Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2356700 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ilk yari futbola doyduk, böyle bir macdan sonra insanin baska ligleri izleyesi gelmiyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

chelsea çok fena
Werner yerine top class forvetleri olsa bambaska olabilirdi :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı levitate

Werner yerine top class forvetleri olsa bambaska olabilirdi :)
werner bitiricilik hariç top class zaten :D

adam sürekli doğru yerde hep doğru paslar atıyor ama topu kaleye sokamıyor çok ilginç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Chelsea gol bie atamaz demiştim ama yanılmışım.

City' de Fernandinho ve Rodri' nin aynı anda kenarda kalması orta sahada direnç koymalarına engel gibi.
Bakalım ikinci yarı neler olacak?

Çevrimdışı goktasoktay

Chelsea çok net alacak gibi. Allahtan işimiz bu maça kalmamış.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Guardiola’nın çıktığı ilk onbirle finale çıkan bir hoca olsa Türkiye’de adamın hocalığı falan kalmaz :D
Gitti tam final maçında İlkay’ı 6 olarak koydu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

6 tane soft orta sahayla çıkan guardiola'ya kante şoku
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

totonham olmasa hapı yutmuşuz
arap sermayesine oligark tokadı

Çevrimdışı goktasoktay

Kante de kante. Maçın adamı bence..

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız chelsea takım olarak müthiş mücadele etti. İnanılmaz pozisyonları da engellediler. Normal şartlarda gol olacak net şutları kestiler

Çevrimdışı kaan1903

Vay be Tottenham olmasa eleme oynayacaktık iyi yırttık

Çevrimdışı 38life

@Özgür Gültekin  Finalde hiçbir şey belli olmaz demiştim. :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Final'e kalmayalım, city maçı hiç belli olmaz demiştim. Bir arkadaş gol bile atamazlar rahat olun diyip durmuştu. Kendisine saygılar  :lol: Chelsea'nin yenmesi bize yarar gibi bir şeyler okumuştum var mıdır doğruluk payı ?

Çevrimdışı worns

chelsea kısa sürede müthiş ivme yakaladı. finalde taktiksel açıdan müthiş bir görüntü ortaya koydular, tuchel fanları bile bu kadarını beklemiyordu. çok da genç ve potansiyelli kadro oluşturdular, yasaktan sonra yaptıkları hamleler mükemmele yakın. pl için de yarışacaklardır bir kaç yıla.

Çevrimdışı 38life

chelsea kısa sürede müthiş ivme yakaladı. finalde taktiksel açıdan müthiş bir görüntü ortaya koydular, tuchel fanları bile bu kadarını beklemiyordu. çok da genç ve potansiyelli kadro oluşturdular, yasaktan sonra yaptıkları hamleler mükemmele yakın. pl için de yarışacaklardır bir kaç yıla.

Valla ben Tuchel fanı değilim Pep fanıyım ama böyle bir şey olabileceğini düşünüyordum. Tuchel akın akın geliyordu, Altın çağına da giriş yaptı bence dün itibariyle. Tabi Kante'yi de unutmamak lazım, insan değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Kante nin Şenol Güneş zamanında bize önerildiği, hocanın da boyunun kısa olması nedeni ile istemediği doğru mu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kante nin Şenol Güneş zamanında bize önerildiği, hocanın da boyunun kısa olması nedeni ile istemediği doğru mu
Yalan haberdir Şenol hocanın geldiği sezon Leicester’e 8M€ transfer oldu, biz o yaz bütün aldığımız adamlara toplam 7 milyon bonservis verdik (Gomez, Q7, Sosa, Rhodolfo, Beck..)
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Özgür Gültekin  Finalde hiçbir şey belli olmaz demiştim. :)

Büyük hocaların finallerde farklı birşeyler deneme ve kimsenin düşünmediklerini yapma virüsüne kurban oldu City.
Orta sahada Fernandinho ve Rodri'nin ikisinin birden olmaması bana açıkçası çok garip geldi.
İlkay herhalde uzun zamandır 6 da oynamadı ve neden oynamaması gerektiğini de hatırlattı.

Bu arada Chelsea taktik disiplin olarak mükemmel oynadı, her oyuncunun rolü çok net tanımlıydı ve kusursuz işledi.
Chelsea gol atamaz deme sebebim ise ileri uçlarının çok acemi olması ve çok fazla pozisyona giremeyeceklerini düşünmem nedeniyledi.
Kaldı ki acemilik konusunda Werner yanıltmadı, ilk yarıda maçı koparabilirdi.

İşin özeti Pep saçmaladı, Tuchel elindeki malzemeyle kusuruz bir plan ortaya koydu ve kupayı aldı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Final'e kalmayalım, city maçı hiç belli olmaz demiştim. Bir arkadaş gol bile atamazlar rahat olun diyip durmuştu. Kendisine saygılar  :lol: Chelsea'nin yenmesi bize yarar gibi bir şeyler okumuştum var mıdır doğruluk payı ?

o kişi benim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Caulker'i bitirmiş koçspor. 1.5-2 arası bişey istiyordu. Ne kadara bitirdiler acaba?

EPL görmüş adam , Vida'nın ayrılma ihtimaline karşı iş yapardı bizde.

Çevrimdışı can1903

Caulker'i bitirmiş koçspor. 1.5-2 arası bişey istiyordu. Ne kadara bitirdiler acaba?

EPL görmüş adam , Vida'nın ayrılma ihtimaline karşı iş yapardı bizde.
2+ imza koparmıştır o fenerden  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

2+ imza koparmıştır o fenerden  :tabe:
3,5 çakmıştır 😂😂

Çevrimiçi Gökhan Kurt