2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4541810 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Sosa dinlenseydi keşke

yokbe iyi oldu boyle malum seneye neredeyse aynı kadroyla cıkıcaz sadece ugur kerim ve furkan dısında:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne konuşmuşsunuz bugün çeneler düşmüş kim okuyacak bu kadar sayfayı şimdi  :akuma:  :biggrinking: :steamed:
Sen okursun @Çağrı  :halay: Biz senin yazdıklarını nasıl okuyoruz ama  :biggrinking: Şaka bir yana sen gittin mi yokluğun hemen hissediliyor  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

aynı seviyede olmadıklarını sende kabul ediyosun. O halde herkese ederini vereceksin. Sozlesmesi bitecek oyuncuyla devam etme zorunlulugu mu var? Bu kapi onune koymak degildir. O kadar hakediyosa o parayı baska kapıda da alır.
katılmıyorum.  Öyle radikal kararlar alıp birden takımın kimyasini bozamazsin. Herşey yavaş yavaş

Çevrimdışı Black Eagle

O da dogru.. ama biriki biriki yapacaksın. Malesef yapmıyorlar. Butun vasat oyuncularla ücretlerini arttırıp devam ediyorlar.sozlesmeler de uzun.. 2 sene sonra yerlinin kralını oynatırsın o paraya

Çevrimdışı Karabay

O da dogru.. ama biriki biriki yapacaksın. Malesef yapmıyorlar. Butun vasat oyuncularla ücretlerini arttırıp devam ediyorlar.sozlesmeler de uzun.. 2 sene sonra yerlinin kralını oynatırsın o paraya
çünkü halen yabancı kuralı var ve şampiyon olmalıyız

Çevrimdışı ozan062

aslında almanyadan guzel topluyoruz iyilerini dahasıda var kesfedilmedik onun için aslında ben eldekielrrin onumuyzdeki sezondan sonra artık kabiliyetsiz olsularını tum taraftar kabul edecek ama iş işten geçecek 4 yıllık kontratlar masada oldugundan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

@Çağrı aradığımız sağ beki buldum ABATE. sözleşmesi bitiyo hemen alalim  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı aradığımız sağ beki buldum ABATE. sözleşmesi bitiyo hemen alalim  :evillol:
Biz onu çok konuştuk keşke olsa :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Black Eagle

valla biz neciple pektemekle sampiyon degilde ancak sampiyonluktan oluruz. Katkıları zararları ortada.

Çevrimdışı Dogan

Biz onu çok konuştuk keşke olsa :)
o konuda biraz geri kalmışım o zmn  :D ama saka bi yana cok ciddi bi transfer olur yönetimin aklina gelirmi gündeme getirmek lazim ya kaçmasın

Çevrimdışı Black Eagle

aslında almanyadan guzel topluyoruz iyilerini dahasıda var kesfedilmedik onun için aslında ben eldekielrrin onumuyzdeki sezondan sonra artık kabiliyetsiz olsularını tum taraftar kabul edecek ama iş işten geçecek 4 yıllık kontratlar masada oldugundan
aynen katılıyorum

Çevrimdışı Deniz

Bana herkesi savunun da pektemegi savunmayin.adam yilda 4 gol ortalamayla oynuyor.forvete bakin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 20:21:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O değil de @Çağrı abi nerelerde 2 gündür yok :alala:

Buradayım genç adam gömdün beni hemen @Türkay  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 20:22:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen okursun @Çağrı  :halay: Biz senin yazdıklarını nasıl okuyoruz ama  :biggrinking: Şaka bir yana sen gittin mi yokluğun hemen hissediliyor  :iblush:

Eyvallah kardeşim biraz kritik bir gündü mesleki açıdan onu halettim rahatladım şimdi  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı arda

Tolga, Tore, Frei, Tosun, Tolgay, Olcay, Veli iyi. Atınç, Ozzi, Şişmanoglu potansiyel var gelişime açık. Cenk, Ersan, İsmail, Serdar, Pektemek, Necip vasat + gelişime kapalı

Transfer kapandı bu başlıkta artık eski sakin günlerine geri döndü diyorduk, bir spora gideyim dedim birde ne göreyeim ortalık yangın yeri okuya okuya anca geldim 45 dk da ilk yarı gibi vallaha! Neyse kelamım o dur ki. Team chemistry millet. Arif Erdem Suat çok mu gelişime açıktı :D Okan Buruk Allah kimsenin başına vermesin o neydi öyle ya hala içim kalkıyo düşününce oralardan döndü tekrar! Ersan Australia futbolu (footy) eğitimi almış sert bi arkadaşımız ilk geldiği zamanlar daha da belliydi footy etkisi hava toplarına uçar kafayla giriyodu! Mustafa Pektemek desen Cenktende Baba danda farklı özellikleri var, top tutabiliyor Cenkten+ FM ciler için söyleyim deeplying forward'ı çok kral götürür. Bu sezon şampiyon olalım! en ufak başarısızlıkta Ersanın saçı Mustafanın sakat koşuşu bıdı bıdı sinerjiyi bozmayalım! Görüyorum ki inşaat sektöründe olduğu kadar Mikro Makro Ekonomidede baya iyiyiz! :D Okuduysanız buraya kadar vurmayın :) Arif Erdem diyorum Suat diyorum  :kop: :kop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Türkay

Buradayım genç adam gömdün beni hemen @Türkay  :icool:

:lol: abi yokluğun hissediliyor  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 20:28:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Lens'in lisansı iptal diyorlar.

http://www.milliyet.com.tr/lens-in-lisansi-iptal-edildi----2005950-skorerhaber/

Yılların Lens'i de gitti.

Daha çok takım gömeceğiz sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

Şuan opareyi izleyen o kadar çok göz var ki inşallah nazara gelmez çocuk. tütütütütütüt maşallah :D

Çevrimdışı saricasi

Bu opare iş var belli baya fiziği iyi ve hızlı Serdardan alcak formayı görün bakın
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 21:06:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu opare iş var belli baya fiziği iyi ve hızlı Serdardan alcak formayı görün bakın

Çoook çok zor malesef..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bi cacık olmaz Sinan abi ondan :D

Çevrimdışı Kutay

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar yeni kayıt oldum yaklaşık 3 aydır forumu takip ediyordum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Veli-Tolgay-Sosa orta sahası ve önlerinde Olcay-Töre-Ba yı hayal ediyorum gözlerim kapalı. Güzel şeyler görüyorum, kupalar görüyorum  :icool:

Çevrimdışı Anıl

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar yeni kayıt oldum yaklaşık 3 aydır forumu takip ediyordum
Hoşgeldiniz :)