Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2357868 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Erman1903

Katkıları olmayan birilerine tebrik falan etmem, bu işleri doğru yaptığı gibi algılanabilir ki onlarda şampiyonluğu alınca sanki sadece onlar almış gibi hal ve hareket yaptılar biraz daha mütevazi davransalardı yine de edebilirdim. Ben daha kötü olacaklarını içeride artık ego savaşlarının da artacağını düşünüyorum. Çünkü hiç bir şey yapmayım, Allahın yardımıyla şampiyon oldular. Eşittiri bunun büyük ego olabilir. O yüzden zaten şuan şampiyon oldukları için sopamı alıp koşmayıp, sakince yorumlar yapıyorum. Yoksa istifaya davet mi dersin yerden yere mi vurmak dersin demediğimi bırakmazdım.Sezon yorgunluğu hala hepimizin üzerinde var oyüzden, şuan mola verdim. Onlara da fazla dokunmuyorum, demek istediğim uzun süreli çalışacaklarına inanmıyorum.

Her şeyin yeri ve zamanı var kardeşim hatalar yapıldığında zaten yeterince eleştirdik, bazılarını artık yapanlar da kabul ediyor bu yüzden gereksiz yere yüklenmenin anlamı yok daha fazla bir şey olursa yine konuşuruz zaten. Bu insanlar varken iki kupa geldi başarılı olduk önümüze bakmamız lazım, inşallah başarı gelsin de uzun süre kalsınlar. Çok sevindiler törende işin suyu çıktı 25 tane takım elbiseli insan eş dost akraba vb ama ne diyelim kusur ararsak daha çok buluruz ama sonuçta yönetim-teknik ekip-futbolcular-taraftar hep beraber başardık bu işi ileriye bakalım ben iyi işaretler görüyorum inşallah başarımız devamlı olacak.

Çevrimiçi levitate

gs bayağı karışacak gibi

arada transferi falan unutsalar güzel olur :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Çakma imPARAtor bodrumda karşısına damatları almış sinirden tokatlıyordur
Yiyin birbirinizi ete para vermeyin daha da beter olun.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mustafa Cengiz: Terim ile çalışmayı düşünmüyorum.

Sergen Hocam bir koydu, pir koydu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mustafa Cengiz gidici zaten o yüzden rahat rahat ft ile çalışmayacağım falan demiş. ft iyi bir tdlik sergilemese de egosu taraftarı birleştirmesi lobisi hakemler üzerindeki baskısı dolayısıyla falan bu senede az kalsın şampiyon olacaktı. seneye de en büyük rakibimiz ft.

Ama mustafa cengiz bu sene bence kış ayında iyi transfer yaptı onyekuru mostafa gedson falan 3 tane 11e adam getirdi direk.Bir de parasız yaptı bunları. Onlara rağmen ft geldi ona salladı başarısızlığı yüzünden o yüzden mustafanın gitmesi iyi ama keşke giderken ftyi de götürse yanında.

Çevrimdışı goktasoktay

Mustafa Cengiz gidici zaten o yüzden rahat rahat ft ile çalışmayacağım falan demiş. ft iyi bir tdlik sergilemese de egosu taraftarı birleştirmesi lobisi hakemler üzerindeki baskısı dolayısıyla falan bu senede az kalsın şampiyon olacaktı. seneye de en büyük rakibimiz ft.

Ama mustafa cengiz bu sene bence kış ayında iyi transfer yaptı onyekuru mostafa gedson falan 3 tane 11e adam getirdi direk.Bir de parasız yaptı bunları. Onlara rağmen ft geldi ona salladı başarısızlığı yüzünden o yüzden mustafanın gitmesi iyi ama keşke giderken ftyi de götürse yanında.
Ft bunlara başkan olmasın da. Korktuğum ihtimal o. Liselilere rağmen olabilir mi tabi ondan emin değilim..

Ft bunlara başkan olmasın da. Korktuğum ihtimal o. Liselilere rağmen olabilir mi tabi ondan emin değilim..

ft zeki bir adam. ft söğüşleyecek adam arıyor. istese 5 kere başkan olurdu zaten.

Çevrimdışı kahyaoglueren

La ligada son hafta sampiyonluk yarışında devre arası. Real de Atletico da yeniliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altay'ın finaldeki rakibi Samsun olur. Lige kim çıkar orası muamma  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1396147551775121418

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Bize tesislerini açan Altay'ı bekleriz. Samsun faciası malum o yüzden samsun kalsın.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Altinordu finalde. Enis destan son dakika boş kaleye orta sahanin gerisinden atıp bitirdi işi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

alman ligi niye böyle oldu be!

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Chelsea kazanırsa ghezzal kalma şansı artar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tam Chelsae'nin gol yeyip bizi Şampiyonlar Ligi finaline kitlemelik bir sonuçlar dizisi oluyor  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1396490329700847620

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Chelsea ne rezil takımsın ya? Bu nasıl sonuç? Tottenham kurtar bizi  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1396492413930254342

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yusuf koca