Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349682 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

Niye muhtaç olalım yav bu adam ne sağ beki iyi oynar ne stoperi. Millet taktı kafayı buna ayağı iyi diye savunmasını görmüyorlar. Sağ beki + stoper ondan ucuz tutar, en azından mevkisinin topçusu olurlar.

Allah bu herifi bize vermeyen Sassuolo başkanından razı olsun.
Bugünkü U21 maçını izlediysen ilerde oynayan Enis Destan ve sol bek Evren Eren Elmalı hakkında ne düşünüyorsun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Milli takımın “Güneş’i batıyor”..

İnşallah hocamıza salça olmazlar…
O is bir defa olur.. Biliç, Okan, Ünal boşta alsınlar birini.

Daha önce dendiği gibi Sosa, Gomez, Talisca, Aboubakar, Atiba Şenol'u şampiyon yaptı. Yoksa Loser kalacaktı.

Çevrimdışı Karabay

Madem yenileceğiz sağlam yenilelim de filozoftan kurtulalım.
Renkliler çoktan sergen hocayı dillendirmeye başladı bile. Kalsın abi istifa falan etmesin.

Çevrimiçi Samet Demir

Asıl mevkisi Stoper - Sağ bekde oynuyor
Asıl mevkisi Sağ bek - Sol Bekde oynuyor
Asıl Mevkisi Forvet - Sol açıkda oynuyor.

Bu skora fazla şaşırmamak lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş şu saatten sonra, maç iyice zora girmişken Rıdvan'ı oyuna alırsa onun ben... Bu adam arkasında enkaz bırakmadan gitmez. Bizim takım başındayken olan bütün saçmalıklarını millin takım maçında da izliyoruz. Bi Quaresma eksik..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İnşallah hocamıza salça olmazlar…

Olacağı bu maalesef. Umarım Sergen Yalçın'ın ve camianın konsantrasyonunu bozmazlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herhangi bir yerli stoper ondan iyidir şüphen olmasın, ben Mustafa Yumlu'yu oynatır yine buna şans vermem.
Bak o da olur. Gelsin hemen başlasın.
Pjanicin duran toplarında 3-5 kafa golü de sıkıştırır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bizim Pjanic napıyor acaba.
var mı maçı izleyen?

Çevrimdışı Erman1903

Bak o da olur. Gelsin hemen başlasın.
Pjanicin duran toplarında 3-5 kafa golü de sıkıştırır.

Vallahi billahi bundan iyi olur. Stoperde stoper oynar, herhangi bir adama stoper diyebiliyorsak Kaan'dan iyidir. Aynısı bek içinde geçerli.

Bu adam iyi stoper değil, iyi bek değil, 6 numara hiç değil. Ee ne bu adam?

Çevrimdışı Erman1903

Renkliler çoktan sergen hocayı dillendirmeye başladı bile. Kalsın abi istifa falan etmesin.

Açıkçası umrumda bile değil artık milli takım. Sergen bu kadroyu bırakıp gitmez merak etme hacı abi.

Çevrimdışı goktasoktay

Vallahi billahi bundan iyi olur. Stoperde stoper oynar, herhangi bir adama stoper diyebiliyorsak Kaan'dan iyidir. Aynısı bek içinde geçerli.

Bu adam iyi stoper değil, iyi bek değil, 6 numara hiç değil. Ee ne bu adam?
Linç de yiyebilirim ama bana bu sorunun cevabı şöyle gibi geliyor: balon…

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen'in hedefi La Liga.

Bizde 4 şampiyonluk + UEFA kupasını alır sonra gider.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'e salça olacaklar umarım kafası karışmaz Sergen hocanın

Çevrimiçi levitate

Şenol Güneş şu saatten sonra, maç iyice zora girmişken Rıdvan'ı oyuna alırsa onun ben... Bu adam arkasında enkaz bırakmadan gitmez. Bizim takım başındayken olan bütün saçmalıklarını millin takım maçında da izliyoruz. Bi Quaresma eksik..
Q7 yok ama burak, kenan ve ozan var :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergen hocam akıllı adam, milli takım falan uğraşmaz burada keyfi yerinde
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

zaten hep hazır ve geleceği olan takımlara gider üstüne konmayı sever.bir müddet takım bunu taşır.

Çevrimdışı Erman1903

Linç de yiyebilirim ama bana bu sorunun cevabı şöyle gibi geliyor: balon…

Yeni bir moda türedi, bölgesinin topçusu olmak için gereklilikleri yerine getiremeyen adamları ikincil üçüncül şeyleri iyi yaptıkları için göklere çıkarmak. Ne zamanki böyle futbolcuların övüldüğünü görsen arkana bakmadan kaçacan en temizi. Dergiciler analizciler bu adamı stratejik hamle olarak sayfa sayfa anlatıyordu, ondan olsa olsa stratejik hata olur.

Çevrimdışı murat

sol bek oyuncun varken yerine stoper sağbek vs oynatacaksan neden solbek olarak çağırıyorsun yedek kaleci çağırsaydın.

Çevrimdışı murat

Yeni bir moda türedi, bölgesinin topçusu olmak için gereklilikleri yerine getiremeyen adamları ikincil üçüncül şeyleri iyi yaptıkları için göklere çıkarmak. Ne zamanki böyle futbolcuların övüldüğünü görsen arkana bakmadan kaçacan en temizi. Dergiciler analizciler bu adamı stratejik hamle olarak sayfa sayfa anlatıyordu, ondan olsa olsa stratejik hata olur.
al bendende o kadar ayağı iyi diye kaleci savaşıyor diye forvet hızlı koşuyor diye açık dripling yapıyor diye ortasaha alınmaz. :D önce asıl işlerini yapsınlar.

Çevrimdışı Orhan_

zaten hep hazır ve geleceği olan takımlara gider üstüne konmayı sever.bir müddet takım bunu taşır.
Hazıra dağ dayanmıyor işte. Sayemizde 2 şampiyonluk gördü...

Çevrimdışı Orhan_

Q7 yok ama burak, kenan ve ozan var :D

Yok yahu, Quaresma çok başka bir aşktı onun için. Öylesine şahit olmadım hiç...

Çevrimdışı murat

Hazıra dağ dayanmıyor işte. Sayemizde 2 şampiyonluk gördü...
öyle deme şimdi.şenol hoca gelmeden bizim şampiyonluğumuz mu vardı? :D

Çevrimdışı Erman1903

al bendende o kadar ayağı iyi diye kaleci savaşıyor diye forvet hızlı koşuyor diye açık dripling yapıyor diye ortasaha alınmaz. :D önce asıl işlerini yapsınlar.

Dua et bu maçta stoper oynamadı :lol:

Çevrimiçi levitate

Yok yahu, Quaresma çok başka bir aşktı onun için. Öylesine şahit olmadım hiç...
öyle bir aşk ki 2 şampiyonluk 2 türkiye kupası ve milyonlarca euroya mal oldu...

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bazı çim hokeyi yazarlarımız "Cengiz karşısında Blind kırmızı görebilir" diye yorum yapıyorlardı.
Tecrübe başka bir şey, Blind kurt gibi bizim Cengiz'i ofsayt manyağı yaptı.