2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562831 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

pedro satılacaksa bile bu sene sonu satmak hata olur. çünkü %90 seneye ŞL deyiz  takımlar bide pedroyu orda izlesin , fiyatını arttırsın  ondan sonra satarsın.
pedro gidersede üzülürüm ,  çok iyi niyetli bir çocuk bir tek yanlışını görmedim daha , kaldıki performansıda iyi . tam beşiktaşa yakışır oyuncu

Çevrimdışı Türkay

pedro satılacaksa bile bu sene sonu satmak hata olur. çünkü %90 seneye ŞL deyiz  takımlar bide pedroyu orda izlesin , fiyatını arttırsın  ondan sonra satarsın.
pedro gidersede üzülürüm ,  çok iyi niyetli bir çocuk bir tek yanlışını görmedim daha , kaldıki performansıda iyi . tam beşiktaşa yakışır oyuncu

Evet ŞL oyuncu piyasası için çok önemli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 17:24:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

2015'te Copa America var abi orada oynasa yetecek zaten bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Veli, Ersan ve Cenk Gönen ile 4 er yıllık sözleşme imzalanmış. Atakan Kurt söyledi şimdi canlı yayında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 17:50:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli, Ersan ve Cenk Gönen ile 4 er yıllık sözleşme imzalanmış. Atakan Kurt söyledi şimdi canlı yayında.

Olduysa çok güzel olur derbi öncesi iyice motiveolur Veli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Allah biliyor ; Ben Rüştü Toraman Sivok diye başlayan 11'in yenileceğini her seferinde adım gibi biliyordum.

Kadronun gerisinin hiç önemi yok gözümde. Yerden ara top at Sivok da Toraman da izler Tuncay veya Alex içeri bırakır topu.

He önlerine çapa olsun diye Kleberson'u mu koydun? O zaman da uzaktan vurur Alex ne olsa Rüştü kör golü yer niye vurdurdunuz diye ona buna bağırır.

Ulan sen ne işe yarıyon kalede diye bir kişi sormaz.

Havadan şişirirler Rüştü boşa çıkar 3ü de birbirne bırakır 1,75 lik Alex hayatında atmadığı kadar kafa golünü Beşiktaş'a atar.

Gökhan Zan'a girmiyorum bile.
O alex mevzusunu hiç açma zaten.herif bizim maçlarda fantezi yapıyordu :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 18:08:13
  • Beşiktaş / Bodrum
O alex mevzusunu hiç açma zaten.herif bizim maçlarda fantezi yapıyordu :s20:

Adama sordular en çok kime gol atmayı seviyordun diye Beşiktaş dedi taraftar çok ateşliydi o yüzden dedi :)

Güler misin ağlar mısın durumu tam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş'ın Kavlak'a sözleşmenin 1. yılında 1.4 Milyon Euro, ikinci yılında 1.5 Milyon Euro, 3. yılında 1.6 Milyon Euro ve son yılında ise 1.7 Milyon Euro ödeyeceği belirtildi.
malum1903 özel haber

çok fazla çok..1.2 den başlamalıydı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 18:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın Kavlak'a sözleşmenin 1. yılında 1.4 Milyon Euro, ikinci yılında 1.5 Milyon Euro, 3. yılında 1.6 Milyon Euro ve son yılında ise 1.7 Milyon Euro ödeyeceği belirtildi.
malum1903 özel haber

çok fazla çok..1.2 den başlamalıydı

Olcay ile aynı şartlar. Olsun helal olsun böyle oynayacaksa artık kafası da karışmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Toplu imza atılmış ve Pektemek yok. Buna sevindim...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Türkay

Allah'ını seven şu takıma bi sağ bek bi İnler bi de Milosevic atsın
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

veliyle EL SIKIŞILMASIN direk yollansın doğru düzgün bir ön libero alınsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 21:27:38
  • Beşiktaş / Bodrum
veliyle EL SIKIŞILMASIN direk yollansın doğru düzgün bir ön libero alınsın.

Yok bu kadar da değil ilk kez yaptı böyle bir şey ama Veli'yi yedeğe atacak kadar bir adam şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Daha önce elli kez dedik şu ismail Beşiktaşın topçusu değil malzemecisi olamaz diye.Dinleyen mi var.Şunlardan kurtulmadan bize derbi galibiyeti haram.

Çevrimdışı Deniz

Yok bu kadar da değil ilk kez yaptı böyle bir şey ama Veli'yi yedeğe atacak kadar bir adam şart.
ilki sonu var bunu sezonun en önemli maçında takıma ihanetin kralını etti.hadi pozisyon olur sert girer atılır eyvallah kız gibi sneijder denen artistin gözüne parmak sokmak da ne oluyor.hakemin gözünün önünde hem de.armaya saygısı olan adam bunu yapmaz.yoksa da gidecek.

Çevrimdışı forzatunga

sağ bek, tecrübeli stoper, tecrübeli orta saha

gerisi hikaye hiç maceraya gerek yok yeteri kadar gelecek vaadeden potansiyeli oyuncumuz var

Çevrimdışı Deniz

Linnes,gökhan inler,milosevic İN

veli,uğur boral OUT

Çevrimdışı Deniz

Ben velinin biletini kestim bundan sonra da hiçbir şekilde gözüme giremez.
Top kaptırır gol yeriz eyvallah
olmadık yerde penaltı yapar eyvallah
kötü oynar eyvallah
adama sert girer atılır eyvallah
ama

Bugün yaptığı takıma ihanetten çok öte.Bir derbide bunu yapmanın bir açıklaması olamaz.Sözleşmesi bitiyor diye demek bu kadar rahat?İnşallah yenilememişlerdir.Beşiktaş formasını kaldıramayan adamın bu takımda işi yok açıkça söyleyim.

Çevrimdışı Tolga

Franco haricinde her maç savunduğum Motta'da dahil vasat bir savunma hattımız var önce buranın halledilmesi lazım.Milsoeviç eğer düşündüğüm gibi bir stoperse fark yaratır ama yine söylüyorum sağ bek kesin lazım bu takıma.Ayrıca yerli yada yabancı elimizdekilerden iyi bir ön libero da kesinlikle gerekiyor.Veli iyi hoş tamam ben kalmasından hala yanayım ama derbilerde görüyoruzki bu oyuncuların kalitesi yetmiyor.Daha iyilerine ihtiyacımız var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Olduysa çok güzel olur derbi öncesi iyice motiveolur Veli.

enson bir arkadasımız dedi takıma kalite gerekiyorsa oncelikle sozlesmesi bietnlerle uzatmıcaksın diye

katılıyorum ve birkez daha hatırlatıyorum sizlere bugun bu velinin yaptıgı hata gole mal oldu sonra kırmızıyla takımını eksik bıraktı onun oncesinde atiba denen adam takımı yalnız bıraktı konya macını zora sokmakla yetmedi birde bu macın seyrini bozdu... diyorum sizee bu takımın derbi alabilmesi suan sadece kalitenin yükselmesiyle olur yoksa takım iyi araya kalite serpistiğinde tamam cillop gibi oalcaz... ama copleri yeteneksiz sadece calısmayla olanları atıcaz...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Alper Öcal ‏@alperocal  5 dk.5 dakika önce
Lassana Diarra ve Noboa'yı kim alacak acaba ? İkisi de üst düzey orta saha ve kulüpsüzler.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Lassana Diarra ve Noboa'yı kim alacak acaba ? İkisi de üst düzey orta saha ve kulüpsüzler.
Şu Noboa'yı bizimkiler hala niye almazlar anlamış değilim :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizimkiler almazlar emin olabilirsin  :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Bizimkiler almazlar emin olabilirsin  :kop:
Niyetleri olsaydı çoktan alırdık zaten :)