşanları utandırdığı için çok memnunum :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:18:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Peki biz olur da devre arası gider Gökhan İnler'i alırsak yerli mi yabancı mı sayılacak :D

Herhalde yerli sayılır :)

Buçukluk olsun :D Yedek kalırsa yerli ilk 11 de oynarsa yabancı olsun  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

bu başlık bir nimet dostum ne işimiz var 7724 stad başlığında bundan sonra burdayız  :D :D

Hele bi transfer haberleri gelmeye başlasın buralar alevlenecek daha  :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

bu başlık bir nimet dostum ne işimiz var 7724 stad başlığında bundan sonra burdayız  :D :D
Sizlerin buraya gelip yorum yapması çok önemli buralar 3-5 kişi dışında genelde boş kalıyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Buçukluk olsun :D Yedek kalırsa yerli ilk 11 de oynarsa yabancı olsun  :kop:
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

kaboul ismi geçiyor gene milo ile birlikte gelirse bence devre arası pedro yolcu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

kaboul ismi geçiyor gene milo ile birlikte gelirse bence devre arası pedro yolcu
http://www.francefootball.fr/news/Besiktas-veut-kaboul/526109 France Football'ın haberi 20:10'da geçmişler haberi. Beşiktaş anlaşmaya yakın demişler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:20:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Milo kesin geldi bence ikisini de alacaklar çünkü milo'nun maliyeti yok.

Devre arasında Sivok yazın Pedro gidebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:21:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Milosevic'i biraz daha dikkatli izledim Fener'e gelen Fabio Luciano'nun sert oynayanı gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İkisi birden gelse Sivok gitse çok sağlam bir savunma hattımız olur.Sağ bekte buna dahil tabi onu da unutmayalım :icool:

Çevrimiçi blackeagle35

Yapılması gereken artık sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuları çok iyi takip etmektir..Mustafa,Ersan ile sözleşme uzatılmamalıdır..Veli'ye de kesinlikle o paralar verilmemelidir..Zaten elimizde Serdar,İsmail,Gökhan,Olcay,Kerim,Necip,Cenk,Oğuzhan,Atınç,Tolga-Cenk gibi 14 oyuncunun önemli bir kısmını oluşturacak oyuncular var..

Çevrimdışı TØLGA

ikisi devre arasında gelirse ben kesin gözüyle bakıyorum pedronun gitmesine
teklif var büyük ihtimal yoksa iki tane birden stoper işine girmezler sanmıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Milo ve Kaboul gelsin Sivok ve Ersan gitsin. Ama Pedro'da para ediyor. Her ne kadar Pedro'yu çok beğenip gitmesini istemesem de artık yavaş yavaş al-geliştir-sat olayına girmemiz gerekiyor :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:25:07
  • Beşiktaş / Bodrum
ikisi devre arasında gelirse ben kesin gözüyle bakıyorum pedronun gitmesine
teklif var büyük ihtimal yoksa iki tane birden stoper işine girmezler sanmıyorum

Devre arası oturmuş savunmada iki stoper satmazlar. Bilic sevmese de yollamaz gibi geliyor bana
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Pedroyu CL veya UEL de çeyrek-yarı final görmeden satmamız lazım iyi piyasa yapar Pedro oralarda.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Necip,Ersan,Uğur Boral ile yollar ayrılmalı.Pektemek'in 2.yarı da göstereceği performansa göre durumu değerlendirilmeli ama görünen o ki çok bir şey değişmeyecek onunla da sözleşme yenilenmemeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:27:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaboul'e gelirsek benim gözümde Dede neyse o da odur.

Avrupa tecrübesinden ötürü bir adım da öndedir. Aggresiftir ve Tottenham yapı olarak bize çok benzer o yüzden uyum sorunu yaşamaz.

Zago'dan sonra aldığımız en iyi stoper olur abartısız tüm yazdıklarım.

Çünkü hem hava topları kusursuz hem çok güçlü hem o fiziğe rağmen ön libero orjinli olduğu için çabuk ve hızlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Devre arası oturmuş savunmada iki stoper satmazlar. Bilic sevmese de yollamaz gibi geliyor bana
bende pedronun gitmesini istemem ama kaboul ismi bana pedrodan gelen parayla alıncak gibi geliyor
bu adam bonservis ödencek sonuçta
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kaboul'e gelirsek benim gözümde Dede neyse o da odur.

Avrupa tecrübesinden ötürü bir adım da öndedir. Aggresiftir ve Tottenham yapı olarak bize çok benzer o yüzden uyum sorunu yaşamaz.

Zago'dan sonra aldığımız en iyi stoper olur abartısız tüm yazdıklarım.

Çünkü hem hava topları kusursuz hem çok güçlü hem o fiziğe rağmen ön libero orjinli olduğu için çabuk ve hızlı.
Bizim maçta da izledik gerçekten çok güçlü ve savunmanın liderliğini yapabilecek bir oyuncu.Hatta maç oynanırken fiziği aynı Kompany'e benziyor demiştim :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Milo'dan vazgeçip Kaboul'u da alabilirler. Bilic Milo'yu da istemiyormuş Kaboul diye tutturuyormuş. Kabuol Pedro ikilisi mükemmel olur da yapabilir miyiz emin değilim.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:30:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@çağrı hocam seninle bir tanışalım artık , ben istanbuldayım bundan sonra özelden bir mesajlaşalım da iki yazar oturup kounuşalım  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Fransız savunmacı Younes Kaboul'ü gündemine aldı.

Süper Lig'de ilk devreyi lider Fenerbahçe'nin 1 puan ardında ikinci bitiren Beşiktaş'ta, ara transfer dönemi çalışmaları sürüyor. AIK'ten Alexander Milosevic'i renklerine bağlayan Beşiktaş, bir savunmacı daha ile görüşüyor.

Fransız basınında çıkan haberlere göre, Tottenham forması giyen 29 yaşındaki defans Younes Kaboul ile Beşiktaş yakından ilgileniyor. Kuzey Londra ekibinin teknik direktörü Mauricio Pochettino tarafından son beş maçta kızağa çekilen Kaboul'ün ara transferde Tottenham'dan ayrılabileceği iddia ediliyor.

Haber Kaynağı: Eurosport

Çevrimiçi blackeagle35

Yeni sözleşme uzatılan oyuncular elimizde kaldı artık,yapacak bir şey yok..Necip'e falan kimse vermez o paraları..

Çevrimdışı FARUK

fazladan giden olacaksa ersan gitsin bence pedro dursun biraz daha
hiç güven vermiyor ne yerdeki toplarda ne de havada
gs 3 kere orta yapıyor arka arkaya ersan bey 1 tanesinde ortada yok
yediğimiz golde de pedro orda veli orda ersan kayıp