Serdar yardırıyor diyorsunuz da adamda hücuma çıkmak zaten yok yaptığı iş sadece savunma onu da bırakalım yapsın yani serdarla yürümez
@Renton Bunu daha önce foruma yazmıştım, tekrar edeyim:
Serdar an itibarı ile müthiş bir form yakaladı ve farkındyaım ki maksimum şekilde oynuyor. Defansta sağ kanattan neredeyse atak yemiyoruz. GSnin zaten kanatları en büyük problem. Tüm ligde, FB ve İBB dışında kanatları işleyen tek takım yok. Açıkta ise Töre ayrıca yardırıyor. Adam zaten sağ bekin deplase olmasını istemiyor ileriye. KEndi tüm insiyatifi alıyor. Sağ bek alınırsa tabii ki hayır demem ama şu an için sağ beke vereceğimiz bütçeyi orta sahaya verirsek, Atiba'yı da sağ beke kaydırma imkanımız doğar. Atiba PSV'de bek olarak oynadı 2 yıl. Almayalım demiyorum, bu yıl idare eder diyorum. Gördüğümüz kadarı ile AL için de yeterince iyi.
Sağ bek transferi bir şekilde yapılmalı.Serdar'ın takımda alternatifi yok Allah korusun sakatlansa Fb maçındaki gibi Necip'le mi devam edeceğiz.
@Tolgaozkhrmn Alternatif en büyük problem, burada haklısın. yukarıda da yazdığım gibi, bence bizim takımın en önemli eksiği box to box orta saha. Eğer buraya güçlü bir takviye yaparsak Atiba'yı sağ beke kaydırma şansımız olacak. Ben hep bu açıdan bakıyorum.
sonuç olarak takımın ihtiyaçları sınırsız, kaynaklar sınırlı. Fazla kurşun atma şansımız yok. En optimal çözümü konuşmalıyız. Bu da bence orta saha transferinden geçer. Alex Milo gibi uygun transfer bekler için pek mümkün değil çünkü modern dünya futbolunun önemli mevkilerinden birisi bek. Ve maalesef dünyada da kolay yetişmiyor. Almanya'da bile Lahm'ın yerine kimin geleceğini tartışıyorlar. Yoksa kim istemez her pozisyona en iyi adamı almamızı?