Transfer istihbaratının kralını veren adam bu forumda, isteklerin şimdiden başladığını yazıyor. Hocayı hiçbir zaman korkak bir insan olarak görmedim, ama bu sezon kendisine eskisi kadar güvenmiyor, neden: Çünkü yaz boyu merkeze dinamo tipi oyuncu baktı ama kadife krampon Pjanic aldı, iki sezondur hava topu olan santrafor bakıyordu bunlarda zayıf olan Bats'ı getirdi. Bunlar benim için bir insanın kendine inanmadığını gösteren transferler. İzlediği 'aman en pahalısı olsun' tarzı yığmacı transfer politikası baştan gösteriyor zaten işinin kolay olmasını istediğini - kendisine geçen sezonki kadar inanmadığını. Sol beki yerli olarak planlamamış N'Sakalanın başına güneş geçince paldır küldür üçüncü sol beki aldı. Kanaat eden, çıkar birileri oynar diyen adam gitti alo ben Sergen abin geldi. Bana göre şu anda geçen sezonki Sergen'den başka herkese benziyor. 3-3, 3-2, 4-1: yandı gülüm keten helva, eyvah bu kadroyla başarısız olursam halim nice olur... Deli maaşlar verdirdim kur patladı ama ben daha önemliyim, kaybedersem zaten yüzüme bakan olmaz o yüzden mümkünse biraz daha oyuncu alayım batarsa kulüp magmaya kadar batsın. Şu kafada olan adam bana göre sadece korkmamış altına kaçırmıştır.
Hayal etmek güzel şey, realitenin ilk adımı ama öyle bu takımın iyi görüntü vermesi için çok fazla zamana da ihtiyacı yok, kadro baştan kurulmadı geçen sezonki oyuncuların bir çoğu duruyor üstüne takviyeler yapıldı, çoğu da gözleri kapalı top oynayabilecek adamlar, hocası epeydir takımın başında. Kısa süre içinde iyi sonuçlar gelmezse onun zannettiği kadar zamanı yok, kaka pantolona geçmeden kulüp müdahale eder. Şimdiye kadar birlikte oynayamamış olmalarının sebebi de sadece oyuncular değil, ben en önce baştaki adama bakarım 15 tane eksiğin vardı Beşiktaş tarihinde bir rekor bu, hayatta başına ne gelirse kendi içinde bulunduğun durumlardan, verdiğin kararlardan gelir.
Saygılar,