Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352923 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Necmi

Bir oyuncunun fiyatıyla iyiliği arasında sanıldığı kadar doğrusal bir orantı yok. 3-5 arası bonservis 1-1,5 maaşla bu ligde bölgesinin en iyisi olmaya aday bir sürü futbolcu bulabilirsin, hatta bazen bonservis de olmaz. Kaliteyi tercih etmek bir tarz ve mali durum meselesi. Gs gibi yapacağına böyle yapmak çok daha iyidir. Bir şeyi bilmiyorsan o işe hiç girme daha iyi.

Ben her konuda renkililerin örnek gösterilmesini doğru bulmuyorum. Onun borcu, veya saçma transferlere para harcaması beni ilgilendirmiyor. Kılavuz bunlar olursa işimiz zor, gerçi kötü oldukları için bir açıdan kolay da.

Ben komşumun borcuna falan göre yaşamıyorum, ya da yaptığı harcamalara göre. Piyasa, takımlar oyuncular vb belli. Benim kriterim bunlar.
pahalı oyuncu demedim iyi oyuncu dedim onlarıda dediğin rakama bir sene oynatırsın başarı geldiğinde fiyatları artar doğanın kanunu bu. geçen sene ghezzali rosieri bedava oynattık bu sene neden bedava oynatamadık. larin için 300 binlik oyuncuya o para verilirmi deniyordu hadi verde oynat bakalım yetenekli genç oyuncuda bedavaya gelmiyor. adın malatyaspor olursa alırsın ama adın beşiktaş olunca alamıyorsun
taraftarın en büyük eksikliği bu zaten kendilerini barça real görüyorlar ama oyuncu alırken anadolu takımı transferi olsun diye bakıyorlar. 500 bine 1 milyona oyuncu oynatayım ama o oyuncuyla şlde grupdan çıkayım diyorlar öyle bir dünya yok.
bir oyuncunun çok yetenekli olması bizde oynaması için yeterli değil aynı zamanda mental olarakta üst seviye olması gerekiyor. mental seviye olmadığı için bir çok yetenekli oyuncu istanbula geldiğinde dağılıyor kaybolup gidiyor.
bizim taraftar genç yaşta süper yetenekli oyuncuların düşük fiyata bulunacağını sanıyor. dünya sandıklarından daha küçük senden önce birileri keşfetmiş oluyor ikinci ligimizden oyuncuyu adamlar bulup transfer ediyor bizim ruhumuz duymuyor. gerçi duysada alma şansımız olmuyor

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1436014384418013187

rezalete bak aileyiz mesajı vermeye çalışıyorlar bir de :D

sarılırken kerem'in yüzünden düşen bin parça, devre arası kaçar gider

üstelik marcao konuşurken yerli oyuncular somurtup duruyordu, bu sene gs'de kesin mevzu çıkar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

pahalı oyuncu demedim iyi oyuncu dedim onlarıda dediğin rakama bir sene oynatırsın başarı geldiğinde fiyatları artar doğanın kanunu bu. geçen sene ghezzali rosieri bedava oynattık bu sene neden bedava oynatamadık. larin için 300 binlik oyuncuya o para verilirmi deniyordu hadi verde oynat bakalım yetenekli genç oyuncuda bedavaya gelmiyor. adın malatyaspor olursa alırsın ama adın beşiktaş olunca alamıyorsun
taraftarın en büyük eksikliği bu zaten kendilerini barça real görüyorlar ama oyuncu alırken anadolu takımı transferi olsun diye bakıyorlar. 500 bine 1 milyona oyuncu oynatayım ama o oyuncuyla şlde grupdan çıkayım diyorlar öyle bir dünya yok.
bir oyuncunun çok yetenekli olması bizde oynaması için yeterli değil aynı zamanda mental olarakta üst seviye olması gerekiyor. mental seviye olmadığı için bir çok yetenekli oyuncu istanbula geldiğinde dağılıyor kaybolup gidiyor.
bizim taraftar genç yaşta süper yetenekli oyuncuların düşük fiyata bulunacağını sanıyor. dünya sandıklarından daha küçük senden önce birileri keşfetmiş oluyor ikinci ligimizden oyuncuyu adamlar bulup transfer ediyor bizim ruhumuz duymuyor. gerçi duysada alma şansımız olmuyor

300'e yok ama 1-1,5M'e Larin olacak potansiyelde oyuncuları bulursun, Ocak ayında çıtır bir zamla sözleşme yapsaydın şimdi aldığı maaşa yakın fiyata kadrodaydı öyle 3-3,5 istiyorum demeyecekti. Sana rakiplerin 40 yılın başı yaptığı böyle transferlerden örnek vermek istemiyorum, biz onların hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu burada oynamadan önce söylüyoruz yani bu sadece bir şans işi değil adam iyiyse ve profesyonellik dışı bir profil değilse tutmaması zaten zor olan. Can Bozdoğan diye bir oyuncu gördük değil mi, bu arkadaştan yabancı olarak 3 gömlek iyisini de alırsın uygun fiyatlara biz burada listesini yapıp attık, o çocuk yerli olmasaydı yüzüne bile bakılmazdı öyle söyleyeyim. Çok genç yaşta süper yetenek falan bunlar piyango işler onların en iyilerini zaten büyük takımlar alır ama keşfedilmemiş veya iyi liglerde düşük maaş ve bonservislerde kalmış yaş olarak biraz daha büyük süper performanslar veren oyuncular var. İkinci ligde olan yerlilerin hemen hepsini alma şansımız var, onların çoğu bizim önümüze geliyor ama yüzlerine bakmıyoruz. Geçen sezon Ghezzal Rosier'i bedava oynattık çünkü performansları dipteydi ve bonservisleri bizde değildi, onlar yine bedava falan oynamadılar maaşlarının kalan kısımlarını kulüpleri karşıladı. Türkiye'de iyi oynayacak kadroyu her türlü uygun rakamlara yaparsın kaldı ki ben 3-5M'lardan bahsediyorum bunlar hiç öyle küçük rakamlar değil. LaLiga ve Bundesliga'da bu civarlarda transferler oluyor, ne ŞL'grubundan çıkması sanki maliyetli transferler bizim şansımızı çok yükseltiyor f/p adamlar dibe batırıyor, kadro lig için kurulur - o tarafta gidebildiğin kadar gidersin. Ben kimin iyi kimin kötü oyuncu olduğunu aşağı yukarı anlayacak kapasitedeyim 5M bonservisle bu ligde ön bölgede iş yapacak adamın kralını alırsın, 3M'da arka taraflardan istediğin bölgeye adam çıkarırım istersen Gs'ye Avrupa'da 5 atan takımın Brezilyalı stoperi 2-3M civarı bir bonservisle alındı 29 yaşında adam, bizimle bir sürü isimli stoper geçti Godinmiş - David Luizmiş, Ruganiymiş bu oyuncunun yakınından geçemezler. Onun kadar iyi 25 yaşında adam da var kimi zaman bonservisi bile olmaz. Benim yetenek - potansiyelle falan fazla işim yok adam iyi oynuyorsa iyi oynuyordur - hesaplı transfer/scouting demek 18 yaşında tıfıl yetenekli çocukları toplamak anlamına gelmiyor.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2021, 22:23:59 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Türk futbolundan  bir Şenol Güneş geçti...

https://twitter.com/PozitifSport/status/1436289317320671232

Şenol hocayı bizde aldığı iki şampiyonluğundan dolayı yine de saygım var. O yüzden olabildiğince hafif konuşmaya çalışacağım.Beşiktaş düşmanlarına koşa koşa gidip diğer renklilerin gözüne gireceğim dersen kimsenin gözüne giremezsin. Gerçek dünyaya hoşgeldin Şenol Güneş. Yine de en çok seni seven taraftar Beşiktaş'tır. Öğrenmenin yaşı yoktur bu yaşından sonra artık bunu anlar ve buna göre hareket edersin umarım Trabzon'lu Şenol Güneş.

Çevrimiçi Necmi

geçtide şimdi sergene sarkacaklar bu sene iki takımı birden çalıştır derler
seneye nasılsa kontratın bitiyor.

Çevrimdışı levitate

Şenol hocayı bizde aldığı iki şampiyonluğundan dolayı yine de saygım var. O yüzden olabildiğince hafif konuşmaya çalışacağım.Beşiktaş düşmanlarına koşa koşa gidip diğer renklilerin gözüne gireceğim dersen kimsenin gözüne giremezsin. Gerçek dünyaya hoşgeldin Şenol Güneş. Yine de en çok seni seven taraftar Beşiktaş'tır. Öğrenmenin yaşı yoktur bu yaşından sonra artık bunu anlar ve buna göre hareket edersin umarım Trabzon'lu Şenol Güneş.

imza
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sergen hocayı korumak lazım

gitsinler löw'le görüşsünler veya genç bir türk hoca bulsunlar, mümkünse rakip analizinden anlayan birisi olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Okan hoca ismi konuşuluyor

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kim gelir biilmem ama madem milli dava diye yerli hoca gelecekse yattıkları yerden en fazla 500 bin euro kazanacak biçimde sözleşme yapsınlar.
Bizim vergilerimizle dünyanın parasını yemesinler.

Çevrimiçi Samet Demir

Kim gelir biilmem ama madem milli dava diye yerli hoca gelecekse yattıkları yerden en fazla 500 bin euro kazanacak biçimde sözleşme yapsınlar.
Bizim vergilerimizle dünyanın parasını yemesinler.
Bence milli futbolculara da hiç para vermemeleri gerekiyor. Ya da kulubunü ödeme yapılmalı sakatlık v.s. gibi bazı şartlara göre para verilmesi lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Okan hoca ismi konuşuluyor

sergenle çoktan görüşmüşlerdir ama sergenin şl yi bırakıp gideceğini sanmam

Çevrimiçi Samet Demir

Abi bu kadroyu bırakmaz adam.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Okan Buruk gelmiş dağılabiliriz arkadaşlar.

Çevrimdışı levitate

milli takım daha stresli iş uğraşmaz orayla
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

milli takım daha stresli iş uğraşmaz orayla
Aksine milli takım çok daha rahat.

Kulüp takımlarında sezonda 50 maç yaparken, milli takımla 4-5 maç yapıyorsun.

Üstelik hakemlerle falan uğraşıyorsun, milli takımda o da yok.

Bu pandemiden ötürü Euro 2020 ertelenmeseydi, Şenol kovulmazdı. Maç programı sıkışınca, üst üste gelen kötü sonuçlar göze battı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Okan Buruk'un yeni milli takım teknik direktörü olması çok iyi oldu. Terim gidince cincon'a td olacaktı o iş de yattı şimdi.

Çevrimdışı worns

10 kişi karagümrük galibiyetinin değeri büyük. adamlar ads'nin içinden geçti. bu sene kesinlikle üst grupta olacaklar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

10 kişi karagümrük galibiyetinin değeri büyük. adamlar ads'nin içinden geçti. bu sene kesinlikle üst grupta olacaklar.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ancak bu Adana için hazırlık dönemi. Yeni hoca hala takımı tanımaya çalışıyor. Daha sistem oturtacak. Kasım ayına kadar iyi oyun zor görürüz Adana'dan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ancak bu Adana için hazırlık dönemi. Yeni hoca hala takımı tanımaya çalışıyor. Daha sistem oturtacak. Kasım ayına kadar iyi oyun zor görürüz Adana'dan  :tabe:

Hocanız gayet iyiydi, yöneticileriniz hakkını yedi. Ehh Balotelli'nin ipiyle kuyuya inenin sonu bu olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanız gayet iyiydi, yöneticileriniz hakkını yedi. Ehh Balotelli'nin ipiyle kuyuya inenin sonu bu olur.
Balotelli'ye diyecek söz bulamıyorum. Belhanda da aynı şekilde çok kötü. Bu sene zor bitecek. Bu iki oyuncudan biri ile sezonu tamamlamak zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Balotelli'ye diyecek söz bulamıyorum. Belhanda da aynı şekilde çok kötü. Bu sene zor bitecek. Bu iki oyuncudan biri ile sezonu tamamlamak zor.

Sizi ayakta tutan takım savunmasıydı, bu iki arkadaşın işine gelmedi. Montella'nın da işi zor, zaten son sezonunda Fiorentina gibi takımla 1 puan ortalamayı bile tutturamamış.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hızlı kontra atak yapısına sahip olan her takım fenerden puan alır.

Oturmuş bir sistemi olup, hızlı kontraya sahip olanlar ise fenerin içinden geçer.

İlk maçtan yorum yapmak doğru olmaz ama aldıkları adamlarda hiç ışık yok.
Bu yıl yine kendi kendimizin rakibiyiz.

Çevrimdışı can1903

Fener tek golle alır diye düşünüyorum. Ama altayın atılmalı bir pozisyonu daha olacak gibi hissediyorum.  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fenerin güçlü oyunu var dyorlardı ama bir şey göremedik.
Adamların olayı sürekli 6000 devirde motoru zorlayabildikleri kadar zorlamak, herhangi bir organize atakları yok.
Çok fazla sakat verirler.
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2021, 18:02:07 Özgür Gültekin ]