Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2357765 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Chelsea şu an yeniliyor
Leicester'ın kazanamaması lazım artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

anında sirayet etmişiz elemanlara

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Leicester'ın kazanamaması lazım artık  :tabe:
Puan eşitliğinde ikili averaja mı bakılıyor yoksa genel averaja mı?

İkili averaj ise eğer;  Leicester, Chelsea' nin önünde.

M.City alsın şampiyonlar ligini uğraştırmasın bizi ya

Çevrimdışı Alparslan

lig bitti bizim için sezon bitmedi. Ne çileymiş bu. Bu Chelsea gider city'i yenip şampiyonlar ligini alacağı tutar. Alisson Becker kafayla golü attığında bu işte olağanüstü bir şeyler var demiştim. Umarım Chelsea bir şekilde kazanır bugün. Ya da Tottenham yenilmez. 

Çevrimdışı Alparslan

Puan eşitliğinde ikili averaja mı bakılıyor yoksa genel averaja mı?

İkili averaj ise eğer;  Leicester, Chelsea' nin önünde.

M.City alsın şampiyonlar ligini uğraştırmasın bizi ya
Benim bildiğim kadarıyla Premiere Lig'de ikili averaj kuralı yok. Genel averaja bakılıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim bildiğim kadarıyla Premiere Lig'de ikili averaj kuralı yok. Genel averaja bakılıyor.
İkili averaj var

Çevrimdışı Alparslan

Chelsea'den bize fayda yok. Aston Villa penaltı kazandı. City şampiyonlar ligini kazanmak zorunda. Yoksa ön eleme oynarız.

Çevrimdışı can1903

Bizim CLye direkt gitme olayımız da City-Chelsea finaline kaldı.  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçmiş olsun, kaldık Manchester City'nin eline.

Çevrimdışı can1903

Artık sendeyiz pep hocam  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Chelsea kazanırsa ghezzal kalma şansı artar
o tarafta durumlar  kotu   aston villa  penalt kazandi  2-0  yapti  ayni anda  leicester da 2-1 one gecti  totenham karisinda, liverpool da  1-0  onde. chelsea  5inci  duruma dustu eger maclar  oyle biterse
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 19:18:17 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Alparslan

İkili averaj var
Ben yok diye biliyorum. Hatta Chelsea daha fazla yemezse ve Tottenham beraberliği yakalarsa 4. Chealsea oluyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar Ligi finalinde Chelsea izleriz artık. Resmen şike gibi maç oluyor. Her şeyi Şampiyonlar Ligi'ne bırakmışlar resmen  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Direkt katılamazsak eğer kaç eleme oynayacağız? Diyelim ki elendik Avrupa ligi gruplarına kalabilecek miyiz?

Çevrimiçi Sinan23

Lige bak 20 gol oldu şu dk ya kadar herhalde en az 15 i penaltı. Şu penaltı kalksın ne bize ne başkalarına faydası yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Direkt katılamazsak eğer kaç eleme oynayacağız? Diyelim ki elendik Avrupa ligi gruplarına kalabilecek miyiz?
Şampiyonlar grubundan elemeye gireceğiz. Görece kolay bir eleme olacak. Eğer elenirsek de direkt Avrupa Ligi gruplarına kalıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben yok diye biliyorum. Hatta Chelsea daha fazla yemezse ve Tottenham beraberliği yakalarsa 4. Chealsea oluyor.
https://www.sporx.com/premier-ligde-kritik-degisiklik-SXHBQ791190SXQ

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şampiyonlar grubundan elemeye gireceğiz. Görece kolay bir eleme olacak. Eğer elenirsek de direkt Avrupa Ligi gruplarına kalıyoruz.
Direkt Play-off turu yani.

Çevrimdışı Alparslan

Bence görece kolay bir eleme olmayacak bizim için. Kim çıkarsa çıksın zor olacak. O tarihlerde tahminim biz hala transferi bitirmemiş olacağız. Geçtiğimiz senelerdeki yönetim performansını düşünürsek. Rosier alınamazsa yerine birisi. Ghezzal olmazsa birisi. En az 2 iyi santrafor derken biz gene çok eksik bir kadro ile çıkacağız. Umarım böyle olmaz ama geçmiş yıllardaki transfer performansımızı düşünürsek çok muhtemel bir senaryo.

Çevrimdışı Alparslan

https://www.sporx.com/premier-ligde-kritik-degisiklik-SXHBQ791190SXQ
O habere bende baktım. Ama maçları izlerken yorumcular söyledi biraz önce. 2019 tarihli bir haber o. Şu anki durum nedir bende bilmiyorum. Ben maçı anlatanın söylediğini yazdım.

Çevrimdışı tuncaboylu

O habere bende baktım. Ama maçları izlerken yorumcular söyledi biraz önce. 2019 tarihli bir haber o. Şu anki durum nedir bende bilmiyorum. Ben maçı anlatanın söylediğini yazdım.
https://www.express.co.uk/sport/football/1314254/Premier-League-table-rules-level-on-points-head-to-head-goal-difference-goals-for-play-off

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı kaan1903

Tottenham attı dayan be Tottenham

Çevrimiçi Samet Ç