2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4540629 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Pascal

Linnes, koyun olmadığı için Apturaman çelebi muamelesi görebilir, ama iyi bir sağ bek istiyorsak Kaderabek olmalı, benim gönlümdeki isim ise kulübün listesinde var mı yok mu bilmiyorum o da Mayke.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Çağrı

Linnes, koyun olmadığı için Apturaman çelebi muamelesi görebilir, ama iyi bir sağ bek istiyorsak Kaderabek olmalı, benim gönlümdeki isim ise kulübün listesinde var mı yok mu bilmiyorum o da Mayke.

Cruzeiro'ya kadar gtimişken Dede'yi alsalar ya  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

birkaç sene sonra adını baya duyacağız mayke'nin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ben artık Brezilyalı istemiyorum yalnız bizde olmuyor o iş.

Bize Avrupalı ya da Brezilyalı olmayan Güney Amerikalılar iş yaptı hep.

Arjantinli Kolombiyalı Şilili bunlar o derece şımarık olmuyor hatta Arjantinliler baya disiplinli oluyor ama Brezilyalılar hele ki 2 tanesi bir araya gelirse topu atıyor takımlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Pascal

Cruzeiro'ya kadar gtimişken Dede'yi alsalar ya  :biggrinking:

Vallaha benim de aklımdan geçen oydu  :ok:  Mayke + Dede ikisi bir arada paket yapıp alınsa tadından yenmez, ama yönetimin bu fikri düşüneceğini pek sanmıyorum... Bu fikir fanteziden öteye gitmez..
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 18:52:13 Pascal ]

Çevrimdışı Pascal

Arjantinli Kolombiyalı Şilili bunlar o derece şımarık olmuyor hatta Arjantinliler baya disiplinli oluyor ama Brezilyalılar hele ki 2 tanesi bir araya gelirse topu atıyor takımlar.

Mayke + Dede'yi ayrı tutmak gerek...

Orta saha için Arjantinli genç yetenek: Gaspar Íñiguez
Golcü Uruguaylı genç yetenek: Jaime Báez

İkisini de kadro derinliği açısından ciddi ciddi düşünmek gerek. Bu sene alamazsak 1 sene sonra uçup giderler..
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 19:02:39 Pascal ]

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum sana hocam Brezilya'dan bizim lige direk gelip iş yapan oyuncu sayısı çok azdır.Avrupa'da oynayan Brezilyalı oyuncu almak en mantıklı olanı.

Çevrimdışı Çağrı

Alex  bence Brezilyalı değildi ona ülke olarak Slovak filan olmak yakışır herhalde  :D

Ayırmak yanlış olsa da kafamda şöyle şekillenir hep benim.

Kanat  hücumcularını Uruguay , Şili ve Kolombiya'da arayacaksın.

Göbekler Arajantin.

Çift yönlü ortasaha güney amerika'da aramyacaksın hiç. En ideali Afrikalılar.

Forvetler değişkenlik gösteriyor çok.

Stoperler balkanlardan. Sırp , hırvat.

Kaleciler ve Bekler ise Çek cumhuriyeti , Polonya gibi doğu bloğu ülkerinden iyi çıkıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Motta nin brezilya milli takımına alem verdi haberleri çok canımı sıktı, demek öyle bir potansiyeli var.Yanına Brezilyali yandaş geldiği an o adam azitir, öyle bir hava alıyorum Motta da

Çevrimdışı Pascal

Mottanın brezilya milli takımıyla alem yaptığı haberi çarpıtılmış bir haber, malum medya, malum beşiktaş düşmanlığı...

Ama bu konudan ayrı olarak Motta zaten bizim takımın oyuncusu olabilecek çapta değil. Aslında Motta büyük takım oyuncusu değil. Kadroda o olunca ben rahat olamıyorum. Adam saatli bomba. Ya gereksiz bir penaltı ya da saçma sapan bir sebepten görebileceği kırmızı kart gibi sebeplerle takımı her an yakma potansiyeli var. Yazın 2 yıllık sözleşme yapıldı keşke yapılmasaydı, sanki koca dünyada başka sol bek kalmadı. Sözleşmesinin dolmasını beklemeden, hem zarar etmeden, hem en kısa yoldan sessiz sedasız bir şekilde Motta'dan kurtulmanın yolunu bulmak gerek bence..

Çevrimdışı Kemal

Motta nin o olayı gerçekleştirmesi veya gerçekleştirmemesi değil canımı sıkan gerceklestirebilecek potansiyelde olması, bencede büyük takımda oynayamaz ama büyük takımda oynayacak Hemşehrisini bozabilecek potansiyel, töre ve ekibinede domino etkisi yaratabilir

Çevrimiçi murat

@Çağrı kanat ve forveti milliyetinebakmadan hhollanda da aramak lazım.pozisyon bilgisini iyi öğreniyorlar.birde almanları unutma her bölgeye uygun seçenek bulabilirsin
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2014, 16:10:11 MURAT ]

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı kanat ve forveti milliyetinebakmadan hhollanda da aramak lazım.pozisyon bilgisini iyi öğreniyorlar.birde almanları unutma her bölgeye uygun seçenek bulabilirsin

Hollanda'yı bilerek yazmadım abi çünkü henüz o parayı veremiyoruz yoksa dediğin gibi bir numara Dünya'da :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ERKANN

Sağbek ve Stoper lazım imkan varsa birde yerli bir orta saha oyuncusu alınabilir..Bu transferler 3 kulvarda yarışan takımımızı oldukça rahatlatacaktır...

Çevrimdışı Necmi

Sağbek ve Stoper lazım imkan varsa birde yerli bir orta saha oyuncusu alınabilir..Bu transferler 3 kulvarda yarışan takımımızı oldukça rahatlatacaktır...
stopere ihtiyaç yok elimizde dört stoper var orta sahanın ortası alternatifsiz

Çevrimdışı Çağrı

Stoper gerekirse almasınlar yazın Sivok gidince en iyisini alsınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Stoper gerekirse almasınlar yazın Sivok gidince en iyisini alsınlar.
Aynen nasılsa bir şekilde stopere koyacak adam bulabiliyoruz ne kadar kapasiteleri belli olsa da.Şimdi almayıp sezon sonu çok daha iyi Ş.Ligi seviyesinde bir stoper alırız böylelikle. :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Stoper hepsinden daha şart bence
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

İçimden bir ses Martin lines geleceği 1-2 gün evvel de gökhan inler haberi vardı o da gelirse süper olur  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Kupa için gerekli hamleler yapılmış olur..!

Çevrimdışı Tolga

Stoper ihtiyacımız var aslında tabi ama şöyle düşünüyorum sağ bekte Serdar dışında oyuncumuz yok ön libero da Veli-Atiba-Necip var 4. bir ön liberomuz bile yok.Tottenham maçında gördük hem Veli hem de Atiba yokken Necip'in yanına koyabileceğimiz bir adam bulamadık ve ilk yarı çok ciddi problemler yaşadık.Bizim takımın kilit bölgesi orta sahadır.Oradaki rotasyonu arttırmak zorundayız o yüzden.Daha önce stoper ve sağ bek diyordum ama bu maçla birlikte fikrim değişti açıkçası.Stoper de beğensekte beğenmesekte 4 alternatifimiz var.O yüzden eğer 2 transfer yapılacaksa şuan sağ bek ve ön libero çok daha önemli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı bjknuri

Stoper ihtiyacımız var aslında tabi ama şöyle düşünüyorum sağ bekte Serdar dışında oyuncumuz yok ön libero da Veli-Atiba-Necip var 4. bir ön liberomuz bile yok.Tottenham maçında gördük hem Veli hem de Atiba yokken Necip'in yanına koyabileceğimiz bir adam bulamadık ve ilk yarı çok ciddi problemler yaşadık.Bizim takımın kilit bölgesi orta sahadır.Oradaki rotasyonu arttırmak zorundayız o yüzden.Daha önce stoper ve sağ bek diyordum ama bu maçla birlikte fikrim değişti açıkçası.Stoper de beğensekte beğenmesekte 4 alternatifimiz var.O yüzden eğer 2 transfer yapılacaksa şuan sağ bek ve ön libero çok daha önemli diye düşünüyorum.
:claps: :claps:

Çevrimdışı İrfan

Ali Ece öğlen Ntv Spor'da Beşiktaş 2 transfer yapacak. 1 stoper 1 sağ bek, biri bonservisli biri kiralık dedi.
Ayrıca süpriz bi teklif var stoperlerden birine, yönetim düşünüyor dedi. Bence Pedro'ya teklif geldi 4-5 civarı, şahsi fikrim kabul edilmesi yönünde.
2,4 e aldık, oynatıp piyasaya sürmüş oluruz iyi de kar etmiş oluruz. Sivokun sözleşmesi bitiyor zaten, Pedroyuda satarsak şöyle orada kale gibi bir adam alabilirz.
Bir tane de genç kiralık bi stoper alırız. Atınç, Ersan ve yeni 2liyle devam deriz.  :bandit:
We are Electric..!

Çevrimdışı TØLGA

stoper almanyadan diyorlar bu akşam malum fikret başkan napoli maçındaydı buraları inler mi acaba?? :)
linnes+inler+stoper buralar uçarrrrrrrrrr  :super: :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

son iki sayfayı okudum uzun zamandır girmiyordum bu başlığa şöyle bir durum olmuş anladığım kadarıyla stoper transferi olmamalı diye
ersanın-atınç ikilisi var stoperde , yerli rotasyonunda yabancı rotasyonunda da pedro-sivok ikilisi var, mağlum sivok geçen sezon devre arasında bir sakatlandı
sezon sonuna kadar oynamadı. Tamam pedro ile ersanda iyi ikili oldu, dany vakasına hiç girmiyorum,Sivok iyileşemedi bir türlü yaşı mağlum bu iyileşmesinide geciktiriyor sivok dursun biz geçici bir çözüm bulalım kiralık olarak oraya, pedroya alternatif olabilecek sezon sonu sivokun sözleşme bitiyor sanıyorsam.
inşallah şampiyonlar ligine şampiyon olarak gidecez o zaman ara lider vasıflı sert bir stoper bu takıma geçici bir çözüm şart geçen seneki jonesun stoperde
oynadığı maçları yaşamayalım bu takım için devre arası sağbekde değil en elzemi ortasaha veli atiba olmadımı 2si birden çok büyük sıkıntı 1 ortasaha ile
mümkünse box to box bu takımın çehresi çok değişir veli-atiba ikilisini çok beğeniyorum ancak maçına göre taktiğe göre veli+btb yapabilirsin defansif kısmını
veli üstlenir diğeride her iki kısmını adı üstünde zaten box to box neciple olmaz ortasahada olurda rotasyonda kullanılır ancak hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu değil
benim gözümde şahsen sağbek serdarın formu nazar değmesin iyi vasat değil en azından iyi bir çizgisi var. Sağbek transferi şartmı değil diyebiliriz ama bu takımda'da sağbek yedeği yok şöylede düşünülebilir aslında bir btb alıp atibayı sağbekede çekilebilir serdarın olmadığı maçlarda mesela ancak başkan sağbek alıcaz diyor devre arası ben artık kesin gözüyle bakıyorum bu işe uzun lafın kısası uzun periyotta btb(ortasaha) ve stoper şart sivokla gitmez bu iş yeri gelecek ersan sakat pedro sakat olacak sivok zaten malum takımda orjini stoper olan 2 adam kalıyor bir atınç diğeride genç tugay var birde heryerde oynayan
tabiri caizse fabrikalarda ortacı olur necipi ona benzetiyorum ben biraz işin mücadele kısmı süper bence ama gerisi vasat malesef sıktıysam affola saygılar  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2014, 02:05:51 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı canU

inler haberleri ne kadar gerçek acaba. Gelse çok çok iyi olur orta saha rotasyaonu mükemmel hale gelir. Bir de sağ bekle yürür gideriz. stopere atınç yerleşebilir bence almaya gerek yok şuanda.