2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4542186 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

GÖKHAN gelirse buraları İNLER mi @anilt  ??  :biggrinking:
Buralar değil, renkli forumlar İNLER :bandit: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Buralar değil, renkli forumlar İNLER :bandit: @Tolga
her tarafa cekilir o soyadı yaaa her maci almamiz lazim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Gencler laflarimiza dikkat ediyoruz degilmi muhabbetiniz harika..insallah transfer doneminde harika transferler bizi bekliyor cok isim zirketmeyelim

Çevrimdışı Efe

Gencler laflarimiza dikkat ediyoruz degilmi muhabbetiniz harika..insallah transfer doneminde harika transferler bizi bekliyor cok isim zirketmeyelim

oo zeki abide burdaymış bende stad başlığında laf yetiştiriyorum herkes transfere takılmış :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Gençler isimleri saklayın  :bandit: ZEKI hocamız kızıyor  :kop: Gökhanları severim Athena gökhanı da severim  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

oo zeki abide burdaymış bende stad başlığında laf yetiştiriyorum herkes transfere takılmış :sombrero:
bir efe bilmiyordur.. ama ona soylemeyecegim ismi dogrucu o hic yalani yok  :kop: :kop: :kop: zeki soyledi der cikar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Her yerde ismi çıktığı için yazdım @ZEKI abi :iblush:

Çevrimdışı Efe

bir efe bilmiyordur.. ama ona soylemeyecegim ismi dogrucu o hic yalani yok  :kop: :kop: :kop: zeki soyledi der cikar  :kop: :kop:

söyle söyle hadi hadi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poedr

bu arada liverpool maçıöncesi lig kupa ve uefa fikstürü nasıl takvim nasıl gidiyor. geçen beyaz futbol komedisinde sinan engin önceki maçlarda federasyondan erteleme istendiğini fakar yoğun maç temposu nedeniyle sakatların çok futbolcuların yorgun olduğunu söyledi. o yüzden o gün yaşanan hezmitte bunun çok paı varmış. umarım bu sefer federasyon bizi ezdirmez çıkar kartallar gibi mücadele ederiz. şöyle sosalı demba balı kalede formda bir tolgalı defansta pedro ve ersanın sakat olmadığı sağ kanatta takıma alışmış bir linnesin olduğu gökhanın ve olcayın gününde olduğu güzel iki liverpool maçı izlerizde tarihe efsane bir şekilde altın harflerle adımızı yazarız. sabah akşam aklımdan çıkmıyor. gecenin kaçımı içime dert olan şeye bak...
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı WarrChief

ilk fiyaskomuz ilk sinir katsayılarımızın artacagı haber geldi

Musa Mohammed ile Man. City anlaştı.

dogrudur cnk ekimde adamın hatırladıgım kadarıyla 18i gectiğini biliyoruz hala imzalanmadıgına gore adam gitmiştir
yani arkadaslar yine transfer sezonundaki aksilikler baslıyor bize sevinmek yine haram :))

Çevrimdışı Çağrı

Fiyatı çok abartı değil aslında ne yapıp ne edip Balanta'yı almamız gerek.

6 milyon euro civarına bitebilir 2-3 yıl vade ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ilk fiyaskomuz ilk sinir katsayılarımızın artacagı haber geldi

Musa Mohammed ile Man. City anlaştı.

dogrudur cnk ekimde adamın hatırladıgım kadarıyla 18i gectiğini biliyoruz hala imzalanmadıgına gore adam gitmiştir
yani arkadaslar yine transfer sezonundaki aksilikler baslıyor bize sevinmek yine haram :))

Ne olduğunu bilmiyoruz.

Benim en son duyduğum menajerinin faiş fiyat istediğiydi 600,000 euro gibi. Bu tarz şeylere göz yumarsak arkası çorap söküğü gibi gelir.

Alamazsak alamayız 600,000 menajeri alıyorsa kendi 2 yıl sonra ne ister siz düşünün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

@Çağrı balantamı dede mi? Hangisi daha iyi olur bizim takım için. Yada bunlara alternatif kimler olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı balantamı dede mi? Hangisi daha iyi olur bizim takım için. Yada bunlara alternatif kimler olabilir.

Kaboul ile Dede kopya gibi abi tabi Dede çok daha hızlı.

Hemen verim istiyorsak ve 5 yıl kullanalım diyorsak Dede , fazla pahalı olmasın iyi oynasın diyorsak Kaboul

Ama 1 yıl bekleriz sonra Dünya çapında stoperimiz olsun diyorsak Tartışmasız Balanta. Ben böyle defans oyuncusu uzun zamandır görmedim @MURAT abi Materazzi'ye çok benziyor yapısı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Musa Muhammed resmen fiyaskoyla sonuçlandı. Besledik buyuttuk el salladık böyle saçmalık olmaz.

Çevrimdışı Deniz

Liverpool istiyormuş balantayı  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

Ne olduğunu bilmiyoruz.

Benim en son duyduğum menajerinin faiş fiyat istediğiydi 600,000 euro gibi. Bu tarz şeylere göz yumarsak arkası çorap söküğü gibi gelir.

Alamazsak alamayız 600,000 menajeri alıyorsa kendi 2 yıl sonra ne ister siz düşünün.

orası oyle canım sanmıyorumki cityinde bu paraları vericeğini onlarda birsekilde kemer sıkıyorlar bunlar kucuk meblaglar ama hesabı verilmicek seylerin altına imza atmazlar

ama yinede opsiyon bizdeyken gitme ihtimali olması cok can sıkıcı

Çevrimdışı Kemal

Balanta olsa çok güzel olur ama bize yedirmeyeceklerini düşünüyorum

Çevrimdışı DeathSkinMask

Martin Linnes transferinde ki son gelişmeler nedir ?  :o_o:
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.

Çevrimdışı TØLGA

o is bizdeeeee getiricez norvecliyiiii  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

cash istiyor river plate isteee
Taksitle yanasmazlar sanmıyorum  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

dert etme formana yazdırabilirsin  :evillol:

Çevrimdışı DeathSkinMask

İnşallah gelir abi  :evillol:
Tüm dünyada, bütün evrende hiçbir yaratık kendini övmez, insanın dışında.

Çevrimdışı Çağrı

cash istiyor river plate isteee
Taksitle yanasmazlar sanmıyorum  :bawling:

O durumdan çıktılar oyuncu satınca üstüne şampiyon olup güney amerikanın uefa kupasını aldılar belki rahatlamışlardır biraz  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli