Yabancı sınırı ile ilgili şahsi düşüncem şu yönde ;
1) Türkiye'ye gelen yabancıların yüzde 80'i (belki bu oranı arttırabilirizde) PARA için geliyor.
2) Bu gelen yabancılar ile çoğu zaman bir kimya oluşturamıyorsun.
3) Türk takımlarının başarılı olması için iyi bir Türk kadron olmak zorunda.
Bu bilgiler ile;
14-14 Sınırı çok ince bir sınır bence ne olursa olsun yabancıların ön planda olduğu bir kadro kurulmamalı.
Pedro gibi genç GELECEK VAAD EDEN ve Demba Ba-Sosa gibi DENEYİMLİ oyuncuların çok iyi bir şekilde harmanlanması lazım.
Türk kadromuzun iyi olduğunu düşünerek 3-4 tane GELECEK VAAD EDEN 5-6 tane DENEYİMLİ yabancı oyuncuyu kadromuzda bulundurmamız ve bu sayıları geçmememiz lazım.
14-14 sistemi ile kadrolarda şişkinlekler olacağını düşünüyorum.
Akıllı kullanabilirsek ki bu yönetiminde özellikle yabancı transferlerinde (Ara transfer dönemi hariç

) ) iyi adımlar attığını düşünerek başarılı olacağımızı iddia ediyorum.
(Veli, Ersan gibi futbolcularımız hakkında bazı sözler söylenmiş katılırım katılmam ama bu çocuklar;Beşiktaş'ı yıllardır özlemle beklediğimiz kolej havasına sokan insanlardır, sadece Ersan ve Veli değil tabikide oynayan tüm Türk oyuncularımızn takımda tutulmasının çok büyük artlarını göreceğiz , takım olursun ama bir ekip olmak kolay değildir. Bu ekibin en önemli parçasıda bu takımın RUHUNU oluşturan Türk oyunculardır. )
(Ayrıca 5-6 yabancı sınırı varken doğru düzgün transfer yapamayan takımlarımızın 14 gibi bir sınır ile nasıl baş edeceğini çok merak ediyorum. )