Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2355975 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Mehmet57

At sahibine gore kisner. Hoca farki iste.

Çevrimdışı 38life

Müthiş bir golle Hat-Trick yapıyordu Cenk. Kötü falso aldı top.

Çevrimiçi Samet Demir

At sahibine gore kisner. Hoca farki iste.
Bizim hoca ve yönetim değişikliği sonrasında da benzer senaryo olacak gibi...

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Montella'yi aslinda bizim takimin basinda gormek isterdim, ama SGyi kovmakta gec kaldik.

Çevrimiçi Necmi

şenol gönderildikten sonra burakla devam etmek hemüz kaybedilmemiş ligide avrupayıda kaybetmek demektir hayatında hocalık yapmamış geçen sene futbol oynayan birini hoca olarak getirip takımın başına koymak beşiktaşa küfürdür bunu tamamen burakın başarılı veya başarısız olacağını hesap etmeden söylüyorum belki çok başarılı olacak bunun dışında konuşuyorum başarılıda olsa küfürdür tıpkı önderle devam ettikleri gibi beşiktaş umurlarında bile değil bunu her haraketlerinde gösteriyorlar burak o koltukta oturanlardan daha beşiktaşlı

Çevrimiçi Necmi

Montella'yi aslinda bizim takimin basinda gormek isterdim, ama SGyi kovmakta gec kaldik.
aslında geçte kalmadık yedi hafta geç sayılmaz esas geç kalmamız burakla kaybedeceğimiz zaman olacak yoksa şu anda az hoca olsun takım çalıştırmayı taktik vermeyi bilsin kim olursa olsun fark yaratacağı kesin anadolu takımları çok zayıf gs maçı kazayla alınacak galibiyet sonrası fener maçına kadar bu takımın seri yapmaması için hiç bir neden yok biz şu anda ligi çöpe atıyoruz avrupayı çöpe atıyoruz büyük ihtimal kupayıda çöpe atacağız herşey kaybedildikten sonra gelecek olan hoca tahammülü kalmamış taraftar karşısına çıkacak yaprak oynasa yangın çıkacak öyle şartlar oluşurki gelecek seneye bile hazırlanamayız

Çevrimiçi Ravenman

Cenk herzaman pivot santrofur olur. Biz onu solkanat yapıyoruz.

Cenk ve Ebubekir elinde varsa 4-4-2 oynarsın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cenk herzaman pivot santrofur olur. Biz onu solkanat yapıyoruz.

Cenk ve Ebubekir elinde varsa 4-4-2 oynarsın.

Bu orta sahayla Cenk ve Abou birlikte oynamaz.
Birbirinin ancak yedeği olurlar.

Çevrimiçi Necmi

Bu orta sahayla Cenk ve Abou birlikte oynamaz.
Birbirinin ancak yedeği olurlar.
zaten ikisinide oynatarak sezonu forvetsiz tamamlarsın cenk girdikten sonra ayağına dört defa top değdi ikisi gol oldu birini kaptırdı birde şutu var yandan çıktı onun dışında oyunda hiç yoktu abuda aynı ilerde böyle etkisiz iki oyuncuyu takım kaldıramaz tmm golcülükleri iyi ama takımıda dokuz kişi bırakırlar o pozisyonada giremezler golcülükleri iyide derken leblebi gibi atmıyorlarki 3-5-2 oynayıp arkalarına beş tane çakı gibi orta saha dizersen oyunun iki yönünü oynayabilen o zaman belki olur

Çevrimdışı Sefa Kara

montelloyı bize çok istemiştim keşke biz alsaydık.

Çevrimiçi Samet Demir

montelloyı bize çok istemiştim keşke biz alsaydık.
Vasat sever:) kaç kaç biradan damlarlar Şenol Güneş şöyle iyi böyle güzel demeye.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

gs tarihi bir hezimet yaşayabilir.

Çevrimdışı ferdi1903

Bayern e bak en kötü zamanı yakaladı haramcilar

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Bayern e bak en kötü zamanı yakaladı haramcilar

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Tuchel hoca falan değil psg nin altına dinamit koydu sıra bayerne gelmiş.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kötü zaman falanla açıklanamayan iyi oyun var. Boşuna bence küçümsemeye gerek yok.

Keyifli bir oyun oynuyorlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tuchel hoca falan değil psg nin altına dinamit koydu sıra bayerne gelmiş.

Kesinlikle, bu herifin gittiği takımda ot bitmez.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuna bak adamlar 4 e 2 kontra atağa bile çıkamıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu kadar basit aslında
3 pas yaptiklarinda hali saha golü

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu kadar buyuk eforla baskı yapıp pozisyona girip atamayinca 65'ten sonra hareket edemez hale geliyorsun tabi :)

Ama ilk yaridaki oyunları gerçekten iyiydi bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayern de hiç bir organizasyon yok. Biraz organizasyonu olan takım gesenin o presini çok rahat kırar.

Bu arada Tuchel yazı görmez, Bayern de başarı kendi liginde şampiyonluk değil ki orada bile bence şampiyon olamayacaklar.
Basari refleksi çok keskin bir takim, Tuchel yazı geçtim Martı bile göremez.

Çevrimdışı Talisca1903

Bayern Sane ve Kabe ile yürüyor işte o eski makineden eser yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayern Sane ve Kabe ile yürüyor işte o eski makineden eser yok

Sane bile mala bağlamış, topu ayağından kaç defa fazla açtı.
Bir takımda bütün oyuncular rezilse fatura hocaya kesilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Sane bile mala bağlamış, topu ayağından kaç defa fazla açtı.
Bir takımda bütün oyuncular rezilse fatura hocaya kesilir.
Müller li Lewandovskili kadroda yok yani

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Müller li Lewandovskili kadroda yok yani

Olmasa da olur.
Su kadroyu Hansı Flick e ver, vura vura tüm kupaları alıp gelsin.

Çevrimdışı Talisca1903

Ziyech tete Zaha bir kötü oynasa diğeri çözüyor tadiç şime fred diğerinde kadrolardaki yıldızlar fark yaratıyor her sene daha fazla para harcarlardı ama bizde net yaldızlarda olurdu tek Abuş var şimdi bizde diğerleri olcak mı sakatlanacak mı diye dokuz doğuruyoruz