Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2352972 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uykusu kaçana Haber Global kanalında Bolivya-Uruguay maçı var.

Çevrimdışı Erman1903

Uykusu kaçana Haber Global kanalında Bolivya-Uruguay maçı var.

Benim Bolivya'da beğendiğim oyuncu var Saavedra, 8/10 ve sağ kanat oynar normalde sağ bek yapmışlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benim Bolivya'da beğendiğim oyuncu var Saavedra, 8/10 ve sağ kanat oynar normalde sağ bek yapmışlar.

Uruguay fena bastırıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Uruguay fena bastırıyor.

Aynen, bakalım işkenceye ne kadar dayanabilecekler. Çok sürecek gibi durmuyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynen, bakalım işkenceye ne kadar dayanabilecekler. Çok sürecek gibi durmuyor.

Az önce orta sahadan süratle girdi ama top ayağına dolaştı.
Kim diye baktım Chura diye bir oyuncu. 19 yaşındaymış. Oyunu Bolivya adına yöneten oyuncu gibi izleyelim bakalım.

Çevrimdışı Erman1903

Az önce orta sahadan süratle girdi ama top ayağına dolaştı.
Kim diye baktım Chura diye bir oyuncu. 19 yaşındaymış. Oyunu Bolivya adına yöneten oyuncu gibi izleyelim bakalım.

Gördüm, dribblingci içe giren kanat. Yani işleri biraz zor büyük kadro farkı var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gördüm, dribblingci içe giren kanat. Yani işleri biraz zor büyük kadro farkı var.

Bolivya rakımlarında bunların ciğer körük gibidir.
Az önce Villaroel' de benzer bir dalışı sol ayakla yaptı, onda da klas oyuncu havası var.

Çevrimdışı savaş altay

"Yine bu arada" aziz yildirim bu gun xavi'nin istedigi parayi karsiladiklarini ama oyuncunun klube gelmek istemedigini belirrti. Fiyat mi, 20 ml euro.. su sunu aldi, bu bunu aldi ve adamlar hallediyor islerini diyr sizlananlara kartal pencesini indiririm.

Çevrimdışı Erman1903

Bolivya rakımlarında bunların ciğer körük gibidir.
Az önce Villaroel' de benzer bir dalışı sol ayakla yaptı, onda da klas oyuncu havası var.

Fena değil o da, biraz ortaya karışık topçu istatistiği var.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu aziz neden sürekli gs ile bizi stad konusunda aynı kefeye koyuyor onların stadın tamamını devlet yaptı bizim kale arkasına spor toto sponsor olup maddi katkı sağladı bide izinlerde yardımcı oldu benmi yanlış biliyorum devlet yaptıysa neden stad maliyeti diye onca para çıktı kasamızdan
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

"Yine bu arada" aziz yildirim bu gun xavi'nin istedigi parayi karsiladiklarini ama oyuncunun klube gelmek istemedigini belirrti. Fiyat mi, 20 ml euro.. su sunu aldi, bu bunu aldi ve adamlar hallediyor islerini diyr sizlananlara kartal pencesini indiririm.
Yönetime en güvendiğim konulardan biri bu, en azından ahmakça işlere kalkışmıyorlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aziz Yıldırım Ali Koç' u fena rezil etti.. 1-2 seneye Humeyni gibi geri döner fb' ye.

Çevrimdışı worns

nuno espirito fb'ye yazılıyor. istemem gelmesini.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

nuno espirito fb'ye yazılıyor. istemem gelmesini.

Açıkçası ben gelmesini isterim. Portekiz menajer bağlantısıyla febenin borcunu 1 senede %50 arttırırlar.
Gelmesine çekineceğim tek hoca Bielsa olur ki ona da febe sabredemez.

Çevrimdışı worns

Açıkçası ben gelmesini isterim. Portekiz menajer bağlantısıyla febenin borcunu 1 senede %50 arttırırlar.
Gelmesine çekineceğim tek hoca Bielsa olur ki ona da febe sabredemez.

iyi hocadır. ha tabi tamamen yapılanmayı ellerine bırakırlar mı bilemem. gökhan'la caner'le oynamak zorunda kalırsa üç ay ömrü olur.

şu an motive bir ithal futbol aklı türkiye'de etki yaratabilir. yerli hocalar çetesinin elinde kıvranan ligimizde çok takım taktiksel açıdan berbat, tempo vs açısından da inanılmaz alt seviye bir futbol oynuyor. yabancı hoca başarılı olamaz meselesi mit, esasen başarılı olamasın diye uğraşılmasından kaynaklanıyor. yoksa ligin öyle çözülemeyecek ahım şahım kendine özgü dinamikleri yok. oyuncuların çoğu zaten yabancı, adam yönetimi açısından. ha yönetimleri üç ayda ne yaptığını bilmez, yönelim değiştiren bir modda takıldığı için düşmana güven salıyor. tutunamama ihtimali de olur tabi.

bielsa'nın gelme ihtimali yok gibi bir şey.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2021, 02:46:13 worns ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyi hocadır. ha tabi tamamen yapılanmayı ellerine bırakırlar mı bilemem. gökhan'la caner'le oynamak zorunda kalırsa üç ay ömrü olur.

şu an motive bir ithal futbol aklı türkiye'de etki yaratabilir. yerli hocalar çetesinin elinde kıvranan ligimizde çok takım taktiksel açıdan berbat, tempo vs açısından da inanılmaz alt seviye bir futbol oynuyor. yabancı hoca başarılı olamaz meselesi mit, esasen başarılı olamasın diye uğraşılmasından kaynaklanıyor. yoksa ligin öyle çözülemeyecek ahım şahım kendine özgü dinamikleri yok. oyuncuların çoğu zaten yabancı, adam yönetimi açısından. ha yönetimleri üç ayda ne yaptığını bilmez, yönelim değiştiren bir modda takıldığı için düşmana güven salıyor. tutunamama ihtimali de olur tabi.

bielsa'nın gelme ihtimali yok gibi bir şey.

Bunlar şimdi muhtemelen Löwü alıp gelir.

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biliç, dedim ama vitor geri geldi.
Ali Koç hakikaten harika bir vizyonu var.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2021, 20:01:44 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Samet Ç

Fener takımın başına getirebileceği en iyi tdyi getirmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş' ta puan kaybedecek reis geri gelmiş :) :)

Bu arada şaka maka Fenerbahçe' de ilk döneminde de söylüyordum hep, kesinlikle kötü hoca değil Vitor Pereira. Biz çok iyi olduğumuz için şampiyon olamamıştı fenerde ilk döneminde.

Çevrimdışı levitate

pereira kötü hoca değil bence

ama zamanında teneke bağlayıp kovdular, şimdi "canım hocaaaam <3" diye konuşacaklar

fb garip camia

bipbipbupbup