Bakamadım lakin 90 dakika oynamış ve deplasmanda 3-2 kazandılar.
20 yaşındaki Türk stoper Şampiyonlar Ligi deplasmanında 90 dakika oynuyorsa demekki var bir ışık.
Biz Altyapıdan çıkan müceverleri kolay göndeririz (Serdar, Emirhan, Rıdvan) fakat vasatları el üstünde tutarız (Necip, Ersin).
Serdar’a yetiri kadar sans verildi.
Oynadigi maclarda laubali, vurdumduymaz, ve hicbirsey seyimde degil havasi vardi kendisinde. Sans buldugu maclarin basliklarida forumda duruyor.
Alpay Celebi’den sonra alt yapidan stoper olarak kendisini takip etmis ve sabirsizlikla A takima cikmasini bekleyen biri olarak beni buyuk hayal kirikligina ugratmis biridir Serdar.
Disiplinsiz, terbiyesiz, ve menajer secimi ile Besiktas kariyerini kendi bitirdi- onun icin bu konuda bu basiretsiz yonetimi pekte suclamiyorum.
Ben gidenler icin degil ama eldeki genc oyuncular adina uzuluyorum. Senin 18 yasindaki stoperine Sirbistan milli takimini secmesi icin davetiye geliyor ama sen stoper yoklugunda Necip ile maclara cikiyorsun.
Aytug, Semih ve Ege bu yonetimin is bilmezligi yuzunden ayrilabilir. Alttan gelen Kenctemur, Hekimoglu ve Karahisar’i saymiyorum bile.
Bu isi bilen profesyonellerle bu cocuklarin gelecek planlamasi yapilmali ama Necati’yi 3. ligdeki 1954 FK’ya, Erdogan’i da bilmem ne ligindeki Yeni Carsi SK’ya gonderen basiretsiz yonetimden bahsediyoruz. Boyle oluncada bu cocuklara gitmek istedikleri icin kizamiyorum.