2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555234 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Linnes kaderabek arasında hangisi ucuzsa o gelsin.biz pahalı gelen oyuncudan faydalanan iyi tuz. :tabe: kabul pahalı olmaz onunda ucuzu ve genç olanı gelsin.Türkiye ligi için yıldız getirmektense gelişime açık genç oyuncuyu tercih ederim.kendimizi dev aynasında görerek bu durumlara geldik.merdivenleri teker teker çıkmaktansa tepeden konmaya çalıştık ve birden o yüksek gözlerinizi kararttı.Türk futbolunun 30 luk milyon euroluk futbolculardan uzaklaşması scout ekiplerinin transferde önemli bir yer tutması ve altyapıların oyuncu üretmesi şart.bu şartlarla futbolun yürümesi imkansız önce farkedip önlemini erken alan kazançlı çıkar.şu kadroya 3 tane yıldız oyuncu getirsende avrupa da şampiyonluk bizim mantalitemizle imkansız.bizim takım olduğumuzda başarılı olacağımız aşikar.takım olmak içinde uzun bir dönem birlikte oynamak ve her sezon 2-3 oyuncu ilave ederek başarılı olunur.real madrit bile olsanız bütün oyuncuları gönderip yerine onlardan daha iyisini verirseniz o sene şampiyonlar liginde şampiyon olamazsınız.biz 3. Sezon sonunda daha yeni takım oluyoruz.önümüz açık.transfer politikamızda gayet güzel.mesela YD de gökhanı olcayı atibayı sosayı veliyi getirirdi.tabi getirirken kkulüplerine3 katı para kendilerine 2 katı para verirdi.herkes kendi sınırını bilir adama eeserinin iki katı para verirsen mücadele isteğini törpülersin.francoya 550 bin yerine 2 milyon verirsen adam neden uğraşsın daha olmadan o parayı alıcak zaten başka yerde olsamda bu parayı alacağım zaten.orta sahaya atibanın yerine çift yönlü ortasaha işimizi görür.biliş çok fazla oyuncu istemiyor bizdede para yok bu yüzden oyuncu alırken joker oyuncular araştırmak mesela santrafor alırken santrafor arkası oynayabilen sağbek alırken stoper veya ön libero oynayabilen  vs oyuncular seçersek bol sakatlık ve kırmızı gören bir takım olarak çok daha doğru olur .

Çevrimdışı Renton

Beyler ortamdaki kızlar bile sarmadı besiktası konusmaya geldim  :tabe:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler ortamdaki kızlar bile sarmadı besiktası konusmaya geldim  :tabe:
Ortamdaki kızlar gecicidir Beşiktaş kalıcıdır  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 01:15:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gençler abartmayalım transferden devam burası benim mekan  :bandit:  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Adam sağlık kontrolüne bile girmiş bence daha dönüş olmaz.gelecek hafta da linnes gelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Adam sağlık kontrolüne bile girmiş bence daha dönüş olmaz.gelecek hafta da linnes gelir
daha transfer sezonu başlamadı bildiğim kadarıyla 5 ocakta şu an yasak değilmi bu haraketler

Çevrimdışı Deniz

daha transfer sezonu başlamadı bildiğim kadarıyla 5 ocakta şu an yasak değilmi bu haraketler
evet yasak hatta kap ceza bile kesebiliyor borsaya bağlı bir kuruluşuz transfer görüşmelerini haber vermek zorundayız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

Kulübüyle anlaştıktan sonra herhangi bir sorun olmuyor.resmi imzayı açıklamadan önce görüşmeye başladığını bildiriyorsun sonra anlaştığını açıklıyorsun.imzaların atıldığını anlaşmanın tarafları açık etmedikten sonra şu an için bir sorun olmaz.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 09:24:42 MURAT ]

Çevrimdışı ozan062

Dr.Gür ‏@Gur1971  22 sa.22 saat önce
İsmi sır gibi saklanan bir genç forveti Beşiktaş İstanbul'a getiriyor(muş)...E hadi bakalım.

ki guvenirim kaynaga:)) ama tabiki dalga gecmiyorsa :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 13:01:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Yasak değil @Necmi  abi istediğin tarihte görüşebilir sözleşme imzalayabilirsin Ocak 5'ten itibaren geçerli olmak üzere.

Kap ile Bosman kuralları farklı çalışıyor. Kap borsada manıplasyon olmasın diye istiyor ama Bosman kurallarına göre her şey serbest.

Real Madrid Reus ile 1 ay önce sözleşme imzaladı mesela Haziran'da geçerli olmak üzere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Transfer hayırlı olsun diyelim şimdilik  :evillol: gerisi akşam haberlerinde  :halay:

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor a göre sağ bek epeyi sıkıntıya girmiş. Bakalım ne olacak
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ntvspor a göre sağ bek epeyi sıkıntıya girmiş. Bakalım ne olacak
Dün Övünç Özdem demişti zaten Molde Linnes için 3 m euro istiyor o yüzden transfer zora girdi diye.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 13:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi de fiyat zaten 4 aydır 3 milyon euro.

Övünç haberi ilk ben vereceğim diye hep sallıyor sonra sessizce geri çekiyorlar haberi güvenmeyin Ntvspor'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Övünç haberi ilk ben vereceğim diye hep sallıyor sonra sessizce geri çekiyorlar haberi güvenmeyin Ntvspor'a.

suana kadar abartısız butun haberleri fos cıktı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası bilemiyorum yazında benzer sebepten dolayı transfer gerçekleşmemişti o yüzden kesin yalan haberdir diyemiyorum umarım bir sorun yoktur tabi.

Çevrimdışı Deniz

Transfer donemi basladiktan sonra linnes 1 hafta icinde imza atmazsa o is olmamis demektir.

Çevrimdışı Tolga

Transfer donemi basladiktan sonra linnes 1 hafta icinde imza atmazsa o is olmamis demektir.
Katılıyorum :ok:

Çevrimdışı Fatih

Onder Ozen kulupteyken Bilic'le kavgali konusmuyor diye haber cikarip bi kac hafta sonra ki basin toplantisinda Bilic'le aranizda problemler, kavgalar kusluk varmis dogru mu? diye soran birisi... Kendi haberinin arkasinda duramiyor daha..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Beyler Turkiyede spor muhabirligi malesef karaktersiz muhabirlerin avuclarina birakilmis.haber almak icin yoneticileri "soylemezsen hakkinda kotu haber yaparız" diye tehdit esen herifler bunlar..ozellikle badem elinde telefon twitterdan duydugu duyumları haber diye yaziyor onun haricinde gidip haber buldugu falan yok.hicbir kaynagi da yok.ve su an bu adam en iyi 3 Besiktas muhabirinden biri olarak seciliyor.aralarinda en durustu ve dobrasi fatih dogan.pek yalan soylemez.genelde onu takip ediyorum..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 13:51:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Onder Ozen kulupteyken Bilic'le kavgali konusmuyor diye haber cikarip bi kac hafta sonra ki basin toplantisinda Bilic'le aranizda problemler, kavgalar kusluk varmis dogru mu? diye soran birisi... Kendi haberinin arkasinda duramiyor daha..

Ntvspor benim gözümde güvenilirlik olarak çoktan bitti.

1 tane evet abartısız 1 taner bile transfer haberi doğru çıkmadı Beşiktaş ile ilgili.

Ve en sinir olduğum yanı haberi sessizce altlara alıp yavaş yavaş silmeleri. Mail attım kaç kez zahmet edip cevap bile vermediler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Benim en cok merak ettigim biz hala Onder ozenin planlarini ve yapilanmasini kullaniyoruz.muhtemelen Ozen onumuzdeki 1 senenin daha planlarini yapmisti.peki o planlar tukenince ne yapacaz?yine menajerlerin kucaginda mi oturacaz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 13:56:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim en cok merak ettigim biz hala Onder ozenin planlarini ve yapilanmasini kullaniyoruz.muhtemelen Ozen onumuzdeki 1 senenin daha planlarini yapmisti.peki o planlar tukenince ne yapacaz?yine menajerlerin kucaginda mi oturacaz..

Tam olarak böyle değil. Önder Özen plandan öte bir yapı bıraktı.

Beşiktaş'ta bu yapı zaten scouting anlamında vardı ama işlevliği yoktu. Şuan sadece yönetim uyandı.

Eksik bölgelere scout ekibinin önerdiği kişiler alınıyor. Plan dediğimiz şey yapılanmada eksik bölgelere genç adam transferiydi bu yapıldı.

Bundan sonrası stratejidir artık ve ona geçildiğini düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Hakan Gundogar, Barbaros Burus, Ersoy Ozdem iyidir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Ben ileri de ne zaman olur bilmiyorum ama Önder Özen'in kulübe geri döneceğini düşünüyorum. :)