2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558414 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Stopere şöyle bakılıyor.

Sivok gidecek. Ama nasıl?

Sivok giderse elde Pedro ve Ersan kalıyor.

Sadece Milosevic yetmez zaten yabancı kuralı kalkacak Haziran'da. Milo alınır haziranda Sivok ayırlınca bir stoper dhaa alınır.

Milosevic çok ucuz yatırım yani asıl stoper yaza kalabilir. Milo hem oynatma hem proje transferi gözümde.
Sene sonu pedro da satılıp milo pedro pozisyonuna yanına üst düzey bir stoper planı olabilir mi peki abi

Çevrimdışı TØLGA

Özetle yazan şu:

Club America yetkililerine hitaben hazırlanmış bir yazı. Club America oyuncularından Miguel Artuno Layun Prado'ya transfer teklif etmişiz. Altta maddeler halinde kulübe ve futbolcuya teklif ettiğimiz ödemelerin ayrıntıları yazılı (yıllık gelir, maç başı ücret, ev, araca vs). 3,5 yıllık anlaşma talep etmişiz. Bu teklifimiz 4 ocak tarihine kadar geçerliymiş.

Sol bek oyuncusu. Kulübünden yanıt bekleniyor.
@Pascal teşekkürler  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Şu şartlarda bence başka birini alabileceğimizi sanmıyorum bence Milosevic gelecektir.
Limit açtık ya pek sıkıntı yapmaz yönetim pedroyuda elden çıkarabiliriz devre arasında sivokta gidecek tabi sivok devre arasında giderse pedro kalır.Bilic şuan stopere düzenli oynamayan ama tecrübeli adam istiyor 28-32 yaşları arasında falan düşünüyordur.Zaten devre arası döneminde kimse takır takır oynayan stoperini vermez ancak absürt bi teklife satarlar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Stopere şöyle bakılıyor.

Sivok gidecek. Ama nasıl?

Sivok giderse elde Pedro ve Ersan kalıyor.

Sadece Milosevic yetmez zaten yabancı kuralı kalkacak Haziran'da. Milo alınır haziranda Sivok ayırlınca bir stoper dhaa alınır.

Milosevic çok ucuz yatırım yani asıl stoper yaza kalabilir. Milo hem oynatma hem proje transferi gözümde.
İşte bende geçen gün bunu söylemiştim Sivok gidecek ve gelecek transfer döneminde yani yazın bir stoper daha alınacak ki bence alınması da lazım.Milosevic şimdilik hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliğini arttırmak amaçlı transfer edildiğini düşünüyorum.Bilic'in kafasındaki stoper sayısı toplamda 5 ben bunu uzun zamandır söylüyorum.Seneye de böyle olacak gibi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Limit açtık ya pek sıkıntı yapmaz yönetim pedroyuda elden çıkarabiliriz devre arasında sivokta gidecek tabi sivok devre arasında giderse pedro kalır.Bilic şuan stopere düzenli oynamayan ama tecrübeli adam istiyor 28-32 yaşları arasında falan düşünüyordur.Zaten devre arası döneminde kimse takır takır oynayan stoperini vermez ancak absürt bi teklife satarlar
Bence asıl alınmak istenen stoper her kimse yazın alınacaktır şimdilik böyle idare edilecektir.Sivok'ta sezon sonu gönderilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ki Pedro güney amerika futbolundan gelip buraya adapte oldu bu transfer daha kolay adapte olur sanki
Aynen öyle hocam :)

Çevrimdışı ALI RIZA

liverpool karşında oynar bakalım nasıl kalitede oyuncu  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

bu belgenin içeriği tam olarak nedir Miguel_layun adı geçiyorda  :biggrinking:
Bunu kim ortaya atmış? Hangi kafayla ortaya atmış? Photoshopla alttaki sponsorları düzeltmek hiç mi aklına gelmemiş?  :evillol:

Çevrimdışı Renton

Bence asıl alınmak istenen stoper her kimse yazın alınacaktır şimdilik böyle idare edilecektir.Sivok'ta sezon sonu gönderilir diye düşünüyorum.
Yabancı kuralı 7-8 de falan kalırsa sözleşme olarak sivok devre arasıda gidebilir ersan-atınç-milosevic-pedro götürür yarım dönemi

Çevrimdışı TØLGA

Bunu kim ortaya atmış? Hangi kafayla ortaya atmış? Photoshopla alttaki sponsorları düzeltmek hiç mi aklına gelmemiş?  :evillol:
ona kafası yetmemiş sadece tarihi değiştirmiş  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bir actim tv yi Alexander TVde yeni uyanınca böle oluyo :D
Son durum nedir şimdi :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

ona kafası yetmemiş sadece tarihi değiştirmiş  :evillol:
İnsan yalan haber yapıyorsa ayrıntılara biraz dikkat eder değil mi  :evillol: aptal mı sanıyor bunlar bizi anlamıyorum ki  :iscrewy:

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

Transferle ilgili genel görüşlere ben de katılıyorum. Takımın en az 3 takviyeye ihtiyacı var;

1) Stoper (ki alex milo ile halledilmiş gibi duruyor. Gerçi söz konusu kartalım ise KAP'a düşmeden emin olmamak lazım :) )
2) Sağ bek (forumda bir kaç defa söyledim, tekrar edeyim: Serdar son 2 aydır yardırıyor, bence bütçe yoksa bu yılı serdar ile tamamlayalım. Sağ bek transferi gelecek seneye yapılabilir, hem de daha iyi araştırıp daha uygun fiyata bulabiliriz. Bir de ŞL'ye gidersek zaten genç oyuncuların çoğu gelecektir)
3) Orta saha ( bana göre en acil transfer buraya yapılmalı. Oyunu çift yönlü oynayan, direkt katkı alacağımız bir orta saha. Çok acil. Benim çekincelerim olsa da en optimal çözüm İnler gibi geliyor. İnşallah Jones, Niang gibi haybeye transfer olmaz)

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Renton

Sağlık kontrolünde geçti bonservis,oyuncu ücreti vs anlaşıldı yönetim bilicin istediği tecrübeli stoperlerden haber bekliyor

Çevrimdışı Abdullah

Anlaşma sağlandı diğer alternatiflerle görüşülüyor sanırım  :bandit:

Çevrimdışı Renton

Selam Arkadaşlar,

Transferle ilgili genel görüşlere ben de katılıyorum. Takımın en az 3 takviyeye ihtiyacı var;

1) Stoper (ki alex milo ile halledilmiş gibi duruyor. Gerçi söz konusu kartalım ise KAP'a düşmeden emin olmamak lazım :) )
2) Sağ bek (forumda bir kaç defa söyledim, tekrar edeyim: Serdar son 2 aydır yardırıyor, bence bütçe yoksa bu yılı serdar ile tamamlayalım. Sağ bek transferi gelecek seneye yapılabilir, hem de daha iyi araştırıp daha uygun fiyata bulabiliriz. Bir de ŞL'ye gidersek zaten genç oyuncuların çoğu gelecektir)
3) Orta saha ( bana göre en acil transfer buraya yapılmalı. Oyunu çift yönlü oynayan, direkt katkı alacağımız bir orta saha. Çok acil. Benim çekincelerim olsa da en optimal çözüm İnler gibi geliyor. İnşallah Jones, Niang gibi haybeye transfer olmaz)
Serdar yardırıyor diyorsunuz da adamda hücuma çıkmak zaten yok yaptığı iş sadece savunma onu da bırakalım yapsın yani serdarla yürümez

Çevrimdışı Tolga

Selam Arkadaşlar,

Sağ bek transferi bir şekilde yapılmalı.Serdar'ın takımda alternatifi yok Allah korusun sakatlansa Fb maçındaki gibi Necip'le mi devam edeceğiz.

Çevrimdışı Deniz

Bilic tecrübeli oyuncu istiyor ama mali durum buna el vermez 900.000€ ya bu çocuk nerdeyse bedava.Sakatlık falan yaşamasın 2 seneye 10 milyon € ya satarız  :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Bilic tecrübeli oyuncu istiyor ama mali durum buna el vermez 900.000€ ya bu çocuk nerdeyse bedava.Sakatlık falan yaşamasın 2 seneye 10 milyon € ya satarız  :halay:
mbamba mi ne var anderlect de onu portoya sattilar galiba onun yerine almazlar ins. Gerci bizim verdiğimiz parayı vermezler ama oyuncu orayıda isteyebilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

Alıntı
Serdar yardırıyor diyorsunuz da adamda hücuma çıkmak zaten yok yaptığı iş sadece savunma onu da bırakalım yapsın yani serdarla yürümez

@Renton

Bunu daha önce foruma yazmıştım, tekrar edeyim:

Serdar an itibarı ile müthiş bir form yakaladı ve farkındyaım ki maksimum şekilde oynuyor. Defansta sağ kanattan neredeyse atak yemiyoruz. GSnin zaten kanatları en büyük problem. Tüm ligde, FB ve İBB dışında kanatları işleyen tek takım yok. Açıkta ise Töre ayrıca yardırıyor. Adam zaten sağ bekin deplase olmasını istemiyor ileriye. KEndi tüm insiyatifi alıyor. Sağ bek alınırsa tabii ki hayır demem ama şu an için sağ beke vereceğimiz bütçeyi orta sahaya verirsek, Atiba'yı da sağ beke kaydırma imkanımız doğar. Atiba PSV'de bek olarak oynadı 2 yıl. Almayalım demiyorum, bu yıl idare eder diyorum. Gördüğümüz kadarı ile AL için de yeterince iyi.

Sağ bek transferi bir şekilde yapılmalı.Serdar'ın takımda alternatifi yok Allah korusun sakatlansa Fb maçındaki gibi Necip'le mi devam edeceğiz.

@Tolgaozkhrmn

Alternatif en büyük problem, burada haklısın. yukarıda da yazdığım gibi, bence bizim takımın en önemli eksiği box to box orta saha. Eğer buraya güçlü bir takviye yaparsak Atiba'yı sağ beke kaydırma şansımız olacak. Ben hep bu açıdan bakıyorum.

sonuç olarak takımın ihtiyaçları sınırsız, kaynaklar sınırlı. Fazla kurşun atma şansımız yok. En optimal çözümü konuşmalıyız. Bu da  bence orta saha transferinden geçer. Alex Milo gibi uygun transfer bekler için pek mümkün değil çünkü modern dünya futbolunun önemli mevkilerinden birisi bek. Ve maalesef dünyada da kolay yetişmiyor. Almanya'da bile Lahm'ın yerine kimin geleceğini tartışıyorlar. Yoksa kim istemez her pozisyona en iyi adamı almamızı?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tolga

@Renton

Bunu daha önce foruma yazmıştım, tekrar edeyim:

Serdar an itibarı ile müthiş bir form yakaladı ve farkındyaım ki maksimum şekilde oynuyor. Defansta sağ kanattan neredeyse atak yemiyoruz. GSnin zaten kanatları en büyük problem. Tüm ligde, FB ve İBB dışında kanatları işleyen tek takım yok. Açıkta ise Töre ayrıca yardırıyor. Adam zaten sağ bekin deplase olmasını istemiyor ileriye. KEndi tüm insiyatifi alıyor. Sağ bek alınırsa tabii ki hayır demem ama şu an için sağ beke vereceğimiz bütçeyi orta sahaya verirsek, Atiba'yı da sağ beke kaydırma imkanımız doğar. Atiba PSV'de bek olarak oynadı 2 yıl. Almayalım demiyorum, bu yıl idare eder diyorum. Gördüğümüz kadarı ile AL için de yeterince iyi.

@Tolgaozkhrmn

Alternatif en büyük problem, burada haklısın. yukarıda da yazdığım gibi, bence bizim takımın en önemli eksiği box to box orta saha. Eğer buraya güçlü bir takviye yaparsak Atiba'yı sağ beke kaydırma şansımız olacak. Ben hep bu açıdan bakıyorum.

sonuç olarak takımın ihtiyaçları sınırsız, kaynaklar sınırlı. Fazla kurşun atma şansımız yok. En optimal çözümü konuşmalıyız. Bu da  bence orta saha transferinden geçer. Alex Milo gibi uygun transfer bekler için pek mümkün değil çünkü modern dünya futbolunun önemli mevkilerinden birisi bek. Ve maalesef dünyada da kolay yetişmiyor. Almanya'da bile Lahm'ın yerine kimin geleceğini tartışıyorlar. Yoksa kim istemez her pozisyona en iyi adamı almamızı?
Motta gibi geçici bir çözümde bulunabilir eğer iyi bir sağ bek bulunamıyorsa sezon sonun kadar bizi idare eder.Motta'da ilk alındığında kiralık olarak alınmıştı ve biraz da mecburiyetten dolayı alınmıştı ve sonra bonservisi alındı.Buna benzer birşey yapılabilir en kötü ihtimalle.Atiba'nın sağ bekte oynama işine ben çok sıcak bakmıyorum açıkçası orada nedense performansı yarı yarıya düşüyor.Bize bindirmesi iyi olacak ve sıfıra girip orta yapabilecek bir bek lazım Atiba bu özelliklerde bir oyuncu değil Serdar zaten değil.

Çevrimdışı TØLGA

Oğlum bu adam tam bizlik yaaaa cezali olduğu bir maçta tribünlere amigoluk yapmıs  :director: fotolarıda varda telefondayım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Oğlum bu adam tam bizlik yaaaa cezali olduğu bir maçta tribünlere amigoluk yapmıs  :director: fotolarıda varda telefondayım
Bize normal adam gelmez zaten :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Sakat zaten.Ağzı yüzü dağılmış hava topunda kahkaha atıyor  :kop: :kop: :kop: .Tam bizlik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

@panic13 Dostum öyle bir bek anlayışı kalmadı dünyada  :lol: ön tarafta gökhan töre gibi çapraz içeri giren bir oyuncumuz olduğu için böyle düşünüyosun sende anlıyorum.Ama bence bek bindirmeleri gelirse gökhanın çapraz koşularıyla bek oyuncusu çok rahat boşluklar bulabilir o kanatta ama doğru yediğimiz gollerin şuanlık %11 lik bir kısmı sağ kanattan sanırım,savunma işini iyi üstlendi gökhanında payı var geriye çok destek veriyor