2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4554967 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

derin futboldaki goy goy gene efsane  :kop: :kop:

@Tolga  çok konu dışına çıkıyorsun alarm verdirmek üzeresin bana dikkat biraz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Torosidis tipi bekin sol ayaklı olanı sola lazım.

Beklerimizden birinin hücumu çok iyi birinin savunması çok iyi olmalı çünkü sistemimiz böyle bizim.

İkisi birden çıkmıyor.
torosidis sol bek te oynuyor abi bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga  çok konu dışına çıkıyorsun alarm verdirmek üzeresin bana dikkat biraz  :D
:D tamam tamam burdanda kovulmayayım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop: :kop:

rasim bombaaaa :D
haydar dümenin sorularını okuyo
Birazdan uzaylılara geçecekler :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Yok sağ bek kardeşim orjini solda idare eder
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek diye biliyorum bende

Çevrimdışı Çağrı

:D tamam tamam burdanda kovulmayayım

Ben biraz daha esneğim ama abartmadan  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  54 sn.55 saniye önce
1) Bir çok isim çıkmaya devam etse de sağ bek için en güçlü aday Linnes.Oyuncuyla kesin anlaşma sağlandı..Molde sorun çıkartmazsa,iş biter.

Başladı ilk tahminim doğru bu arada.

Çevrimdışı cisse557

Cavcav'ın sattığı adamdan kimse bir daha para kazanamaz  :kop:
Son zamanlarda traştı falan saçmalıyor ama adam topçudan da anlıyor :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  16 sn.16 saniye önce
2) Gökhan İnler olayı doğru..Menajeri teklif etti..Geçen hafta İtalya'da görüşme oldu..Oyuncu da sorun yok..Olay Napoli'de biter..Çünkü..

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  54 sn.55 saniye önce
1) Bir çok isim çıkmaya devam etse de sağ bek için en güçlü aday Linnes.Oyuncuyla kesin anlaşma sağlandı..Molde sorun çıkartmazsa,iş biter.

Başladı ilk tahminim doğru bu arada.
Zaten sorunun Molde'de olduğunu bilmeyen mi var ki :D

Çevrimiçi Samet Ç

3) Napoli iyi para verdiği için yüksek bonservisle satmak istiyor..
Ancak oyuncunun piyasası düştü..Makul rakama inerse,BJK teklif yapacak

Çevrimdışı TØLGA

şşşşşşş  çerez çeşidi badem konuşuyor sessizlik  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Herkese iyi geceler bugünlük bu kadar yeter.

Çevrimdışı Tolga

3) Napoli iyi para verdiği için yüksek bonservisle satmak istiyor..
Ancak oyuncunun piyasası düştü..Makul rakama inerse,BJK teklif yapacak
Eğer tahmin ettiğim fiyatlardaysa bu işin olması zor tabi :)

Çevrimdışı Tolga

Herkese iyi geceler bugünlük bu kadar yeter.
Sağolasın hocam iyi geceler görüşürüz :)

Çevrimdışı murat

Praet hayal olur abi keza Konoplyanka'da. Yedirmezler bize
st etiende gradel ve hamadu (isim yanlış olabilir) iyi oyuncular.almanya liginde çok oyuncu var takip ettiğim.bir ara fransa ligini çok seyrederdim az yıldız bulmadım oralarda heğpsi ingilterenin yolunu tuttu.keza almanyada götze reus marin vs birçok oyuncuyu daha henüz 17-18 yaşlarında iken ilgimi çekmişti.hatta olcay şahan almanyada oynarken ve bütün almanyadakileri milli takıma çağırırken çağırmamalarına hayret etmiştim.beşiktaşa geldiğini duyduğumda çok yararlı olacağını en iyi transferimizin o olduğunu yakınımdakilere söylemişimdir.oğuzhanı bilmiyordum ilk iki sezonu gerçekten çok umut vericiydi ama bu sezon gerçekten şu ana kadar çok kötü.

Çevrimdışı Çağrı

Son zamanlarda traştı falan saçmalıyor ama adam topçudan da anlıyor :)

Onları da yaşına vermek lazım biraz kırık onunda kafa malum  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ilk defa bir söylediği gerçek olsun istiyorum

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  43 sn.43 saniye önce
5) Chelsea'den Kurt Zouma Beşiktaş'a kiralık olarak teklif edildi..
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Praet hayal olur abi keza Konoplyanka'da. Yedirmezler bize

Praet aslında alınabilir @Samo1903  ama bize oturmaz Oğuzhan 2 gibi çünkü o da fiziksel gelişemediği için çok tepki alıyor orada.

Konoplanka efsane olur tapar bizim taraftar sol bekte ama daha o seviyeye çıkamadık biz malesef.

Premier ligde Ukraynalı sevmiyorlar Şevşenkodan sonra almıyorlar Çigrinski patladığı için İspanyollar da korkuyor.

Konoyplanka bence Bundesliga'ya gidecek. Wolfsburg'un Dünya çapında beki var İsviçreli Ricardo Rodriguez. Onu 40 milyon euroya okuturlar bu sene İspanya ve İngiltere'ye ve Konoplankayı alırlar bence.

Duyum değil tamamen tahmin yürüyüyoruum Bence Wolfsburg çoktan gözüne kestirmiştir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

ilk defa bir söylediği gerçek olsun istiyorum

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  43 sn.43 saniye önce
5) Chelsea'den Kurt Zouma Beşiktaş'a kiralık olarak teklif edildi..
Keşke doğru olsa da onu alsak :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Keşke doğru olsa da onu alsak :ok:
ben hala bırakıcaklarını sanmıyorum malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Praet aslında alınabilir @Samo1903  ama bize oturmaz Oğuzhan 2 gibi çünkü o da fiziksel gelişemediği için çok tepki alıyor orada.

Konoplanka efsane olur tapar bizim taraftar sol bekte ama daha o seviyeye çıkamadık biz malesef.

Premier ligde Ukraynalı sevmiyorlar Şevşenkodan sonra almıyorlar Çigrinski patladığı için İspanyollar da korkuyor.

Konoyplanka bence Bundesliga'ya gidecek. Wolfsburg'un Dünya çapında beki var İsviçreli Ricardo Rodriguez. Onu 40 milyon euroya okuturlar bu sene İspanya ve İngiltere'ye ve Konoplankayı alırlar bence.

Duyum değil tamamen tahmin yürüyüyoruum Bence Wolfsburg çoktan gözüne kestirmiştir.
yanlız bu rodriguez benim gözümde 5 milyon euroyu geçmez.

Çevrimdışı murat

gladbah ta kramer, hermann, max kruse olmuş oyuncular beğeniyorum.hrgota da çok umut vadediyor.wolfburgda kevin de brüyne leverkusen bellarabi mainzden djuriçic. hoffenimdan firmino ve voland freibugda darida stutgartta harnik  kölnde ujah ve olkowski beğendiğim oyuncular.bazıları ütopik almak imkansız.daha çok hücuma yatkın orasaha ve bir kaç tane forvet bir iki tanede bek var.aslında bize devre arasında serdar gibi hem ortasaha hemde sağbek oynayabilen çok iyi bir oyuncu çok daha iyi olur gibi.serdar şu an sağbekte iyi gidiyor ortasaha yorulduğunda ortasahaya geçecek sağbek lazım olduğunda sağbek oynayacak bir oyuncu olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

yanlız bu rodriguez benim gözümde 5 milyon euroyu geçmez.

Farklı adamı mı izliyoruz @MURAT  abi  :D Tabi ki herkesin beklentisi farklıdır oyuncudan da benim gözümde Dünya'nın en iyi 3 sol bekinden biri şuan  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli