2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555916 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Tabi bu arada Kaboul gelirse hepsini çizin bu isimlerin süper transfer olur 4 yıl kapatır kalenin önünü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Tabi bu arada Kaboul gelirse hepsini çizin bu isimlerin süper transfer olur 4 yıl kapatır kalenin önünü.
istanbuldaki maçta çok beğenmiştim tam defans lideri olabilicek bir adam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@ALI RIZA kaptan sence linnes mi kaderabek mi istersin?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Linnes işi büyük ihtimalle olmayacak gibi Molde sürekli fiyat arttırıyormuş maalesef :bawling:
İnşallah vermezler de biz de gider Kaderabek'i alırız.Bilmiyorum yapıldı mı espirisi ama adamın ismi bile Bek yav  :halay:

Çevrimdışı Tolga

İnşallah vermezler de biz de gider Kaderabek'i alırız.Bilmiyorum yapıldı mı espirisi ama adamın ismi bile Bek yav  :halay:
Yalnız Kaderabek ondan da pahalı onu hiç alamayız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

kader gelsin kader alın yazımız bizim o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak

Şimdi şöyle bir durumda da var. Muhtemelen seneye yabancı sınırı AB uyruklu oyuncular için kaldırılacak, diğer ülke vatandaşlarına da 3-5 kişi gibi bir sınırlama getirecektir. Transferlerimizi de biraz da buna göre yapmamız gerekir, yani biraz daha AB vatandaşı ağırlıklı. Bizde zaten halihazır da Franco, Motta, Atiba, Sosa ve Demba Ba var AB dışı vatandaş olarak. Bence transferler yabancı sınırı ile ilgili bilgiler açıklanınca yapılmalı, yoksa yazın oyuncu satmaya çalışırız sürekli :(

Çevrimdışı Deniz

kader gelsin kader alın yazımız bizim o  :biggrinking:
Ben linnesciyim kaderin ortalari begenmiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Şimdi şöyle bir durumda da var. Muhtemelen seneye yabancı sınırı AB uyruklu oyuncular için kaldırılacak, diğer ülke vatandaşlarına da 3-5 kişi gibi bir sınırlama getirecektir. Transferlerimizi de biraz da buna göre yapmamız gerekir, yani biraz daha AB vatandaşı ağırlıklı. Bizde zaten halihazır da Franco, Motta, Atiba, Sosa ve Demba Ba var AB dışı vatandaş olarak. Bence transferler yabancı sınırı ile ilgili bilgiler açıklanınca yapılmalı, yoksa yazın oyuncu satmaya çalışırız sürekli :(
Yalnız Atiba Kanada vatandaşı

Çevrimdışı Deniz

Yalnız Atiba Kanada vatandaşı
Atiba ayni zamanda hollanda vatandasi degil mi

Çevrimdışı forzatunga

demba ba da fransız pasaportu da var.

Çevrimdışı forzatunga

Atiba ayni zamanda hollanda vatandasi degil mi

yok o  Kanada+Trinidad ve Tobago

Çevrimdışı ZORBEY

http://cuseppemeatsa.blogspot.co.uk/2014/12/potansiyele-yatrm-alexander-milosevic.html

can çalışkana ait bir yazı severim yazılarını iyi bir beşiktaşlıdır

süper anlatım " hayır ağlamıyorum, gözüme birşey kaçtı"
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ALI RIZA

sağ kanatta sen iyisen seni bile tercih ederim @Deniz ama lines gelsin hilbert gibi gördügüm kadarıyla içeride giriyor daha güzel kaderebek pek bilmiyorum  :money:

Çevrimdışı Deniz

Linnese kanim isindi benim  :busted_cop:

Çevrimdışı TØLGA

Linnese kanim isindi benim  :busted_cop:
şeyi çıkmadan geliyosa gelsin yoksa gitsinler başka birini alsınar ya çok uzadı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Ben acikva alyleyim linnes isi bitti bence.molde yan ciziyor haberleri tamamen firat gibi masabasinda haber yapan sazanlarin uydurmasi.anc linnes tranaferini coktan bitirmistirnyoksa artik lafini yapmazlardi direk yalanlarlardi.bakin ronaldinhoya?ayak yapti kulup direk acikladi artik bedava ya gelse de yok dedi.linneste boyle bise olsa yine ayni aciklama gelirdi.

Çevrimdışı Tolga

Ben acikva alyleyim linnes isi bitti bence.molde yan ciziyor haberleri tamamen firat gibi masabasinda haber yapan sazanlarin uydurmasi.anc linnes tranaferini coktan bitirmistirnyoksa artik lafini yapmazlardi direk yalanlarlardi.bakin ronaldinhoya?ayak yapti kulup direk acikladi artik bedava ya gelse de yok dedi.linneste boyle bise olsa yine ayni aciklama gelirdi.
Umarım dediğin gibidir de gene yazın olduğu gibi her gün hangi sağ bek gelecek diye burada konuşmak zorunda kalmayız :)

Çevrimdışı Deniz

Umarım dediğin gibidir de gene yazın olduğu gibi her gün hangi sağ bek gelecek diye burada konuşmak zorunda kalmayız :)
Bu kez de sag bek almazlarsa cok agir konusurum :)

Çevrimdışı Tolga

Bu kez de sag bek almazlarsa cok agir konusurum :)
Sağ bek alınır diye düşünüyorum da kim olur bu isim bilmiyorum ama alınmazsa sırf bu yüzden şampiyonluğu kaybedebiliriz.

Çevrimdışı TØLGA

Sağ bek alınır diye düşünüyorum da kim olur bu isim bilmiyorum ama alınmazsa sırf bu yüzden şampiyonluğu kaybedebiliriz.
ortasahada bir o kadar önemli  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ortasahada bir o kadar önemli  :tabe:
O da önemli tabi ama sağ bekte Serdar dışında oyuncumuz yok o açıdan alternatifsiz bir bölge orası  :)

Çevrimdışı TØLGA

O da önemli tabi ama sağ bekte Serdar dışında oyuncumuz yok o açıdan alternatifsiz bir bölge orası  :)
ortasahayaa aldınmı onunda alternatifi var aslında ama alabiliyosak sağbekte alalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

ortasahayaa aldınmı onunda alternatifi var aslında ama alabiliyosak sağbekte alalım
Atiba'yı sağ bek oynatma fikrini çok doğru bulmuyorum zaten Atiba da orada çok etkili oynayamıyor.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 23:07:33 Tolgaozkhrmn ]