2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560460 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

asan #BJK ‏@hakasikci  7 dk.7 dakika önce
Yine gencecik stoper almışız bilic oynatmaz ki beyler boşuna sevindiniz.
 :kop: :kop:
Olur mu olur  :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

genede sakin olalım bu işler belli olmaz daha çok ateş ederiz  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

asan #BJK ‏@hakasikci  7 dk.7 dakika önce
Yine gencecik stoper almışız bilic oynatmaz ki beyler boşuna sevindiniz.
 :kop: :kop:
Bu saf temiz insan kim acaba  :iscrewy: biliç kaç yasındakileri oynatıyor 30 35 yasındakiler mi bunlar takip edilir mi  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Gece 2'yi geçsin BJK (ve ekstra istek üzerine Trabzon) transfer tiyoları vereceğim, önce gazeteler bir baskıya gitsin @firatgunayer stayla:)
0 yanıt 0 retweet
 Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi1
Daha fazla
badem bıyık  :kop: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Tabi resmi açıklama olmadan inanmamak lazım aslında sadece oyuncu hakkında yeterli bilgiye sahip olabilseydik ona göre yorum yapabilirdik. :)

Çevrimdışı TØLGA

Bu saf temiz insan kim acaba  :iscrewy: biliç kaç yasındakileri oynatıyor 30 35 yasındakiler mi bunlar takip edilir mi  :alala:
o anlamda demiyor yaaaaa pedro franco ilk geldiğinde devre arasına kadar oynamadı ya ondan laf sokmuş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Gece 2'yi geçsin BJK (ve ekstra istek üzerine Trabzon) transfer tiyoları vereceğim, önce gazeteler bir baskıya gitsin @firatgunayer stayla:)
0 yanıt 0 retweet
 Yanıtla  Retweetle  Favorilere eklendi1
Daha fazla
badem bıyık  :kop: :kop: :kop:
He şimdi Mitrovic'den bahseder artık zamanı geldi ulan badem bıyık hep aynı :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

o anlamda demiyor yaaaaa pedro franco ilk geldiğinde devre arasına kadar oynamadı ya ondan laf sokmuş  :biggrinking:
iyi de biliç te önder özen de açıkladılar daha hazır değil diye ligi 2. yarısında oynaycak dedi oynattı bunlar boşlar  :money:

Çevrimdışı Renton

ahahaha ali ece iyi güldürdü  :super: :super:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Bilic oynatmaz malesef ciddi anlamda söylüyorum ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Oynatmayacaksa zaten alınmasın bize gelen oyuncu oynayacak oyuncu olmalı.

Çevrimdışı Renton

Adam haklı beyler oynatmaz ki bilic sakatlık çıkana kadar sivok-escudeyi bozmadı hatırlayın franco formayı bi aldı bırakmadı bidaha
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

nejippppppi oynatır onu oynatmaz   :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Oynatmayacaksa zaten alınmasın bize gelen oyuncu oynayacak oyuncu olmalı.
Valla Tolga senle benim futbol mantığımız ve düşüncelerimiz genelde aynı bendeki endişeler eminim sende de vardır :) .Bilic gençlere güvenen bir TD değil.2 senedir takımın başında başka bir teknik adam olsa Ersana verdiği şansın 10 da birini Atınça verirdi.Ama Bilic korkuyor oynatamıyor.Pedroya da bunu yaptı Kerime de.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Adam haklı beyler oynatmaz ki bilic sakatlık çıkana kadar sivok-escudeyi bozmadı hatırlayın franco formayı bi aldı bırakmadı bidaha
Bazen düşünüyorum o maçta franco kötü oynasa halimiz ne olacaktı?Neyse ki şansını iyi değerlendirdi.Yoksa escude kanseriyle belki sözleşme bile uzatmıştıık..

Çevrimdışı TØLGA

Bazen düşünüyorum o maçta franco kötü oynasa halimiz ne olacaktı?Neyse ki şansını iyi değerlendirdi.Yoksa escude kanseriyle belki sözleşme bile uzatmıştıık..
ruhsuz adamdı yaa tam fransız beyfendisi  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Valla Tolga senle benim futbol mantığımız ve düşüncelerimiz genelde aynı bendeki endişeler eminim sende de vardır :) .Bilic gençlere güvenen bir TD değil.2 senedir takımın başında başka bir teknik adam olsa Ersana verdiği şansın 10 da birini Atınça verirdi.Ama Bilic korkuyor oynatamıyor.Pedroya da bunu yaptı Kerime de.
Haklısın Deniz Bilic'in böyle takıntıları var maalesef dediğin gibi Ersan'a verilen şansın 10 da 1 i Atınç'a verilse ondan daha iyi oynayacağından hiç şüphem yok :)

Çevrimdışı nannan

Haklısın Deniz Bilic'in böyle takıntıları var maalesef dediğin gibi Ersan'a verilen şansın 10 da 1 i Atınç'a verilse ondan daha iyi oynayacağından hiç şüphem yok :)
Ben de aynı fikirde sayılırım ama bir de şu açıdan baksak?
Sakatlık ve ceza olmadığı sürece kadroda değişikliğe gitmediği halde haftalarca-aylarca ilk 11 yüüzü görmeyen oyuncular oynadığı zaman inanılmaz verim veriyorlar. Pedro, Kerim hatta Serdar Kurtuluş bunun en iyi örnekleri. Evet Bilic kadro konusunda biraz takıntılı birisi. Hatta bu yılki dar kadromuz tamamen onun tercihi (sebeplerini de sanırım ntvspor'da açıklamıştı). Bu da beni şöyle düşünmeye itiyor: Futbolcular neden oynamadığı konusunda tamamen ikna oluyor; eksiklerini tamamlamak ve fırsatını bulduğunda iyi bir performans göstermek için iyi çalışıyorlar. Bunun da örnekleri çok:
-Serdar varken sağ bekte İsmail ve Necip'e kadar herkesi kullandık, Serdar acayip bir vücut yapmış, saçma sapan top kayıplarını bırakmış, kendine güveni gelmiş bir şekilde döndü.
-Kerim geçen sezon kuvvetsizdi, bu sene bariz bi şekilde yere daha sağlam basıyor, gökhan töre gibi kuvvetli olmadığı için hızını kullanmaya çalışıyor.
-Cenk Tosun'a da dikkat ettiyseniz sezon başına nazaran ileride daha fazla fiziki mücadeleye girip savunmayı yıpratmaya çalışıyor.(Bunu henüz acemice yapıyor ama bişeyler yapmaya çalıştığı kesin.)

Çevrimdışı cisse557

Biliç'in bir takıntısı olduğu gerçek ama bu takıntı 1 senede taş gibi bir takım ortaya çıkardı.

Çevrimdışı Çağrı

Haydaaaaa.

Hani çalımla belini kırdı derler ya yönetim resmen bel fıtığı operasyonu yaptı.

Kısa Milosevic değerlendirmesi ile gireyim bu gecelik.

ÇOK İYİ STOPER ALDIK. Abartısız söylüyorum. Genç alınacaksa alınabilecek en iyi adamı aldık.

Ben 7-8 maç izledim aralı aralı Psv filan alır diye bekliyordum çok şaşırdım.

Adam 1,91 ama o boya göre çok çabuk ve hızlı. Ve kafa topları hakimiyeti çok iyi. Çünkü çok iyi zıplıyor. İlerde çok parlaması muhtemel bir stoper.

Kesici sert ama agresif değildir. Yani pislik yapacak oyuncu kararkteri  de değil güçlü olmasına rağmen Pedro gibidir.

Mexes gibi bir şey geleceğine kesinlikle mantıklı hamledir. Çünkü adamın pasları çok iyi. Şaşıracaksınız ama bu boya rağmen Zago kadar iyi oyun kurabilen bir stoper Milosevic.

Eksikleri var mı var markajı iyi değildir. Yani resmen Pedro ile anahtar kilit olacak adam almışız.

Adamı saramaz Pedro gibi o yüzden pivot adamları bu tutup kafaya çıkacak Pedro ara topları kesecek.

Şuan Ersan'ın bir boy üstü bu adam ama potansiyeli 3 boy üstü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Haydaaaaa.

Hani çalımla belini kırdı derler ya yönetim resmen bel fıtığı operasyonu yaptı.

Kısa Milosevic değerlendirmesi ile gireyim bu gecelik.

ÇOK İYİ STOPER ALDIK. Abartısız söylüyorum. Genç alınacaksa alınabilecek en iyi adamı aldık.

Ben 7-8 maç izledim aralı aralı Psv filan alır diye bekliyordum çok şaşırdım.

Adam 1,91 ama o boya göre çok çabuk ve hızlı. Ve kafa topları hakimiyeti çok iyi. Çünkü çok iyi zıplıyor. İlerde çok parlaması muhtemel bir stoper.

Kesici sert ama agresif değildir. Yani pislik yapacak oyuncu kararkteri  de değil güçlü olmasına rağmen Pedro gibidir.

Mexes gibi bir şey geleceğine kesinlikle mantıklı hamledir. Çünkü adamın pasları çok iyi. Şaşıracaksınız ama bu boya rağmen Zago kadar iyi oyun kurabilen bir stoper Milosevic.

Eksikleri var mı var markajı iyi değildir. Yani resmen Pedro ile anahtar kilit olacak adam almışız.

Adamı saramaz Pedro gibi o yüzden pivot adamları bu tutup kafaya çıkacak Pedro ara topları kesecek.

Şuan Ersan'ın bir boy üstü bu adam ama potansiyeli 3 boy üstü.
Sen böyle konuştuğuna göre baya iş yapacaktır o zaman hocam :claps: bende biraz izledim fena bulmadım tabi oynadığı zaman daha net görmüş oluruz :)

Çevrimdışı Çağrı

Sen böyle konuştuğuna göre baya iş yapacaktır o zaman hocam :claps: bende biraz izledim fena bulmadım tabi oynadığı zaman daha net görmüş oluruz :)

Hocam şaşırdım ama çok sevindim inan çok değişik çünkü.

En önemlisi bu da şımarık değil.

Ve Linnes sağ bek Norveç Milo sağ stoper İsveç. İkisi yakın dil.

Motta sol bek portekizce Pedro sol stoper portekizce

Bu uyumlar çok çok önemli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Güvenme konusunda biraz farklı düşünüyorum ben.Eğer iyiyse oyuncu oynatıyor yoksa Kerim,Gökhan töreyi değil Uğur Boralı oynatırdı.Bu iki oyuncu da gösterdiler daha iyi olduklarını ve bilicin opsiyonları haline geldiler.Atınç a da şans vermeye başladı ancak kupa maçında bi pozisyon vardı adam adama mücadelede düştü ve pozisyon gol olacaktı nerdeyse.Ersan tecrübesi ve fiziği ile Atınçtan daha iyi bir Defans oyuncusu hiç bir teknik adam elinde daha iyisi varken kötüsünü oynatmaz kanımca.Atınç kupa maçlarında arada sakatlık olduğunda oynayacak tecrübe kazanacak bu süreçte de fiziksel gelişimini tamamlarsa orada oynatır Biliç onu bundan eminim.Genç bir oyuncu kendini gösterecek ve formayı alacak.Şu an oğuzhan mı Sosa mı oynasın derseler kimi tercih edersiniz ?

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece'nin transfer konuşmasına 5 dakika kaldı bakalı neler söyleyecek

Bi İnler de işlem tamam demez ki  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bir de transfer dönemi açılmak üzere.

Yani bu adam bir hafta sonra İstanbul'da olabilir Linnes ile birlikte .

Heyecan verici :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli