Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352403 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sefa Kara

Fb rahat şampiyon olacak.

Çevrimdışı Sefa Kara

Hayır Gs olacak. Fb zor deplasmanlarda dökülecek, göreceksiniz.

Fenerbahçe olacak gs bizim gibi kronik sakat ve fizik olarak bitmiş oyuncuları takımına topladı.hakemler ittirmese bizim gibi bir çok puan kaybı yaşayacaklardı.Fb mevzuya uyandı büyükekşiyi yiyecek ondan sonra gs nin işi daha zor.Fenere gelecek olursak hep kendi takımlarında oynayan oyuncuları aldılar ve kaliteli adamları aldılar.Fred,şimanzki vs. çok net şampiyon olacaklar.

Çevrimdışı Ravenman

Fener ve Cincon böyle hep seri yapacak değiller ya? Zorda görünse bile onlarda formsuz bir dönem geçirecek.

Önemlisi olan bizim form yakalamamız ve onların o formsuz döneminde arayı kapatabilmemiz.

Çevrimdışı Ravenman

Geçen sezon biz aynıları derken herkes güldü.

Mehmet Büyükekşi ifşa oldu.

https://youtu.be/9oZEDrpHoVM?si=Q_W_1wHWrcfcm7ah

Çevrimiçi kartalizma190399

Fener ve Cincon böyle hep seri yapacak değiller ya? Zorda görünse bile onlarda formsuz bir dönem geçirecek.

Önemlisi olan bizim form yakalamamız ve onların o formsuz döneminde arayı kapatabilmemiz.

Boyle seri yapmasalar bile kadro kalitesiyle ve Anadolu takimlarinin cok cok cok kotu olmasi nedeniyle cok kotu olduklari maclari bile alirlar, ki aldilar da sene basindan beri zaten.
Surekli 7'de 7 yapmazlar tabii, ama 7'de 6/5'in altina dusecekmis gibi hic durmuyorlar. Biz de 7'de 6/7'lik performanslar gosterebilecekmisiz gibi durmuyoruz.

Ha, ligi kenara koyarsak, GS'lilerin United deplasmanindaki umutlari beni olduruyor. Ugur Karakullukcu surekli o mactan bahsediyor, yok United kotu yok Wan-Bisakka yok, yok Zaha United'i seviyor vs haha. Saglam guluyorum bunlara. Kopenhag ve Molde'ye karsi dustugun durum ortada, kalkmislar United deplasmanini hedef koyuyorlar. United aksama bunlara 3 tane cakip Turkiye'ye postaladiktan sonra surat ifadelerini gormek zevkli olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdar Saatçı, Braga’nın deplasmanda Union Berlin ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına ilk 11'de başlayacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Serdar Saatçı, Braga’nın deplasmanda Union Berlin ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına ilk 11'de başlayacak.

Buyrun.

Fakat bu çocuk bizde asgari ücrete oynamadığı için, en az Necip ve Onana kadar maaş istediği için haindir, boṣveren. Başkanımız paramızı dışarı atmaz.

Çevrimdışı Sefa Kara

iyi oynadımı bakan var mı ?

Çevrimdışı Sefa Kara

Man united akşam 5 atsada keyfimiz yerine gelse.

Çevrimiçi Necmi

Buyrun.

Fakat bu çocuk bizde asgari ücrete oynamadığı için, en az Necip ve Onana kadar maaş istediği için haindir, boṣveren. Başkanımız paramızı dışarı atmaz.
sahada yaptığı terbiyesizlik affedilecek birşey değildi onun gönderilmesi para meselesi değil kendini beşiktaştan üstün gördü herşeyi beşiktaş değerlerinin üstüne koymak zorundamısınız gideli ne oldu 11 de daha yenimi oynayacakmış sanki dünya yıldızı göndermişiz gibi kaldıki dünya yıldızı olsa kaç yazar sahada orası burası oynadığında gider

Çevrimdışı podgorica

Buyrun.

Katılıyorum.

Serdar ve Emirhan bence gayet iyilerdi bizde de. Çocuk şimdi Şampiyonlar Liginde ilk 11 başlıyor.

Bu konuda hata yaptık. İkisini de kaybetmeyecektik. Vazelin Ismail e saygisizlik yapti diye gönderdik çocuğu

Çevrimdışı Ravenman

iyi oynadımı bakan var mı ?

Bakamadım lakin 90 dakika oynamış ve deplasmanda 3-2 kazandılar.

20 yaşındaki Türk stoper Şampiyonlar Ligi deplasmanında 90 dakika oynuyorsa demekki var bir ışık.

Biz Altyapıdan çıkan müceverleri kolay göndeririz (Serdar, Emirhan, Rıdvan) fakat vasatları el üstünde tutarız (Necip, Ersin).

Çevrimdışı bjkozy

But kadar rezil bir united gormedim

Çevrimdışı ferdi1903

3-2 helal olsun başka bişey denmez, biz lugano napariz diye karaları bağlayalım

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı levitate

bizim onanadan kötüsü varmış rahatladım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İngiltere liginden Luton Town gelse bu salaklardan daha fazla karakter koyardı. Bu arada bir arkadaş güzel bir paylaşım yapmış: Harbiden bizim Onanadan daha gereksiz olanı varmış.

Çevrimdışı Sefa Kara

İngiltere liginden Luton Town gelse bu salaklardan daha fazla karakter koyardı. Bu arada bir arkadaş güzel bir paylaşım yapmış: Harbiden bizim Onanadan daha gereksiz olanı varmış.

bizim onanayı biz hemen gördük kestik bu man united teknik adamı uykuda mı kaçıncı hata bu belli ki olmayacak. kova altay bu kaleciden daha iyi.

Çevrimiçi Necmi

bizim onanayı biz hemen gördük kestik bu man united teknik adamı uykuda mı kaçıncı hata bu belli ki olmayacak. kova altay bu kaleciden daha iyi.
manu demekki kaleci almayı bilmiyor yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal 😂

Çevrimdışı sEuL

Bakamadım lakin 90 dakika oynamış ve deplasmanda 3-2 kazandılar.

20 yaşındaki Türk stoper Şampiyonlar Ligi deplasmanında 90 dakika oynuyorsa demekki var bir ışık.

Biz Altyapıdan çıkan müceverleri kolay göndeririz (Serdar, Emirhan, Rıdvan) fakat vasatları el üstünde tutarız (Necip, Ersin).
Serdar’a yetiri kadar sans verildi.

Oynadigi maclarda laubali, vurdumduymaz, ve hicbirsey seyimde degil havasi vardi kendisinde. Sans buldugu maclarin basliklarida forumda duruyor.

Alpay Celebi’den sonra alt yapidan stoper olarak kendisini takip etmis ve sabirsizlikla A takima cikmasini bekleyen biri olarak beni buyuk hayal kirikligina ugratmis biridir Serdar.

Disiplinsiz, terbiyesiz, ve menajer secimi ile Besiktas kariyerini kendi bitirdi- onun icin bu konuda bu basiretsiz yonetimi pekte suclamiyorum.

Ben gidenler icin degil ama eldeki genc oyuncular adina uzuluyorum. Senin 18 yasindaki stoperine Sirbistan milli takimini secmesi icin davetiye geliyor ama sen stoper yoklugunda Necip ile maclara cikiyorsun.

Aytug, Semih ve Ege bu yonetimin is bilmezligi yuzunden ayrilabilir. Alttan gelen Kenctemur, Hekimoglu ve Karahisar’i saymiyorum bile.

Bu isi bilen profesyonellerle bu cocuklarin gelecek planlamasi yapilmali ama Necati’yi 3. ligdeki 1954 FK’ya, Erdogan’i da bilmem ne ligindeki Yeni Carsi SK’ya gonderen basiretsiz yonetimden bahsediyoruz. Boyle oluncada bu cocuklara gitmek istedikleri icin kizamiyorum.

Çevrimdışı sEuL

Bu arada Ersin > Oh no no

Çevrimiçi Necmi

Oynadigi maclarda laubali, vurdumduymaz, ve hicbirsey seyimde degil havasi vardi kendisinde. Sans buldugu maclarin basliklarida forumda duruyor.

Alpay Celebi’den sonra alt yapidan stoper olarak kendisini takip etmis ve sabirsizlikla A takima cikmasini bekleyen biri olarak beni buyuk hayal kirikligina ugratmis biridir Serdar.

Disiplinsiz, terbiyesiz, ve menajer secimi ile Besiktas kariyerini kendi bitirdi- onun icin bu konuda bu basiretsiz yonetimi pekte suclamiyorum.

Ben gidenler icin degil ama eldeki genc oyuncular adina uzuluyorum. Senin 18 yasindaki stoperine Sirbistan milli takimini secmesi icin davetiye geliyor ama sen stoper yoklugunda Necip ile maclara cikiyorsun.

Aytug, Semih ve Ege bu yonetimin is bilmezligi yuzunden ayrilabilir. Alttan gelen Kenctemur, Hekimoglu ve Karahisar’i saymiyorum bile.

Bu isi bilen profesyonellerle bu cocuklarin gelecek planlamasi yapilmali ama Necati’yi 3. ligdeki 1954 FK’ya, Erdogan’i da bilmem ne ligindeki Yeni Carsi SK’ya gonderen basiretsiz yonetimden bahsediyoruz. Boyle oluncada bu cocuklara gitmek istedikleri icin kizamiyorum.
ben yönetimin basiretsiz olduğunu sanmıyorum belkide tam tersidir
Bu kuşak alt yapıda çok iyi bir kuşaktı paramparça edildi onu geçtim bu belkide tasalanacağımız en ufak şeydir beşiktaşta yapılan bunca şeyi iş bilmezlik olarak nitelemek çok hafif kalır bunca hatalı transferi yapmak iş bilmezlik değildir sakatlık riski olan oyuncu alındı diye tepki veriliyor bu sene peki abu ghezzal rosier cenk aynı şekilde alınmadımı geldiklerinden beri risksiz transfermi yaptılar riski olmayanlarıda çok hızlı uzaklaştırıyorlar sence bunlar basiretsizlikmi bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir bunların doğrusu yok

Çevrimiçi Necmi

Benim korkum gedson amir falanda yiyecekler

Çevrimdışı sEuL

ben yönetimin basiretsiz olduğunu sanmıyorum belkide tam tersidir
Bu kuşak alt yapıda çok iyi bir kuşaktı paramparça edildi onu geçtim bu belkide tasalanacağımız en ufak şeydir beşiktaşta yapılan bunca şeyi iş bilmezlik olarak nitelemek çok hafif kalır bunca hatalı transferi yapmak iş bilmezlik değildir sakatlık riski olan oyuncu alındı diye tepki veriliyor bu sene peki abu ghezzal rosier cenk aynı şekilde alınmadımı geldiklerinden beri risksiz transfermi yaptılar riski olmayanlarıda çok hızlı uzaklaştırıyorlar sence bunlar basiretsizlikmi bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir bunların doğrusu yok
Agabey cok sey yazilir bu yonetim hakkindada suan icin “basiretsiz” kelimesini kullaniyorum sadece. Durduk yere Egos’u fazla mesaiye sokmak istemiyorum, hemen beliri verir mesaj kutumda.

Çevrimiçi kartalizma190399

Altyapi oyuncularina nedense tolerans sifir oluyor. Genel olarak yerli oyunculara oldugu gibi. Mesela Serdar'in davranislarini 5 milyon euro bonservis bedeliyle aldigimiz Brezilyali stoper yapsa boyle mi davranirdik? Aboubakar Nani'yle sakalasiyor sikinti yok. Salih eski hocasina sariliyor ama dayak yiyor. Bu da ayni kategoride. Gucu gucune yetene. Serdar belki super bir stoper olmayabilirdi. Ama takimda 3. stoper olsa bile yeterince fayda saglardi. Hatta 4. stoper olup bizi Necip'ten kurtarsa o bile yeter. Ama oyunculara sabir gostermen lazim. Ayni sabirsizlik ve bilincsizlik taraftarlarda da var. Ben ve Ravenmann sadece 2 ay evvel altyapi oyuncularinin haksizliga ugradigini soylerken 1 kisi destek vermedi. Iyi olsalar antrenor onlari tercih ederdi, yetersizler vs dendi. Ama ayni kisiler o donemden beri Senol Gunes'i oyuncu tercihlerinden dolayi yerden yere vuruyor. Bu nasil celiski derler sonra.

Çevrimiçi Necmi

Agabey cok sey yazilir bu yonetim hakkindada suan icin “basiretsiz” kelimesini kullaniyorum sadece. Durduk yere Egos’u fazla mesaiye sokmak istemiyorum, hemen beliri verir mesaj kutumda.
forumda istifa gibi bazı kelimeleri sloganlaştırmak yasak şıkta olmuyor zaten eleştirmek için yapıcı yöntemler bulun sonuçta burası beşiktaş forumu makamı korumamız gerekiyor bazen öyle şeyler söyleniyorki başkana girişelim derken beşiktaşa saldırdıklarının zarar verdiklerinin farkında olmuyorlar egosa gelince yatın kalkın dua edin benim elime kalmıyorsunuz 😂