Adımızın Fırat olup, Vodafone Arenada VİP Ve Loca yılbası kutlamasına mı katılmamız gerekiyor, aynılarını kaç gundur bizde soyluyoruz,hatta daha detaylısını ;
1- Linnesle gecen yaz anlaşıldı, Molde fahiş fiyata Avrupaya satma peşinde onları ikna turu var. Bu sefer açıkta kalmamak içinde başka alternatifleri mevcut ama mutlaka sağbek devre arası alınacak.
2- İnlerin menajeriyle prensipte anlaşıldı sorun Napolide, bonserviste anlaşılması zor, hatta ben bu olaya FB ninde girip fiyat karıştıracağını düşünüyorum.
3- Kurt Zouma teklif edilmedi, Beşiktaş kiralamaya çalışıyor. Tapusuyla alman zaten imkansız veya satın alma opsiyonuyla, Zouma adamların geleceğe yatırımı, Ba nın ve yönetimin Chelseayle sıcak ilişkilerinin meyvası Kiralamaya çalışıyolar, hatta 1.5 seneliğine.
4- Forvetede ilk defa Khouma Babacar ismi geçmiş sanırım, buna çok sevindim ama bence imkansız 7-8 m eurodan aşşağı alma dönemi artık Babacar için geçti.Ha bi çılgınlık yapıp Avrupa Kupası ve Lig şampiyonluğu için alırlarsa, Beşiktaşın gelecek 5 senesini ve Vodafone Arenada gol show işini garantiler yönetim, çok acayip iş yapmış olur.