Bu sezon bu takımlar düşmesin diyen ilk kim hatırlıyor musun sen abi 😂. Başkan da inciler çok, yahu insan bir bakar benim kaç tane topçum var kullandığım diye.
Neyse ama bunların hata olduğunu falan kabul ediyor, Gs maçı öncesi alkış muhabbeti için de hatalıysak özür dileriz dedi. Bu önemli bir erdemdir, ben hep diyorum averajla şampiyonluk hayırlı oldu, başkan da çoğu yerde Allah da yardım etti diyor artık daha dikkatli olacaklardır.
Şampiyonluk burada en az 2 kişinin damarını tıkadı, nefes yetmezliği falan bir çok problemi yaşattı

Fakat ders alabilirsek, 4 hafta önceden olmamızdan bile önemli şampiyonluk olabilir. Burada hep belirttim 5-6 puan öndeyken de belirttim herkes şampiyon yazarken bizim fikstür çok zor ben hala şampiyonuz diyemediğmi gibi çok ufak adımla öndeyiz falan diyordum.Belli yani çünkü artık kadro bitmiş oyuncu bitmiş her şey bitmiş en son taraftar da bitmişti. 10 dakika daha maç olsa büyük ihtimal kaybederdik şampiyonluğu....
Bir de devre arasında afedersiniz bir taraflarımı yırttım, medya bizi gaza getiriyor takım uyumu yok bilmem ne falan bizim kadromuz kötü dedim mutlaka en az 2-3 transfer lazım hadi bunları da alamıyorsan en az 1 tane sağlam forvet lazım dedim de dedim ama dinletemedim.
Umarım yine herkes gerçeğe döner, bu kadro bugün itibariyle yine seneye şampiyon olamaz, fb ve gsnin kadrosu bizden daha iyi. Ayrıca daha fazla maç oynayacağız, artık son dönemlerde forumdan adam çağırırlar maça çıkmak için. O yüzden umarım (düşünmesem de) iyi bir transfer dönemi geçiririz yoksa bu seneki gibi şansımız olmayacak.
Abou gibi dizleri iptal birisini 40-50 maç oynayacak takıma as forvet almak,
ghezzal rosier gibi yıllarca olmamış adamları almak(en azından daha alınabilir risk ama papaz her zaman pilav yemez)
Sakatlık riskine karşı sakatlıktan yeni çıkmış adamla yedeklemek(Cenk Tosun)
Yıllarca sakatlık yaşamış adamı yedeğe atmak(Gökhan Töre)
Yabancı oyuncu almamana rağmen gidip yabancı oyuncu sınırlamasını yükseltmek
Kadro dar olmasına rağmen ligte küme düşmemenin karşısında olmak
bla bla bla. Çok yapılan hata vardı. Ben bu yönetimin uzun seneli çalışacağını düşünmüyorum, hepsi şampiyonluğu tamamen haketmiş gibi davranmaya başlamış. Sergen ve takım onlara rağmen şampiyon oldular. Fakat ne kadar düşünmesem de iyi bir transfer dönemi geçirmeyi, iyi bir sezon geçirmeyi ummaktan başka şansımız yok.