son iki sayfayı okudum uzun zamandır girmiyordum bu başlığa şöyle bir durum olmuş anladığım kadarıyla stoper transferi olmamalı diye
ersanın-atınç ikilisi var stoperde , yerli rotasyonunda yabancı rotasyonunda da pedro-sivok ikilisi var, mağlum sivok geçen sezon devre arasında bir sakatlandı
sezon sonuna kadar oynamadı. Tamam pedro ile ersanda iyi ikili oldu, dany vakasına hiç girmiyorum,Sivok iyileşemedi bir türlü yaşı mağlum bu iyileşmesinide geciktiriyor sivok dursun biz geçici bir çözüm bulalım kiralık olarak oraya, pedroya alternatif olabilecek sezon sonu sivokun sözleşme bitiyor sanıyorsam.
inşallah şampiyonlar ligine şampiyon olarak gidecez o zaman ara lider vasıflı sert bir stoper bu takıma geçici bir çözüm şart geçen seneki jonesun stoperde
oynadığı maçları yaşamayalım bu takım için devre arası sağbekde değil en elzemi ortasaha veli atiba olmadımı 2si birden çok büyük sıkıntı 1 ortasaha ile
mümkünse box to box bu takımın çehresi çok değişir veli-atiba ikilisini çok beğeniyorum ancak maçına göre taktiğe göre veli+btb yapabilirsin defansif kısmını
veli üstlenir diğeride her iki kısmını adı üstünde zaten box to box neciple olmaz ortasahada olurda rotasyonda kullanılır ancak hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu değil
benim gözümde şahsen sağbek serdarın formu nazar değmesin iyi vasat değil en azından iyi bir çizgisi var. Sağbek transferi şartmı değil diyebiliriz ama bu takımda'da sağbek yedeği yok şöylede düşünülebilir aslında bir btb alıp atibayı sağbekede çekilebilir serdarın olmadığı maçlarda mesela ancak başkan sağbek alıcaz diyor devre arası ben artık kesin gözüyle bakıyorum bu işe uzun lafın kısası uzun periyotta btb(ortasaha) ve stoper şart sivokla gitmez bu iş yeri gelecek ersan sakat pedro sakat olacak sivok zaten malum takımda orjini stoper olan 2 adam kalıyor bir atınç diğeride genç tugay var birde heryerde oynayan
tabiri caizse fabrikalarda ortacı olur necipi ona benzetiyorum ben biraz işin mücadele kısmı süper bence ama gerisi vasat malesef sıktıysam affola saygılar