djikıuya kadar adamın tadiç fred. Simeşkisi var takıldın Rebice be kardeşim Aç oku sakatlık geçmişi sıkıntılı yoksa Tebic iyi adam diye yazan ilk benim şu anda yanındaki topa ayak uzatamıyor gördük işte adamı adamı oynadığı maçlarda
Hoca karşı çoksa sanki almıyorlar ilk baştada hepsini veto ediyor diyorlardı şimdide hepsine onay verdi yönetim medyaya sufle veriyor sende bunu yedin yani
Bahtiyar gelecekse bedava geldin dedik 5 milyon gömdüler Onaba transferini kaç kere eleştirdi 5 milyon verdiler adamlar kafaya koymuş alacak
Ox TR geldi turist gibi ilgimiz yok deyip aldılar 1.7 diye üfleyip 3 milyon gömdüler imza paralı
Boşver bu sene bu adamları rehabilite ettik ettik edemedik öyle bir sıkıntıya gireriz ki yemi sezonu da gelecek yeni hocaysa yer bu iş
Tadic maaş nedeniyle fb ye gitti, bu konuda kimseyi suçlayamam, Szymanky biz istedik de mi alamadık? Benim söylediğim şeylerle bu ikisinin alakası ne. Birde ben medyaya falan takılmam kolay kolay dün neysem bugün de aynısını düşünüyorum aç bak kadroya tamda hocanın istediği tipte oyuncular alındı. Bu yönetim Şenol hocayı kırmaz, hocada onları hedef haline getirmez. Öyle de oluyor. Fikret Orman zamanını iyi hatırla hocanın işine gelmediği zaman ne oyuncu ne de başkan tanıyor.
Rebic konusuna gelince adamı sadece Ts maçında gördün o maçta Cenk 10. dakika arkasından soluyordu. Ama bu durumu görmezden geliyorsun. Ts maçında Rebic bir ara 3 adamı sırtlamış pas atacak adam arıyordu. Cenk ne yapıyordu o ara. Cenk yerine Muleka oynatsa yine sesimi çıkartmayacağım. Aldığı adam sahada yürüyor el insaf.
Rebicin sakatlık geçmişi var dedin, hala devam ettiriyorsun, Cenk yaz kampına katılmadı bunu görmezden geliyorsun. Sakatlık geçmişi olan Rebic yanılmıyorsan yaz kampında full takımla beraber çalıştı. Bu hikayeyi başkasına anlat bence. Mevzu formsa Cenkin Rebicden arka kalır yanı yok. Ayrıca mukeyese edilen oyuncuların mevkisine bakarsan birinin asıl, birinin yan mevkisi.
Son olarak ben Rebic konusunda hocayı eleştiriyorum sen topu yönetime atıyorsun. Sizin gibi düşünenlerin yönetimi eleştirmeye hakkı yok. Hakeme laf etmeye de hakkı yok. Geçen sene yediniz içtiniz VI'e laf ettiniz şimdi aklına geldi yönetimin beceriksizliği ve hakemlerin art niyetli oluşu.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi