2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563578 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şuan isteyelim Ajax'ın elinden alırız çok rahat ama istemiyorlar sanırım.
Hocam peki bizim yönetim kimi istiyor ? Çözmüş değilim liglerin başlamasına 2 hafta kaldı.

Çevrimdışı Kemal

bu adamla oyalanırken Ruiz gitti diyelim, 3 hedefin + anlaştığın vardı , Lanzini - Belhanda - Ruiz + Marin , Lanzi ve Marin imzaladı , yazdığım olursa hedefsiz kalırsın ve hedef yaratmaya çalışırsın büyük ihtimallede yanlış kişiye yönelip tekel piyasa yaratıp fahiş fiyat ödersin , işte bundan bitirilmeli biran önce Belhanda (öncelikli) veya Ruiz ( ilk başta herşeyini masaya yatırıp seçenek yarattığın kişi) , psikolojik + sını yazmıyorum zaten.

tamda yazdıgım olacak maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

Hocam peki bizim yönetim kimi istiyor ? Çözmüş değilim liglerin başlamasına 2 hafta kaldı.

Yönetim Oğuzhan var diye acele etmiyor malesef..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bence Biliç arada kalıyor..

Ozzy den vazgeçmek istemiyor tamamen. Oyuncunun kanat özelikleri olmasını istiyor gibi..

Ben bu yüzden Adel konusunu ciddi ciddi düşündüklerini düşünüyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı EagleForce

Gs'nin yeni hoca ve yabanci sayisi sorunuyla, Fb'nin hoca kriziyle baslayacagi ligde firsati degerlendirip iyi ve eksiksiz (10 numara, sagbek) bir kadro olusturmaliyiz. Stadsiz sampiyon olursak seneye Vodafone Arena'da hem 3.yildizi alir hem Avrupa'da basarili oluruz.

Çevrimdışı Özay

O yazdığımın arkasındayım. Demba ba transferini 1 hafta önceden söyleyen arkadaşımdı bu. Geçen gün bitecek demişti ama sorun tam olarak ne bilmiyorum dedi. Ben inanıyorum kendisine

Bekleyip görelim.

Çevrimdışı Anıl

Bende hala Belhanda'nım geleceğini düşünüyorum :tabe:

Çevrimdışı frkndgnr

Cenazede bazı yöneticiler yoktu umarım tranferle ilgileniyorlardır
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2014, 06:14:26 frkndgnr ]

Çevrimdışı ALDENYX

Arkadaslar bence hiç endişe etmeyelim belki biraz gec olacak ama bbence demba ba da olduğu gibi hiç gündemde yokken bir bomba patlayacak gibi geliyor bana...

bomba patlarmı patlamazmı bilmiyorum ama liglerin başlamasına 14 gün kaldı,transfer sezonu açilalıda 66 gün oldu....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetim Oğuzhan var diye acele etmiyor malesef..
Hocam Oğuzhan ilk 2 hafta yok yönetim 10 numara transferinde çok başarısız bir politika izliyor.

Çevrimdışı Kemal

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 2 dk.

SON DAKİKA !!! Beşiktaş'ta Belhanda defteri KAPANDI !

hay sizin defterinizede sizede , en sonunda küfredecem

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK 2 dk.

SON DAKİKA !!! Beşiktaş'ta Belhanda defteri KAPANDI !

hay sizin defterinizede sizede , en sonunda küfredecem

Bu adam diyorsa doğrudur. Ama kim alınacak en geç çarşambaya kadar bitmesi lazım.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Başkan herkes 10 numara soruyor ama bunlar bedava olmuyor para lazım demiş

600 milyon lira net borç açıklandı. 1 sene önceesine sanırım 480 lerdeydi. Bence bonservis ile oyuncu almasınlar..

Borç gn geçtikçe artıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Belhanda'ya 17 milyon Euro istemişler o paraya ben Lallana'yı falan alıyorum bunlar neyin kafasında acaba.

Çevrimiçi Samet Ç

600 milyon lira net borç açıklandı. 1 sene önceesine sanırım 480 lerdeydi. Bence bonservis ile oyuncu almasınlar..

Borç gn geçtikçe artıyor
Hocam bu borçlar stad yapılmadan kulübe düzenli para akışı olmadan 250-300 civarlarına inmez. Ben şu anda 500-600 borçlara razıyım üstüne çıkmasın yeter.

Çevrimdışı cinque

Ya yapmayın etmeyin gerçekten 17 milyon euro mevzusuna inanan oldu mu? Evdeki hesap çarşıya uymamış, verememişiz 10 milyon euroyu, şimdi de yönetim çevir kazı yanmasın olayına girdi. Bodrumda saatlerce görüşen adamlar 17 milyonu görüşmedi değil mi?

Çevrimdışı Anıl

Belhanda'ya 17 milyon Euro istemişler o paraya ben Lallana'yı falan alıyorum bunlar neyin kafasında acaba.
Yanlız bu yalanın daniskasıdır, bizim yönetim hiç fiyat sormadan mı pazarlık yaptı ? 17 milyon isteyen bi kulüple pazarlık bile yapılmaz :)

Çevrimdışı Çağrı

Borç gn geçtikçe artıyor

Borcun artacağını ön görebiliyorduk zaten bu bu sene de devam edecek bir dahaki sene düşmeye başlar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ya yapmayın etmeyin gerçekten 17 milyon euro mevzusuna inanan oldu mu? Evdeki hesap çarşıya uymamış, verememişiz 10 milyon euroyu, şimdi de yönetim çevir kazı yanmasın olayına girdi. Bodrumda saatlerce görüşen adamlar 17 milyonu görüşmedi değil mi?
Hocam bence doğru Belhanda'yı Kiev satmak istemiyordu. Bizimde onların istedikleri paraya yaklaştığımızı görünce bir anda bonservisini yükseltmiş olabilirler. Bunlar her transfer döneminde olan şeyler.Ben baştan beri söylüyorum Belhanda transferi ile uğraşmak aptallıktır diye.

Çevrimdışı Çağrı

Yanlız bu yalanın daniskasıdır, bizim yönetim hiç fiyat sormadan mı pazarlık yaptı ? 17 milyon isteyen bi kulüple pazarlık bile yapılmaz :)

2 gün görüşmler durdu bugün yeniden konuşuldu Kiev de artık uğraşmak istemedi muhtemelen bu çektirin gidin vermiyoz demek  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

2 gün görüşmler durdu bugün yeniden konuşuldu Kiev de artık uğraşmak istemedi muhtemelen bu çektirin gidin vermiyoz demek  :biggrinking:
Çağrı abi Roni mi gelecek acaba  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam adamlar resmen bize çektiri çekmiş yazık  :s20: Bari Ruiz'i alabilsek.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ben anlamıyorum gerçekten borç dağ olmuş elinde 4 e alabileceğin bir Ruiz ne diye macera arıyorsun? 2 ye alacağın Linnes var niye macera arıyorsunal şunlar seneye zaten 1-2 adam alsan yetecek kimse muvize beklemiyor ki başkandan kendi mucize peşinde koşup sonra para yok diyor e alma başkan biz mi dedik git 7 milyon euroya Belhanda Lanzini teklif ver diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fulham Ruiz için 3 milyon Euro bonservis istiyormuş. Başkasıyla uğraşmadan alsak.