2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571528 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Messi Resmi instagram hesabından Chelsea yi takip etmeye başlamış ingiliz hesapları yıkılıyor  :)
müthiş olur chelsea'yi severim willian'ı belki bize yollarlar   :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

veli kavlak bu seneki fener maçı hariç takımın en dinamik oyuncusu kesinlikle büyük takım futbolcusu değil klişesine katılmıyorum , bana göre büyük takım topçusu olmayan adam atiba ileriye oynayamayan orta saha takımı taşıyamaz velinin yanına savaşçı bir orta saha koy bakalım neler oluyor .. ibrahim toramanı koyma da  :kop:
Neden veli saçma sapan adama girip ya da milletin parmağına gözünü sokunca tek başına dirensin diye mi yanına savaşçı koyalım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok ki Futbolcu sendikası; boykot etsin ligi.
1 Yabancı ülke milli takımında oynayan futbolcu, yabancı sayılacak. Yani İnler artık yabancı! Peki bu adama Türk pasaportu alırsan ne olacak. Yani adam Türkiye'de vatandaş olacak ama liginde yabancı sayılacak! Burası sakat.
2 Borcu olan Türk oyuncuya mahkum olacak. Yani o takım transfer borsasına girince talip olduğu Türk oyuncu değerlenecek. Borcu olan daha çok masraf yapacak.
3 28 oyuncuya göre açıklıyorsun da Beşiktaş gibi 26 oyuncu olmasını istiyorsan ne olacak. Diyelim alt yapıdan alacaklar takıma. Zaten oynayamayacak. Nasıl gelişecek?
4 Türkiye'ye 5 yaşında gelmiş Alman bir öğretmenin oğlu çok yetenekli. Bir takımın alt yapısına girip futbola başlıyor; A takıma çıktığında hangi statüden sayacaksın?
5 Yedek kadroda mutlaka bir Türk kalecin olacak. Örneğin Galatasaray'da artık Sinan oynayamaz. Çünkü iyi olsa Muslera'yı yedeğe alamazsın. Onu alırsan 7 kişilik yedeklerden 2 si kaleci olacak. Yedeğe alırsan maç başı ücretinden olacak. Bu sefer peşin anlaşmak zorundasın.

Bu sadece ve sadece mali anlamda güçlü takımları destekler. Alt ligden gelen takımların hiç şansı kalmamış oluyor. Futbolun asıl sorunu eğiticilerin eğitimi. Planlı programlı gelen her takım başarılı olur. Bakınız Akhisar, İstanbul Belediye, Altınordu.
Hiç bir sınır olamksızın serbest bırakılmalı. Vergi borcu SGK borcu falan kriter değil. Türkiye'de memur olmasam vergi vermem. SGK ödemem. Nasılsa yapılandırılıyor her seçim zamanı. Hatta bir öncekini yapılandırıp ödemesen bile. Bunu kriter olarak koymuşlar ama kendileri bile inanmıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Gitsin messi premier ligde öldürürler  :kop: acıık futbol messiye göre...

Çevrimdışı combomaxs

Yapilan cok yanlis bence bolece hem mali yapi gider hep mili takim ya bagzen anlmakta zorlaniyorum bu ulkede olanlari ya onder ozen hakli bence resmen oyun oynuyola
r ya

Çevrimdışı ozan062

milosevicle 5 yıllık anlasılmıs...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Mou benim en beğendiğim hocadır.Messi onun takımında oynarsa beraber sadece İngiltere Ligi'ne değil Şampiyonlar Ligi'ne bile ambargo koyabilirler önümüzdeki 4-5 sene :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Yedekler:
Olcay
Yabancı kaleci
Serdar
Yabancı stoper
Atınç
Cenk Tosun
Kerim Frei

hakikaten türkler kendilerini cok daha fazla zorlayacak süper oldu vallahi bu uygulama:))

bu resim üzerinden cok iyi anlatılır aslında bu uygulama
ben begendim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Kartal Ç

valla fırsat bu fırsat almışken sol bek de alalım parası neyse verip.motta hiç güven vermiyor bana. yıllardır beşiktaşlılar olarak aynı sezonda kaliteli sağ bek ve sol bek izleyemedik. hep bi gerilim filmi izliyoruz top beklere gelince.

Çevrimdışı Türkay

Allahını seven üzerime bi sağ bek bi orta saha bi de Salah atsın. 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Karabay

tamam ama bu sezonun diğer yarısı halihazırdaki uygulama ile devam edecek değil mi? biz yine bu kötülediğimiz oyunculara en az yarım sezon muhtacız değil mi?

Çevrimdışı onurt

Gelecek sezondan itibaren alınan gurbetçi oyuncular yabancı sayılacakmış şuan ülkede oynayanlar yerli olarak kabul edilecekmiş :)
ne saçma sapan bir kuralmış. Yabancıdır ya da değildir. Şu an türkiyede oynuyorsa ne demek.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

valla fırsat bu fırsat almışken sol bek de alalım parası neyse verip.motta hiç güven vermiyor bana. yıllardır beşiktaşlılar olarak aynı sezonda kaliteli sağ bek ve sol bek izleyemedik. hep bi gerilim filmi izliyoruz top beklere gelince.
Para sıkıntısı olmasa kaleden başlayarak birçok yere transfer yapılsın derim de işte durumumuz o kadar iyi değil :)

Çevrimdışı Tolga

tamam ama bu sezonun diğer yarısı halihazırdaki uygulama ile devam edecek değil mi? biz yine bu kötülediğimiz oyunculara en az yarım sezon muhtacız değil mi?
Bu kural önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak.2. yarıda da şuanki mevcut yabancı kuralı devam edecek.

Çevrimdışı Türkay

Ya ben Önder Özene gerçekten çok üzüldüm adam ben Beşiktaşı zarara uğrattım kurala bakarak falan dedi

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  23 sn.24 saniye önce
Chelsea'den Barcelona'ya Messi için teklif: 250M€

yuhhhhhhh gerçek değildir bence ...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Barış Hoca

Miloseviç Tutarsa Ersan kulübeden çıkamaz @Deniz :ok: Videolarını izledim 1.91 boy , Çok sağlam Fizik var . Defanstan oyun kurabiliyor , Yüksek toplarda Gol arıyor uzaktan şutlarla kaleyi yokluyor , Asistleri ve Golleri var , Tam Aradığımız istediğimiz Tipte bir Stoper .. Tutarsa Pedro - miloseviç muazzam olur ... Bekleyip gorelim

Keşke tutsa, şöyle yeni bir Zago-Ronaldo ikilisi oluşsa ne güzel olur.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimiçi Kartal Ç

Yok ki Futbolcu sendikası; boykot etsin ligi.
1 Yabancı ülke milli takımında oynayan futbolcu, yabancı sayılacak. Yani İnler artık yabancı. Peki bu adama Türk pasaportu alırsan ne olacak. Yani adam Türkiye'de vatandaş olacak ama liginde yabancı sayılacak. Burası sakat.
2 Borcu olan Türk oyuncuya mahkum olacak. Yani o takım transfer borsasına girince talip olduğu Türk oyuncu değerlenecek. Borcu olan daha çok masraf yapacak.
3 28 oyuncuya göre açıklıyorsun da Beşiktaş gibi 26 oyuncu olmasını istiyorsan ne olacak. Diyelim alt yapıdan alacaklar takıma. Zaten oynayamayacak. Nasıl gelişecek?
4 Türkiye'ye 5 yaşında gelmiş Alman bir öğretmenin oğlu çok yetenekli. Bir takımın alt yapısına girip futbola başlıyor; A takıma çıktığında hangi statüden sayacaksın?
5 Yedek kadroda mutlaka bir Türk kalecin olacak. Örneğin Galatasaray'da artık Sinan oynayamaz. Çünkü iyi olsa Muslera'yı yedeğe alamazsın. Onu alırsan 7 kişilik yedeklerden 2 si kaleci olacak. Yedeğe alırsan maç başı ücretinden olacak. Bu sefer peşin anlaşmak zorundasın.

Bu sadece ve sadece mali anlamda güçlü takımları destekler. Alt ligden gelen takımların hiç şansı kalmamış oluyor. Futbolun asıl sorunu eğiticilerin eğitimi. Planlı programlı gelen her takım başarılı olur. Bakınız Akhisar, İstanbul Belediye, Altınordu.
Hiç bir sınır olamksızın serbest bırakılmalı. Vergi borcu SGK borcu falan kriter değil. Türkiye'de memur olmasam vergi vermem. SGK ödemem. Nasılsa yapılandırılıyor her seçim zamanı. Hatta bir öncekini yapılandırıp ödemesen bile. Bunu kriter olarak koymuşlar ama kendileri bile inanmıyor.

mesela velinin tc pasaportu da var ne olacak merak ediyorum. dava açsın bence kesin kazanır.
bi de yerli oyuncular için kulüplere teşvik sistemi getirildiği söyleniyor. teşvik sistemine uyacak kulübün, sezon sonunda 10 milyon liraya kadar prim alabileceği gibi bir ibare var. nasıl işleyecek anlamadım ama.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:42:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Para sıkıntısı olmasa kaleden başlayarak birçok yere transfer yapılsın derim de işte durumumuz o kadar iyi değil :)

Hepsi bir ara da iyi olmaz zaten. İlk 11'in bir sezonda 3 oyuncusundan fazlası değişmemeli hiçbir zaman takım çok çok kötü değilse.

3'er 3'Er 2 senede kurarsın takımı.

Biz devre arası sağ bek stoper ve ön liberoyu değiştirelim.

Yaz sezonunda öbür ön libero ve sol beki değiştirelim benim gözümde kafi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ersan ile anlaşıldıysa acaba vazgeçebilir miyiz şuandan itibaren? 400 000 yeter

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:44:23
  • Beşiktaş / Bodrum
mesela velinin tc pasaportu da var ne olacak merak ediyorum. dava açsın bence kesin kazanır.
bi de yerli oyuncular için kulüplere teşvik sistemi getirildiği söyleniyor. teşvik sistemine uyacak kulübün, sezon sonunda 10 milyon liraya kadar prim alabileceği gibi bir ibare var. nasıl işleyecek anlamadım ama.

Basketbolda vardı bir ara şöyleydi.

3 tane hakkın var. 4.yü alıyorsun ama alan her takım aldığı oyuncu için federasyona 100 bin dolar ödüyor almayanlar toplanan parayı paylaşıyordu.

Burada ödemek yok TFF Knedi bütçesinden ek bütçe yaratıp sanırım şöyle bir şey yapacak. Kullanmadığınız her yabancı hakkı için şu kadar bonus gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya ben Önder Özene gerçekten çok üzüldüm adam ben Beşiktaşı zarara uğrattım kurala bakarak falan dedi
Önder Özen'in bütün yapılanması boşa gitti gerçekten de ama burası Türkiye herşeye hazırlıklı olmak lazım.Getirilen bu kuralın da ömrü çok uzun olmayacaktır :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:45:30
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler sizden bir şey istiycem daha doğrusu sorucam çok merak ediyoruym hazır messi muhabbetide açılmışken sorayım size göre dünyanın en iyi futbolcusu , yani herkesin stilini beğendiği birisi gönlünde uyatan bir aslan vardır illlaki , messi ya da ronaldo ikilisinden birisi mi ? Benim değil mesela  ben hazardcıyım  ronaldo messi rekabbetinde ronaldocuyum aa bana göre dünyanın en iyisi hazard size göre kim ??

Çevrimdışı Türkay

Ben Barcelona nın transfer yasağı varken Messi yi satacağını sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:46:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuanda oynayan oyuncular 2 sene içinde yedek konumuna düşer her takımda Töre gibi oyuncular dışında.

Şuan rotasyon olanlar 2.lige düşerler. Şuan yedek olanlar futbolu bıraksın direk  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli