2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572195 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

beyler sizden bir şey istiycem daha doğrusu sorucam çok merak ediyoruym hazır messi muhabbetide açılmışken sorayım size göre dünyanın en iyi futbolcusu , yani herkesin stilini beğendiği birisi gönlünde uyatan bir aslan vardır illlaki , messi ya da ronaldo ikilisinden birisi mi ? Benim değil mesela  ben hazardcıyım  ronaldo messi rekabbetinde ronaldocuyum aa bana göre dünyanın en iyisi hazard size göre kim ??

Ronaldo derim her zaman sonra Ibra  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Neden veli saçma sapan adama girip ya da milletin parmağına gözünü sokunca tek başına dirensin diye mi yanına savaşçı koyalım  :bandit:
Veli ye bu kadar cok yukleniyorsunuz da, olaylarin baslangici Olcay'in gereksiz yerde yatan melo'nun basina gitmesidir. Bence butun suclu Olcay dir. Su yabanci sinirlamasinin kalkmasi yerli futbolculara gereksiz bonservis bedelleri ceken anadolu kluplerini fena vuracak. Kayseri, Eskisehir ve genclerbirligi dusunsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:47:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Barcelona nın transfer yasağı varken Messi yi satacağını sanmıyorum

Barca en büyük hatayı Thiago'yu Bayern'e vererek yaptı.

O zamandan beri belini toparlayamadı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Önder Özen'in bütün yapılanması boşa gitti gerçekten de ama burası Türkiye herşeye hazırlıklı olmak lazım.Getirilen bu kuralın da ömrü çok uzun olmayacaktır :)

o yüzden ani bi değişime karşı o yerli 14 ü çok iyi seçmek lazım :D töre ozzy veli cenk olcay tolgalı omurga iyi zaten. gelecekte 5 yabancının altına da düşürmezler heralde :D 10dan 8 e güç bela indirdiler milletin sözleşmeli oyuncusu çok diye. 14 ten de ha deyince hiç düşüremezler.

önder özen de canını hiç sıkmasın ben onun yaptıklarını zarara uğratmak olarak görmüyorum helali hoş olsun. en azından emek verdi sistemsiz takıma sistem kurmaya çalıştı. kimlerden ne zararlar gördü bu klüp.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 21:51:20 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Tolga

beyler sizden bir şey istiycem daha doğrusu sorucam çok merak ediyoruym hazır messi muhabbetide açılmışken sorayım size göre dünyanın en iyi futbolcusu , yani herkesin stilini beğendiği birisi gönlünde uyatan bir aslan vardır illlaki , messi ya da ronaldo ikilisinden birisi mi ? Benim değil mesela  ben hazardcıyım  ronaldo messi rekabbetinde ronaldocuyum aa bana göre dünyanın en iyisi hazard size göre kim ??
Bana göre saf yetenek olarak Messi daha iyi olabilir fakat Ronaldo'ya daha fazla saygı duyuyorum.Ronaldo en iyi olabilmek için inanılmaz bir çalışma içerisinde yıllardan beri.Tabiki de Messi de çalışıyor ama Ronaldo daha iyi olabilmek için daha fazla çalışıyor. :eyes

Belki kimse dile getirmiyor ama ben İbrahimoviç'i oldum olasıya beğenmişimdir.Gittiği her takımda bir oyuncu bu kadar mı verimli olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Yenilerden hayranlık duyduğum yok. Eskilerden 3 kişiyi çok severdim. Brezilyalı Ronaldo, Zidane ve Nedved.

Çevrimdışı Türkay

Konuyla alakası yok ama sizce 1-2 sene sonra Töre veya Kerim in bonservisi avrupa ya satma durumunda kaç olur? Pedro için 7 8 konuşuluyor

Çevrimdışı ozan062

kaboul ile gorusme talebimiz ve klübüne olan teklifmiz kabul gormus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Kaynak nedir :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

bilic istiyor bence bir müddet daha miloyu bekletecekler veya pedroyu satıp kaboul milo yapacaklar.

Çevrimdışı Türkay

Abi Milosevic 'i aldık ama?  :alala: Demek ki Kaboul reyiz gelirse Pedroyu satıcaz

Çevrimdışı Anıl

Umarım Önder Özen'in değeri anlaşılmıştır bugün kü açıklamalarından sonra. Önemli bir ADAMI kaybettik malesef...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:52:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yenilerden hayranlık duyduğum yok. Eskilerden 3 kişiyi çok severdim. Brezilyalı Ronaldo, Zidane ve Nedved.

İmza.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:53:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi Milosevic 'i aldık ama?  :alala: Demek ki Kaboul reyiz gelirse Pedroyu satıcaz

İkisi de gelir Sivok gider  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:53:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan en iyi kim derseniz Ronaldo derim ancak 2 sene sonra Neymar olacaktır.

Ama benim gözümde Pogba'dır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Benim korkum sınır varken çok dikkatli seçiyorduk yerliyi de yabancıyı da. Şimdi nasıl olsa serbest diye absürt adamlar almayalım? Yani sportif direktör şart oldu bence. Önder Özen...  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım Önder Özen'in değeri anlaşılmıştır bugün kü açıklamalarından sonra. Önemli bir ADAMI kaybettik malesef...
Kesinlikle anlaşılmıştır.Her tv programında Beşiktaş derken gözünden yaş geliyordu yazık oldu

Çevrimdışı Türkay

Şu adamın yeri bambaşka bende. Siyah formayla görmek vardı be  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

İmza.
Eskiden futbol daha güzeldi be abi. Ronaldo Zidane Crespo Nedved Maldini nice isimler vardı.

Çevrimdışı Anıl

o yüzden ani bi değişime karşı o yerli 14 ü çok iyi seçmek lazım :D töre ozzy veli cenk olcay tolgalı omurga iyi zaten. gelecekte 5 yabancının altına da düşürmezler heralde :D 10dan 8 e güç bela indirdiler milletin sözleşmeli oyuncusu çok diye. 14 ten de ha deyince hiç düşüremezler.

önder özen de canını hiç sıkmasın ben onun yaptıklarını zarara uğratmak olarak görmüyorum helali hoş olsun. en azından emek verdi sistemsiz takıma sistem kurmaya çalıştı. kimlerden ne zararlar gördü bu klüp.
O omurga çöker abi. Malesef Oğuzhan her geçen gün bitiriyor kendini

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:55:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
içimde yaradır önder hoca , Beşiktaştan gittiği gün 10 kız arkadaşı ayrılık acısından daha katmerli bir acıydı . O gün doğru düzgün insanların türkiyede barınaamdığını anladım ve benim türkiyede ne işim var dedim kendi kendimehele önder hoca istifadan sonra röportajda yapmayın utanıyorum kimse Beşiktaştan daha büyük değil dediği anda yıkıldım ağlaamk için kendimi o kadar sıktım ki gerginlikten dizlerim ağrıdı . Kısacası Önder hoca yaradır içimde  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ozan062

kaynak ingilterede bulunan italyan menejer:))

onu bunu bosverin  milo ve kaboul demek sivok ve pedro by demektir :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı erty

Yabancı sınırı ile ilgili şahsi düşüncem şu yönde ;

1) Türkiye'ye gelen yabancıların yüzde 80'i (belki bu oranı arttırabilirizde) PARA için geliyor.
2) Bu gelen yabancılar ile çoğu zaman bir kimya oluşturamıyorsun.
3) Türk takımlarının başarılı olması için iyi bir Türk kadron olmak zorunda.

Bu bilgiler ile;

14-14 Sınırı çok ince bir sınır bence ne olursa olsun yabancıların ön planda olduğu bir kadro kurulmamalı.
Pedro gibi genç GELECEK VAAD EDEN ve Demba Ba-Sosa gibi DENEYİMLİ oyuncuların çok iyi bir şekilde harmanlanması lazım.
Türk kadromuzun iyi olduğunu düşünerek 3-4 tane GELECEK VAAD EDEN  5-6 tane DENEYİMLİ yabancı oyuncuyu kadromuzda bulundurmamız ve bu sayıları geçmememiz lazım.
14-14 sistemi ile kadrolarda şişkinlekler olacağını düşünüyorum.
Akıllı kullanabilirsek ki bu yönetiminde özellikle yabancı transferlerinde (Ara transfer dönemi hariç :)) ) iyi adımlar attığını düşünerek başarılı olacağımızı  iddia ediyorum.

(Veli, Ersan gibi futbolcularımız hakkında bazı sözler söylenmiş katılırım katılmam ama bu çocuklar;Beşiktaş'ı yıllardır özlemle beklediğimiz kolej havasına sokan insanlardır, sadece Ersan ve Veli değil tabikide oynayan tüm Türk oyuncularımızn takımda tutulmasının çok büyük artlarını göreceğiz , takım olursun ama bir ekip olmak kolay değildir. Bu ekibin en önemli parçasıda bu takımın RUHUNU oluşturan Türk oyunculardır. )

(Ayrıca 5-6 yabancı sınırı  varken doğru düzgün transfer yapamayan takımlarımızın 14 gibi bir sınır ile nasıl baş edeceğini çok merak ediyorum. )

Çevrimiçi Samet Ç

kaynak ingilterede bulunan italyan menejer:))

onu bunu bosverin  milo ve kaboul demek sivok ve pedro by demektir :lol:
aynen.

Çevrimdışı Factatum

Scout ekibi iyi olan kazanır. Bu kadar!

O değil de Anadolu kulüpleri bu düzenlemeyi nasıl destekledi? akıl alır gibi değil!  Bildiğin harikiri.  :evillol: