2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572879 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Şuan en iyi kim derseniz Ronaldo derim ancak 2 sene sonra Neymar olacaktır.

Ama benim gözümde Pogba'dır.
Kesinlikle katılıyorum Çağrı abi. Şuan arka planda kalıyor ama Neymar harika bir oyuncu. Türkiye-Brezilya maçını stadda canlı izledim. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Stad açılışına Barcelona gelsin de onu izleyelim ağız tadıyla :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:57:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neyse gençler yerlileri kupada oynatırız artık  :money:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Kesinlikle anlaşılmıştır.Her tv programında Beşiktaş derken gözünden yaş geliyordu yazık oldu
ANÇ ve Mete Vardar çok önemli katkılar veriyorlar kulübe. Böyle dönemde yönetime girmek büyük iş. Ama bırakacaklar futbol takımını. Hemen. Derhal ve başta Fenerli diye reddettiğim adamdan önce ben gidip özür dileyecem geri gelsin takımın başına. @anilt aynen katılıyorum sana da, @Samo1903 sana da kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:58:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Kesinlikle katılıyorum Çağrı abi. Şuan arka planda kalıyor ama Neymar harika bir oyuncu. Türkiye-Brezilya maçını stadda canlı izledim. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Stad açılışına Barcelona gelsin de onu izleyelim ağız tadıyla :bandit:

Aynen @anilt  çok güçlenmiş ve teknik olarak Messi'den daha yetenekli geldi bana çıplak gözle
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Milo ve Kaboul gelirse Bilic'in istediği olacak. İki tane 1.90'lık dev stoper istiyordu. Bakalım savunma nasıl olacak o zaman.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:59:42
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Neden veli saçma sapan adama girip ya da milletin parmağına gözünü sokunca tek başına dirensin diye mi yanına savaşçı koyalım  :bandit:
bizim oyuncular azıcık delikanlı olsalar veliyi 5 cinconlunun içinde tek başına bırakmazdı hele ozinin yanında olmuş olay , sanki snejder sütten çıkmış ak kaşık adamı tahrik ediyor selçuk boğazını sıkıyor bir tek veli sesini çıkarabiliyor .Kim ne derse desin bu takımın en delikanlı adamı veli kavlaktır fener maçında olcay için emre meirelesle kavgaya giden de veli , dün psikopat meloyu tutan adam da veliydi korkudan kimse meloyu tutmazken bir tek veli tutuyordu .benim gözümde velibnin değeri dün bir kaç kat arttı .. :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:00:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız Milo ve Kaboul gelirse Bilic'in istediği olacak. İki tane 1.90'lık dev stoper istiyordu. Bakalım savunma nasıl olacak o zaman.

O zaman rahat rahat geri yaslansın. Açacağım ağzımı yine dün zor kapattım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kaboul de gelse keşke ama bence şimdi biraz zor gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Scout ekibi iyi olan kazanır. Bu kadar.

O değil de Anadolu kulüpleri bu düzenlemeyi nasıl destekledi? akıl alır gibi değil.  Bildiğin harikiri.  :evillol:

bu fikir bana cok garip geliyor biliyormusunuz arkadaslarr

scout iyi olsa ne olur bizim baskan ve torunogulları macları izliyor ve oyle karar veriyorlar siz tehlikenin farkındamısınız?:))

tabiki işin keyifli kısmı bu ama oradaki psikolojiyi anlıyabiliyormöusunuz yakın zamanda scoutluk medyada hayli çekici duruma gelecek

azizenin ve türevlerinin boyle bir olusuma nasıl bakacagını dusunebiliyormusnuuz  :lol: :lol: :kop:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Pedro yu Velinin yanina cekebilir mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman rahat rahat geri yaslansın. Açacağım ağzımı yine dün zor kapattım.
Adam alışmış geri yaslanmaya. Ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.Değiştiremeyiz bu adamı böyle devam edecek kaldığı sürece. Daha da derbi verirse Hamzaya Arapa bileklerini kessin.

Çevrimiçi Kartal Ç

Milosevic için ödenecek 900 bin euroluk bonservise ne diyorsunuz? ben oyuncuyu hiç bilmediğim için ederi nedir bilemiyorum. ama anlatılanlara bakılırsa 900 k çok iyi fiyat. başkan yine seneğin yağını çıkarıyor. ah bir de moldeyle anlaşabilseler linnesin bonservisinde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:02:32
  • Beşiktaş / Bodrum

Mümkün değil abi tüm özelliğini kaybeder. O stoper için çok teknik ama ön libero için Veli neyse Pedro o. Üstüne temposu ve gücü çok düşük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sanmam abi Bilic baştan beri Pedro'yu istemiyor bunu çok rahat gözlemleyebiliyorum artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:03:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Milosevic için ödenecek 900 bin euroluk bonservise ne diyorsunuz? ben oyuncuyu hiç bilmediğim için ederi nedir bilemiyorum. ama anlatılanlara bakılırsa 900 k çok iyi fiyat. başkan yine seneğin yağını çıkarıyor. ah bir de moldeyle anlaşabilseler linnesin bonservisinde.

900k her türlü riske değer.

Hele ki 2 yıl önce dev kulüpler takip ettiyse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Yabancı serbest oldu artık fb gs gidip süper transferler yapar bizi gecer gibi bi durum asla yok. Asla gaza gelmemeliyiz. Bu işler plan program işi. Biz kadro istikrarımızı koruyalım, eksik bolgelere 3 tane top class transferimizi yapalım keyfimize bakalım. He değişen şu olur, ekstradan 2-3 tane yatırım amaçlı genç yabancı getirebiliriz Necip, Mustafa, İsmail gibi artık belli bir eşiği gecmesi imkansız olan adamların yerine hepsi bu. O da tatlının üstüne kaymak olur zaten. Hem ligde hem avrupada ateş ederiz o zaman :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 22:05:25 eski inönü ]

Çevrimiçi Samet Ç

normal Milo gelecek vaadeden bir stoperdi ayağı kırıldı herkes vazgeçti adamdan biz risk alıyoruz ama fiyatı makul olduğu için sorgulamıyorum

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:04:50
o iş için tamam diyolar ama neden açıklanmıyor bir türlü anlamıyorum  :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

o iş için tamam diyolar ama neden açıklanmıyor bir türlü anlamıyorum  :alala:
transfer dönemi bu gece tescillencek. Yarın açıklayabilirler 13 ocakta kamp için istanbula gelecekmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız benim gözlemlediğim Özen mutlaka kendini affettirmek için dışarıdan fikir verecektir yönetime. Kendini suçlu buluyor bu yabancı kuralından sonra.

Çevrimdışı Tolga

transfer dönemi bu gece tescillencek. Yarın açıklayabilirler 13 ocakta kamp için istanbula gelecekmiş.
Miloseviç gelirse Kaboul şimdi gelmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Bu takımın idaresini tamamen Bilic'e bırakmamak lazım benden söylemesi. Ben artık hiç güvenmiyorum Bilic'e. Pedro'yu beğenmeyen adam futboldan da anlamıyordur, net.

Çevrimdışı Türkay

Yalnız benim gözlemlediğim Özen mutlaka kendini affettirmek için dışarıdan fikir verecektir yönetime. Kendini suçlu buluyor bu yabancı kuralından sonra.

Bence bu zamana kadar hep fikir veriyordu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

beyler sizden bir şey istiycem daha doğrusu sorucam çok merak ediyoruym hazır messi muhabbetide açılmışken sorayım size göre dünyanın en iyi futbolcusu , yani herkesin stilini beğendiği birisi gönlünde uyatan bir aslan vardır illlaki , messi ya da ronaldo ikilisinden birisi mi ? Benim değil mesela  ben hazardcıyım  ronaldo messi rekabbetinde ronaldocuyum aa bana göre dünyanın en iyisi hazard size göre kim ??

Bende Hazard hayraniyim. Willian'i da cok severim  :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:08:16
arkadaşlar benim dünkü maçta en fazla kızdığım adam necipti . Nalaka derseniz hani Beşiktaşın çocuğu ya necip efendi akhisar maçına skoru tutmak için girip 10 dakika sonra sakatlanmak ne demek kardeşim , fayda sağlamıyosan gideceksin bu taklımdan necip efendi dün takımın ne kadar ihtiyacı vardı beyfendiye ama herif vip'de çay ,içiyordu cüneytten çok o koydu bana , Hadfi cüneytin ne mal olduğunu biliyoruz ama bu bizim çocuğumuz 10 dakika oynayıp 3 hafta sakatlanıyor v eveliden daha fazla para alıyorsa kafayı yememek elde değil  :s20: :s20: :s20: